Translate

середу, 22 лютого 2023 р.

Магія та езотерика 3 місячна доба

Третя місячна доба ідеально підходить для виготовлення ритуальної зброї.
У окремих містичних школах, третій місячний день вважався днем бойової магії. В цей час часто проводили ритуали і церемонії, пов’язані з військовим магічним мистецтвом, або починали магічні змагання.

Магія та езотерика

З погляду езотерики, в третю місячну добу пасивність, нерішучість і бездіяльність можуть притягувати з простору цілу низку різних астральних сутностей, які називаються в деяких містичних традиціях одним словом – «підселенці».

«Підселенці» – астральні істоти, паразитуючі на енергетичному тілі людини, які висмоктують з неї життєві соки, тобто руйнують всі її енергетичні шари, та які, зрештою, призводить до смерті людини. Про цих істот знали всі чаклунські традиції по всій земній кулі і єдиним, найнадійнішим засобом боротьби з ними завжди було тільки одне – активний і здоровий спосіб життя, при якому через людину проходить величезна кількість енергії, яка «змиває» своєю могутньою хвилею «підселенців», ніби виштовхуючи їх за межі аури. Ті ж «чорні» діри в енергетичному полі людини, які вони встигають зробити, при постійній енергетичній практиці «латаються». Тому так важливо, в третю місячну добу, проявити максимум активності – це дивовижний профілактичний засіб проти подібних астральних сутностей. 

Ворожіння

Ворожити не варто, оскільки в цю місячну добу дуже активні енергетичні потоки, і тому в астральному плані можуть спостерігатися дуже сильні спотворення, які можуть привести до великих неточностей при ворожінні і пророкуванні.

Талісмани 3 місячної доби

Символ дня: гепард, що готується до стрибка, насторожений та агресивний.

Каміння: джеспіліт, рубін, пірит, авантюрин.

Аромат: лавр – підвищує настрій, допомагає позбавитися депресії. Підвищує впевненість у собі та посилює енергетику. Покращує концентрацію та пам'ять. У стародавніх греків аромат Лавра вважався захищаючим від негативу, хвороб та зла.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...