Translate

середу, 8 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 8 лютого

У ніч із 7 на 8 лютого можна побачити пророчі сни. Особливої ​​уваги вимагають видіння, у яких з Вами розмовляють ваші покійні родичі. Ви можете отримати від них поради, які допоможуть Вам. Не розказуйте про цей сон нікому.
Також сни нинішньої ночі повинні оголити проблеми, від яких Ви відвернулися у минулому, але які так чи інакше треба вирішувати. Сон підказує, як це зробити і що потрібно вирішувати в першу чергу. Головне – зуміти розгадати ці символи.
Зверніть увагу на несприятливий сон, тому що це говорить про погане енергетичне самопочуття.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Навесні веселощі з коханою людиною говорить про необхідність внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

Тлумачення снів ПАДІННЯ

Відчуття падіння уві сні знайоме, мабуть, кожному. У більшості випадків такий сон є знаковим та попереджає Вас про небезпеку. Однак події можуть виявитися не такими драматичними, як вам може здатися. Падіння з висоти сниться перед відповідальним кроком сновидця наяву чи перед несподіваними життєвими змінами, які можуть вивести з рівноваги. Якщо Вам вдалося м'яко приземлитися на ноги, то Ви впораєтеся зі всіма змінами та зможете багато досягти. Якщо Вам сниться, що падаєте з висоти і відчуваєте страх і тривогу, то наяву, швидше за все, Ви в безпеці і Вам не варто переживати через дрібниці. Ваше становище стабільне та стійке. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться падіння, ласкаво просимо на сторінці блогу
Dolina Magii

Варто звернути увагу на деталі падіння, що приснилося, і його результат:

✦ опинилися в морі – чекайте кардинальних змін у житті;
✦ приземлилися на ґрунт чи каміння – доведеться боротися із труднощами;
✦ зістрибнули, але так і не впали – Вам пощастить;
✦ злетіли після падіння – у Вас буде підтримка впливових осіб.

Варто звернути увагу на свої емоції під час падіння:

✦ бачити уві сні, що падали з балкона і боялися – зневіряєтеся комусь щось доводити;
✦ стрибати уві сні з парашутом і дуже боятися - наважтеся на ризикований крок заради вигоди;
✦ наснилося, що стрибнули з мосту на "тарзанці" - до несподіванок;
✦ падати, але не впасти і дуже радіти цьому – на Вас чекає щасливий випадок.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Уві сні падати з хмарочоса і розбиватися до смерті означає, що в реальному житті доведеться зіткнутися з серйозною хворобою.
✦ Невдало стрибнути через обрив і впасти вниз – майбутні події підуть за поганим сценарієм.
✦ Дивитися на смерть людини, яка щойно впала з даху – до появи серйозних проблем у діловій сфері.
✦ Падати з висоти у машині – до проблем під час відрядження.
✦ Непритомніти і випасти з вікна – до спілкування з лицемірними людьми.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Якщо наснилося падіння з великої висоти, при якому сновидець не постраждав, значить, наяву вдасться втілити задумане.
✦ Впасти зі скелі та вижити – перестати хвилюватися з приводу незначних подій.
✦ Стрибок та падіння з мосту – до появи екстремального хобі наяву.
✦ Летіти з висоти та не боятися – до закінчення невдалого періоду.
✦ Якщо наснилося, що начальник випав з вікна висотної будівлі, це до успіхів на роботі.

Сонник підсвідомості

У соннику Підсвідомості падати з висоти і прокинутися після цього може вказувати на страхи сплячого, через які він втратить повагу та любов близької людини.

Сонник для жінок

Для жінок:
✦ падати з висоти сниться до появи відносин із одруженим колегою, які розпочнуться на корпоративній вечірці;
✦ відчувати під час польоту страх, впавши в прірву, – до запаморочливого роману;
✦ почуття ейфорії – запрошення на романтичні побачення та подарунки від нових шанувальників.

Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ падати з даху уві сні означає випробувати сильний стрес, пов'язаний із переходом на нову роботу;
✦ стрибати з вікна – до необдуманого рішення;
✦ зі скелі – участь у вигідному заході та отримання прибутку, який допоможе повернути борги.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації цього сонника слід тлумачити залежно від фази Місяця:
✦ в Повний місяць – прибуток від майбутньої угоди або премія;
✦ на спадну Місяць – завершення періоду невдач на роботі;
✦ в Молодий місяць – це обіцяє успіх в організації бізнесу;
✦ на Місяць, що росте – поява сильного конкурента.

Висновок

Сни з падіннями свідчать про вашу тривожність і підвищений занепокоєння, небажання боротися з труднощами, усвідомлення власної безпорадності та невпевненості в собі. Такий сон може говорити про руйнування романтичних відносин, розчарування в ідеалах, втрату життєвих орієнтирів. Якщо ж при падінні Вам вдалося благополучно приземлитися – ваші побоювання будуть марними.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 8 лютого 2023 року

18 місячний день Загальний опис
18 місячний день – день самоаналізу. Цього дня необхідно подивитися на себе збоку, відмовитись від ілюзій. Слід зібратися з силами і не підкорятися чужій волі. Зберігати нейтральне становище у відносинах. Сьогодні, як у дзеркалі, відбивається Ваша сутність. Кожна людина має своє дзеркало, в якому вона бачить навколишній світ. У дзеркалі відображаються ваші дії, вчинки, емоції. У 18 місячний день рекомендується дотримуватися у всьому поміркованості, не виявляти гординю і марнославство, не засуджувати, не бажати зла. Щоб з Вами не сталося цього дня, хороше чи погане, треба взяти до уваги та зробити висновки. Адже цей урок призначено саме Вам. Це підказки природи, в якому напрямку Вам треба працювати над собою. Спостерігайте та помічайте будь-які натяки Всесвіту. Зверніть увагу, чи не спотворює Ваше дзеркало реальність, чи криве воно. Оскільки символом 18 місячного дня є ще й мавпа, то треба побоюватися тих людей, які особливо схильні до впливу цього знака. Вони перевертають, спотворюють сенс ваших слів, нав'язують свою думку, передражнюють інших. Вони спотворено сприймають світ, схильні до удавання. З ними небезпечно мати ділові контакти і навіть спілкуватися. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 18-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♍ Місяць у знак Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 18 місячної доби

Сни 18 місячних діб, переважно, здійснюються. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Можливі прибутки, покупки, подарунки, обновки. А причиною неприємних та страшних снів може бути ваш внутрішній стан – тривога чи стрес. Поганий сон можна скасувати. Це у ваших силах. Прокинувшись, треба відразу подивитися на яскраве електричне або сонячне світло. У образі сновидінь, як і дзеркалі, відбивається ваша сутність. Навіть дивний сон іноді може містити раціональне зерно. Можна зробити важливий висновок для покращення життєвої ситуації.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...