Translate

пʼятниця, 17 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 17 лютого

Сни нинішньої ночі часто бувають пророчими, і
 можуть справдитися, але за умови, що Ви про них нікому не розповісте. Це, як кажуть, «сон у руку». Все, що Вам наснилося в цей день, можна розглядати як передбачення.
Сни, побачені цієї ночі, скажуть про те, як розвиваються ваші стосунки з протилежною статтю. Навіть якщо Вам здається, що все добре та гармонійно, зверніть увагу на сновидіння.
Цієї ночі можуть наснитися люди, перед якими Ви у боргу. Причому не обов'язково фінансовому. Після пробудження необхідно записати побачене, щоб не забути розплатитися з усіма. Сон, що закликає успіх, може здійснитися на третій день – є час підготуватися до подій, які він обіцяє.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів давати гроші у борг

Гроші – одна з найсильніших енергій людського життя. Завдяки їм можна багато чого досягти, а можна і багато позбутися. Про гроші починають думати з раннього дитинства, уявляючи, ніби зелене листя дерев – це грошики, і ними можна розплатитися за покупки в іграшковому магазинчику.

Справді, гроші – це дуже важлива субстанція. Сон, у якому сновидцю довелося просити, позичати, вимагати чи віддавати борг має різні тлумачення. Зайняти людині можна паперовими купюрами чи монетами. Важливо, кому маємо віддати грошовий борг: чоловікові чи жінці. Розглянемо, що означає, коли наснилося позичати, забрати свої гроші або, що їх повернули. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сняться гроші у борг, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Сни, в яких людині довелося позичати, говорять про різні речі. Іноді людина не впевнена в собі настільки, що вважає відмову недозволеною розкішшю і готова жертвувати останні гроші, аби залишитися гарною. Настав час переглянути життєві цінності.

Іноді сновидіння говорять про подарунки та прибутки, які чекають на сплячого. Він може отримати підвищення, премію та самореалізацію у творчості. Відносини з коханою людиною налагодяться, на шляху чекають нові можливості та вирішення проблем, що турбують.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Дати гроші в борг і просити їх повернути сниться до спілкування з підлою людиною.
✦ Позичити велику суму родичам – до конфліктів чи появи ворогів у близькому оточенні.
✦ Позичати друзям – до самотності та депресії.
✦ Віддавати у борг усі свої заощадження – до отримання поганих новин.
✦ Позичати гроші та дарувати подарунок – до невпевненості у собі.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Роздавати гроші у борг перехожим сниться до вирішення проблем.
✦ Позичити, але попросити заставу до великого придбання.
✦ Дати грошей і пробачити борг – до покращення стосунків із коханою людиною.
✦ І взяти розписку – до підтримки впливової людини.
✦ І вимагати сплачувати відсотки – до підвищення зарплати.

Сонник підсвідомості

По соннику Підсвідомості дати в борг менше, ніж просять, сниться до купівлі нерухомості.

Сонник по днях тижня

Тлумачення із сонника по днях тижня:
✦ у понеділок давати гроші у борг сниться до приємного сюрпризу від друзів;
✦ у вівторок – до виконання одноманітної роботи;
✦ у середу – до отримання надбавки до зарплати;
✦ у четвер – до нетривалого роману;
✦ у п'ятницю – до конфлікту із родичами;
✦ у суботу – до переживань;
✦ у неділю – до побутових сварок з коханою людиною.

Сонник для жінок

Давати в борг паперові гроші уві сні говорить про необхідність переглянути свої цінності. Адже спляча може легковажно ставитись до фінансів і не дбати про те, що буде завтра.

✔ Молодій
На горизонті зміни в особистому житті. Незабаром зустрінеться хлопець, з яким можна збудувати стосунки. Але дівчина має бути уважною при виборі партнера, щоб не марнувати час.

✔ Зрілій жінці
Сновидіння попереджає про те, що варто замислитись про своє здоров'я, а також подбати про стан близьких людей.

✔ Заміжній
Дол, що приснився, говорить про те, що відносини з чоловіком давно не романтичні. Щоб повернути колишню пристрасть, треба постаратися. Якщо вдасться відновити романтичні відносини, узи шлюбу стануть міцнішими.

✔ Незаміжній
Дівчина, яка позичала уві сні в борг паперові гроші, насправді, щедра. Вона не боїться людей, а довіряє їм. Але не варто легковажно ставитися до всього, що кажуть гарно. На дорозі може зустрітися ще один чоловік, який стане конкурентом партнеру та доведеться зробити правильний вибір.

✔ Вагітній
Давати у борг дрібними грошима сниться до довгоочікуваного відпочинку. Дівчина морально втомилася від своїх думок про здоров'я та дитину. Їй потрібно розважитись і розслабитися, щоб з новими силами продовжити підготовку до народження малюка.

Сонник для чоловіків

Грошовий борг сниться до пошуку рішень у складній ситуації. Вийти з неї вдасться завдяки праці та амбіціям. Чоловік стійко подолає всі перешкоди на шляху до мети.

✔ Молодому
Хлопець, який займає якусь людину, може змінити роботу, якщо, дійсно, цього захоче. Він відкритий будь-яким починанням, які наблизять його до мрії. Самореалізація можлива навіть на роботі, якщо вона стане початком творчого шляху.

✔ Зрілому
Чоловік упевнений у собі та знає, чого хоче отримати, тому легко знайде вирішення проблем. На горизонті з'являться перешкоди, які заважатимуть здійсненню мрії.

✔ Одруженому
Дорогою зустрінуться конфліктні люди. Краще не вступати в полеміку, бо не всі сприймають критику на свою адресу.

✔ Холостому
Позичати у сні говорить про зустріч із дівчиною, стосунки з якою переростуть у романтичні. Не варто приймати швидких рішень, краще придивитися до партнера.

🌛Місячний сонник

Трактування по Місячному соннику:
✦ у Повний місяць давати гроші в борг сниться до звільнення;
✦ на спадний Місяць – до реалізації планів;
✦ на Молодик – до присвоєння чужих заслуг;
✦ на зростаючу – до фізичної та моральної втоми.

Висновок

Пам'ятайте, що сновидіння – лише попередження. Не варто чекати на те, що ті ж події відбудуться наяву. Згадайте сновидіння у деталях, якщо їх кілька – розпитайте сонник про кожну окремо. Потім спробуйте скласти з того, що ви дізналися, єдину картину. Від вас потрібно діяти відповідно до того, що було витлумачено сонником.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 17 лютого 2023 року

27-й місячний день Загальний опис
27 місячний день, є одним із найкращих днів для початку будь-яких справ. У цей час місяць допомагає людям подолати будь-які перешкоди, подолає будь-які життєві проблеми. 
Дуже корисно відсторонитися від суєти та повсякденних проблем. Особливо добре сьогодні прислухатися до свого внутрішнього голосу та інтуїції. Інтуїція допоможе знайти себе, свій внутрішній та духовний світ. Слід слухати музику, подорожувати, відвідати концерт, зайнятися будь-якою творчою діяльністю та велика ймовірність побачити довгоочікуваний вихід із ситуації, що вимагає вирішення. Прекрасний день передачі знань іншим людям. Не обтяжуйте себе зайвими турботами. Будьте доброзичливі та оптимістичні. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 27-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

У 27-й місячний день необхідно гнати від себе негативні думки. Добре з ранку дати собі установку, щоб ні про що погане не думати: ніяких сумнівів, неспокою, ніяких мук. Цього дня рекомендується піст і стриманість.

Є практика для очищення від негативу цього дня. Якщо Місяць не у водних знаках, то рекомендуються для ніг водні процедури в солоній холодній воді. Треба постояти в тазі не більше 10 хвилин. За 10 хвилин із вас зійде вся «чорна» енергетика. Якщо стоятимете довше, почне сходити і хороша, добра енергетика. Таким чином, ми очищаємося і від зглазу. Температуру води робіть таку, щоб не відчувати дискомфорту. Коли стоятимете, увесь час треба уявляти, як все погане йде у воду. Якщо дуже погано цього дня, то можна узяти в ліву руку свічку. Свічку цю гасити не можна. Вона повинна згоріти вся. Можете наперед відрізати стільки, скільки вам потрібно, щоб вона горіла. Дути на вогонь не можна. Краще гасити свічку пальцями правої руки. Багаття краще засипати землею. Роздувати вогонь можна.

Цього дня рекомендується очищати помешкання, добре обкурювати пахощами, багном або ялівцем. Багно повинне тліти, а не горіти, щоб йшов дим. Можна й обкурювати ладаном. Добре очищає чага, вона добре тліє. Дим очищає і виганяє зло цього дня.

🌘 Старий спадаючий Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий  найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 27 місячної доби

Образи снів цього дня є дуже символічними та потребують правильного тлумачення. Тому для тлумачення сновидінь добре скористатися послугами людей, які тонко розуміють психологію. Іноді здаватиметься, що сон позитивний, а при професійному тлумаченні виявляється, що саме він є прямою вказівкою на Ваші помилки і застерігає Вас від можливої ​​катастрофи. Причому часто це шокуючі одкровення, на які Ви навіть не очікуєте. Сни цієї 27 місячної доби здійснюються.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...