Translate

вівторок, 7 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 7 лютого

Сни, що приснилися в ніч із 6 на 7 лютого, повинні розкрити перед вами якщо не сенс життя, то завдання найближчим часом точно. Уважніше поставтеся до побаченого, тому що в них можуть відкрити нові знання. Сновидіння можуть підказати, як слід вчинити і як знайти рішення для ваших нагальних проблем.
Крім того, в ніч з 6 на 7 лютого можуть наснитися цілком конкретні сюжети, покликані застерегти Вас від помилки. Так, якщо цієї ночі Ви побачите бойового півня, значить, Ви знаходитесь на порозі якихось негативних подій. Щоб уникнути їх, потрібні рішучі дії.
Якщо Вам наснилася зла тварина – утримайтеся від сварок. Спілкуйтеся з рідними та близькими на дружній ноті. Якщо уві сні трапилася раптова втрата, будьте готові попрощатися з чимось і в реальному житті. Отримання – обіцяє повноцінне задоволення потреб, заможність і достаток, духовну рівновагу.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ТИГР

Тигр – небезпечний, безжальний і водночас гарний, граціозний, хижак, що приковує погляд. Тому при розгляді питання до чого сниться тигр уві сні, багато залежить від того, як поводилася тварина, яка мала зовнішній вигляд, які емоції викликала.
Сон про цього хижака є знаком для Вас: якщо Ви зумієте перемогти свої страхи, сумніви та недоліки, то Ви багато чого досягнете у житті в різних сферах. Сни про тигра неоднозначні і тлумачі інтерпретують їх по-різному. З одного боку – у Вас можуть виникнути непередбачені труднощі, з іншого – є шанс просунутися службовими сходами, зустріти важливу людину. Правильно витлумачити сновидіння допоможуть другорядні деталі.

Коротке тлумачення сну

Популярні сонники впевнені, що тигр є явним символом влади. Бачити сон за його участю можуть амбітні, сильні чоловіки та жінки, здатні себе гарно піднести. Ці якості яскраво виявляються у бізнесі, спілкуванні з оточуючими і навіть коханні!
Люта і кровожерливість тигра уві сні трансформуються у твердість та цілеспрямованість. Образ свідчить про ці риси характеру, закликаючи з допомогою домагатися успіху!
Також тигр несе значення слави, популярності та публічності. Він обіцяє сплячому бути в центрі уваги, привертати погляди і виблискувати в якійсь сфері!
Це далеко не всі приховані сторони бачення! Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться тигр, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Тигр біля водопою – хтось впливовий спробує завадити сновидцю.
✦ Годування звіра з рук уві сні віщує, що недоброзичливець спробує скористатися допомогою сплячого.
✦ Спостерігати, як полюють тигри, сниться до участі у бійці.
✦ Якщо наснилося, що звір йде джунглями, то це до невпевненості у своїх силах.
✦ Біжить за здобиччю – до прийняття неправильного рішення.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Тигр поводиться ласкаво – наяву може відбутися багатообіцяюча зустріч із приємною людиною.
✦ Уві сні доводиться збігати з дому в джунглі і стикатися з тигром – чиєсь заступництво позбавить сплячого від важких обставин.
✦ Тигри, що грають один з одним, сняться до веселої вечірки.
✦ Якщо наснилося, що тигр б'ється з іншим диким звіром, то це до визволення від ворога.
✦ Крадеться лісом – до отримання подарунка.

Сонник підсвідомості

Відповідно до Сонника підсвідомості:
✦ тигр приснився в молодик – супроводжуватиме успіх;
✦ якщо сниться в повний місяць – страх сплячого перед складнощами у досягненні мети.

Сонник по днях тижня

Тлумачення сновидіння про тигр днями тижня:
✦ понеділок – страх перед зіткненням з якоюсь сильною особистістю;
✦ Вівторок  сновидіння є провісником конфлікту;
✦ середа – вказівка ​​на складні стосунки з колегами, друзями чи близькими;
✦ четвер – якісь впливові люди можуть загрожувати становищу сновидця у суспільстві чи складні ситуації завадять отримати визнання;
✦ п'ятниця – напруга у відносинах із коханими;
✦ субота – провісник нових звершень чи приємних моментів;
✦ неділя – незначні зміни у житті.

Сонник для жінок

Якщо жінка бачить або чує тигра уві сні, їй варто подивитися в сонник, що ж такого це може принести в її життя. Від кольору і розміру, до поведінки звіра можна багато передбачити про майбутній день. Кожна деталь несе в собі свій особливий сенс, і не всі вони до кінця розібрані, щоб ставити точні прогнози. Однак бути на чеку, побачивши уві сні хижака, нікому не зашкодить.
✔ Молодій
Молода дівчина бачить, як тигр хоче накинутися на неї – до пліток з боку подруг

✔ Незаміжній
Якщо молода дівчина або доросла жінка, якій наснилися тигри, ще незаміжня, то таке сновидіння пророкує їй знайомство з багатим і впевненим у собі чоловіком. Однак, якщо тигри уві сні проявляли агресію, то тлумачення буде зовсім іншим. Злі тигри часто віщують зіпсовану репутацію. Якщо приснився шикарний, красивий і гордий звір – це говорить про те, що у сновідіци в житті є близька, хороша подруга, яка також дуже добре до неї ставиться і цінує дружбу. Така дружба заснована на міцних і щирість стосунків.

✔ Заміжній
Заміжній жінці сон з тигром не віщує позитивних подій або змін. А ось сварки і розбіжності зі своєю другою половинкою цілком можливі. Якщо заміжня жінка побачила уві сні тигренят з тигрицею, то в житті їй доведеться відстоювати честь родини і доводити власну правоту.

✔ Вагітній
Тигр, побачений жінці в цікавому положенні, є передбаченням характеру її майбутньої дитини. З самого народження малюк буде проявляти лідерські якості, показувати завзятість, силу волі і прагнення до незалежності.

Сонник для чоловіків

Чоловікам тигр, побачений уві сні, вкаже на події, які стануться дуже скоро, і на ставлення до нього оточуючих.
✦ хлопцеві наснилося, як тигр вкусив наречену – хтось несхвально сприймає вибір нареченого;
✦ якщо одружений чоловік бачить сон про тигрицю та тигренят, це може віщувати поповнення в сімействі;
✦ неодруженому хлопцю чується тигровий рик уві сні – вдасться підкорити обраницю.

Значення тигра уві сні у сфері фінансів

Представник котячих може порадувати фінансовою нагородою за досягнення. Жінкам потрібно наголошувати на творчості. А представникам чоловічої статі — проявляти активність у професії. Тоді не за горами виявиться приємний доход, яким відзначать ваші старання.

В області витрат це тварина символізує щедрість і великодушність по відношенню до рідних. Якщо ви й збираєте гроші, то ці накопичення призначені виключно для того, щоб допомагати близьким у скрутну хвилину. Або радувати їх подарунками у найнесподіваніший момент! Витрати на себе ви вважаєте безглуздими та непотрібними. І впевнені, що без них можна обійтися!

Тлумачі радять тимчасово змінити звичні умови життя. Якщо до цього моменту сплячий жив у розкоші та комфорті, потрібно спробувати скромніше існування. Це допоможе йому більше цінувати наявні блага. А людям, що постійно економлять, рекомендується побалувати себе витратами. Щоб нагадати собі, якого життя потрібно прагнути!

Висновок

Звичайно ж, всі ці тлумачення мають лише рекомендаційний характер, але самі сновидіння не варто ігнорувати. Царський звір сповнений суперечливих характеристик! Одночасно лякає і викликає захоплення, він нерідко обіцяє блага. Але може й застерегти від зла чи помилок! Нехай його підказки позбавлять Вас тяжких роздумів і спрямують у потрібний бік.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 7 лютого 2023 року

17 місячний день
Загальний опис
Символом 17 місячного дня є виноградна лоза та дзвін. Сьогодні є день активного відпочинку. День набуття внутрішньої свободи, розкутості. Влаштовані сьогодні вечірки матимуть успіх. Покровительствующий бог дня 
 Діоніс, він Вакх. У давнину Грецію саме цього дня влаштовувалися вакханалії – святкування на честь бога вина Діоніса. Винні свята збирали все місто. Люди танцювали, спілкувалися, не було сором'язливості та ворожнечі. Але дія хмелю має і зворотний бік. Багато хто під впливом вина ставав агресивним, починалися бійки та бійні. 17 місячний день – це ще день любові. Він пов'язаний із жіночою енергією, яка на санскриті позначається як «шакті». Шакті — це жіноча богиня. День жіночих енергій. У 17-й місячний день всі люди проходять через процес отримання внутрішньої свободи. Можна дозволити собі сміятися, настроїти себе на те, щоб бачити смішне, і те, що доставляє радість. Рекомендується робити все, що виходить. Це також буде нам приносити радість і задоволення. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 17-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Сьогодні Місяць опікується жрицями кохання та танцівницями. Жінки стають пристрасними. Сьогодні можна знайти своє справжнє кохання. День буде позитивним з усіх боків, якщо Ви не впадете у буяння чи пияцтво. Будьте обережні у поводженні з непостійною енергією цієї місячної доби. Місяць не вподобає егоїстам, одинакам, похмурим і замкнутим людям. Авантюризм та несподівані вчинки вітаються, але до нахабства та варварства доходити не можна. Слідкуйте за знаками, які надсилає Вам доля. Вважається, що люди, відзначені природою, сьогодні здобувають одкровення.

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♍ Місяць у знаку Діва
У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 17 місячної доби

Енергетика сімнадцятого місячного дня позначиться і на Вашій підсвідомості: сьогоднішні сновидіння підкажуть мудрій людині, яка вміє читати одкровення, чи правильною дорогою вона йде. Дуже важливо згадати не образи, що Вам снилися, а те емоційне відчуття, що залишилося у Вас після пробудження. Якщо сон був легким, приємним, навіть якщо Ви не пам'ятаєте точно, що Вам снилося, це може означати лише одне: обраний Вами шлях істинно вірний. Тож не варто з нього згортати, шукати якісь інші дороги та сумніватися. А от якщо сновидіння залишили похмурі, тяжкі відчуття, від яких не по собі, варто напевно замислитися про життя і про те, куди Вас веде ця дорога. Проаналізуйте свій минулий досвід, свої вчинки, перегляньте деякі свої цінності та ідеали. Може, час нарешті почати робити роботу над помилками, які так викривили Ваше життя і Вас самих? Тяжкі сни в 17 місячний день – лише зайвий доказ цього. Щоб сімнадцятий місячний день був сприятливий, слід відчути його позитивну енергетику та спрямувати її у потрібне русло. У цьому випадку він запам'ятається як найнезвичайніший і найщасливіший день у вашому житті.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...