Translate

середу, 1 лютого 2023 р.

Сон у ніч на 1 лютого

Сни в ніч із 31 січня на 1 лютого можуть бути неприємними. Але перейматися з цього приводу не варто. Швидше за все, це пов'язано з тяжкою енергетикою доби. Тому якщо кошмар не виходить з голови, просто потрібно розповісти про нього воді, що біжить.
Крім того, цієї ночі можуть снитися конкретні сни. Так, якщо в ніч із 31 січня на 1 лютого побачити власне робоче місце, потрібно звернути увагу на те, хто за ним працює. Якщо ви самі – попереду на вас чекають успіхи, які будуть пов'язані з вашими минулими заслугами або досвідом; якщо хтось чужий – значить, вам доведеться зіткнутися з проблемами зі здоров'ям.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Навесні веселощі з коханою людиною говорить про необхідність внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

Тлумачення снів ПОСУД

Для господині посуд асоціюється з домашніми справами, а в інших – виключно з трапезою або з розбиттям «на щастя». А до чого сниться сюжет із кухонним начинням? Щоб розгадати тлумачення різних сонників, які інколи суперечать один одному, треба згадати всі деталі та подробиці, побачені уві сні.
Що Ви робили з посудом: мили, складали на місця, чи навіть розбивали? Яким вона була кольором, з чого зроблена, чиста чи брудна? Відповіді на всі ці питання допоможуть з точністю передбачити, що чекає на Вас у майбутньому.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться посуд, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Посуд (незалежно від свого виду та призначення), найчастіше сниться до змін, чогось нового та цікавого. Наприклад, гарний посуд підказує: настав час пошукати додаткові джерела натхнення. І тоді вдасться досягти в майбутньому набагато більше, ніж спочатку планувалося. Нова – обіцяє успіх, але тільки якщо ретельно обміркувати свої плани на життя, вибрати найкращий привабливий напрямок.

Чистий посуд сонники вважають провісником змін. Сплячий давно відчув, що йому час рухатися далі, розвиватися. Зараз настав час втілити давні плани у життя, розпочати вже це активно робити.

Якщо уві сні довелося бачити багато посуду, значить у людини все добре з фінансами. Можна виконувати власні матеріальні бажання, робити дорогі подарунки близьким. А самому купувати посуд сниться людям, які бажають оточити себе затишком та комфортом. Саме цього їм зараз не вистачає на повне щастя.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Сервірувати стіл брудними тарілками сниться до великих боргів.
✦ Отримати в подарунок розбитий чайник для заварювання – до сумнівів у вірності коханій людині.
✦ Відмивати посуд від плісняви ​​– до сліз.
✦ Чистити від крові – до появи впливового ворога.
✦ Якщо наснилося, що мама мила посуд, то це до засудження з її боку.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Купувати кольорові келихи сниться до взаєморозуміння у відносинах із партнером.
✦ Дарувати будь-кому набір емальованих каструль – до успіху в будь-яких починаннях.
✦ Віддати старі тарілки знайомим – до матеріальної допомоги з боку близької людини.
✦ Якщо наснилося, як тріснула склянка, то це до веселої вечірки.
✦ Б'ється багато посуду – на щастя.

Сонник підсвідомості

Відповідно до сонника Підсвідомості, подібний сон символізує бажання змінити спосіб життя.
Додаткові розшифрування:
✔ купувати кришталевий посуд сниться до прийняття правильного рішення;
✔ алюмінієву – до далекої подорожі;
✔ пластмасову – до розлучення з партнером;
✔ дерев'яну – до народження дитини.
Для чоловіків:
✦ якщо наснилося, як хтось бере з раковини брудні тарілки та ставить на стіл, то це до розчарування у близькій людині.
Для жінок:
✦ шукати в магазині кришталеві келихи, а купити скляні – до сумнівів у прийнятому рішенні.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від дня тижня:
✦ у понеділок посуд сниться до знайомства з цікавою людиною;
✦ у вівторок – до радісної події;
✦ у середу – до приємного проведення часу в компанії друзів;
✦ у четвер – до пошуку нової роботи;
✦ у п'ятницю – до збільшення заробітної плати;
✦ у суботу – до сварки з родичем;
✦ у неділю – до важкої праці.

Сонник для жінок

Ви можете розраховувати на підтримку впливової серйозної людини у різних життєвих сферах. Він допоможе і не надалі проситиме подяки. Зробить все, що потрібно, від щирого серця.
Для жінок:
✦ жінці одружена золотий посуд сниться до благополуччя у шлюбі;
✦ незаміжній дівчині – до збільшення доходу;
✦ незайманій – до везіння.

Сонник для чоловіків

Дорослим чоловікам та молодим людям сюжет віщує бажання розпочати все з чистого обличчя. Розкриється безліч скоєних у минулому помилок. Виправляти їх сплячий не захоче. Він зрозуміє: простіше почати все заново, пошукати більш підходящий для себе шлях.
Для чоловіків:
✦ чоловікові, який одружений, новий посуд сниться до додавання в сім'ї;
✦ неодруженому хлопцеві – до хороших новин.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації залежно від фази Місяця:
✦ в Повний місяць посуд сниться до поліпшення матеріального становища;
✦ на спадаючий Місяць – до шлюбу незабаром;
✦ в Молодий місяць – до успішної реалізації планів;
✦ на Місяць, що росте, – до зміни місця проживання.

Висновок

Сни із присутністю посуду у сонниках різних авторів трактуються неоднозначно. Однак усі тлумачі сходяться на думці, що посуд попереджає про зміни на побутовому рівні. Яких подій варто очікувати – приємних чи не дуже – залежить від стану кухонного начиння. Чим частіше сниться посуд, тим важливіше дослухатися до отриманого знаку. Це дозволить змінити життя на краще.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 1 лютого 2023 року

11-й місячний день
Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.
Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.
Люди, народжені 11-го місячного дня, — могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♊ Місяць у знак Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...