Translate

вівторок, 14 лютого 2023 р.

Обряди Ритуали Змови у День закоханих

У різних країнах світу вірять, що ворожіння та любовні ритуали на День святого Валентина мають особливу силу. Такі обряди здатні подарувати людині можливість любити та насолоджуватися коханням другої половинки. Головна особливість обрядів, проведених 14 лютого, полягає в тому, що нашкодити людині за їх допомогою, навіть за неправильного вчинення дій, точно не вдасться.
🔮Обряд «Сердечко»
Напередодні свята купіть:
✦ нову червону свічку;
✦ голку;
✦ котушку червоних ниток;
✦ невеликий шматочок матерії (бажано оксамит або велюр) червоного кольору.
✦ ножиці;
✦ будь-який клей;
✦ кулькову ручку з червоним чорнилом;
✦ два однакові паперові листочки маленьких розмірів. Форма листочків - серце.
Обряд проводите на самоті. Протягом дня у будь-який час запаліть свічку. З матерії виріжте два однакових серця, зшийте їх по краях, залишивши зверху невеликий отвір. На одному з листків напишіть власне ім'я, на другому - перерахуйте якості, які повинен мати Ваш супутник життя. Листочки помістіть всередину мішечка-сердечка, отвір зашийте. Тепер над серцем 3 рази проговоріть такі слова:
Під подушкою серце лежить,
Воно не спить, а на варті стоїть.
Валентин, прошу, даруй мені кохання,
Зустріч довгоочікувану скоріше підготуй.
Щоб був мій улюблений багатий і розумний,
Моєю красою назавжди підкорений.
Свічку залиште догоряти. Покладіть мішечок під подушку. Одну ніч (з 14 на 15 лютого) він має пролежати під вашою головою. Потім сховайте його подалі від сторонніх очей і не показуйте нікому.

🔮Ритуал «Таємна валентинка»

Для здійснення такого Ритуалу потрібно насамперед скласти саму «валентинку», тобто маленьку листівку (або навіть простий аркуш паперу), на якій Ви маєте викласти свої почуття. При написанні «валентинки» весь час думайте про кохану людину і про те, що відчуваєте до неї. Від вашої щирості та сили ваших почуттів залежить «зарядженість» «валентинки» та успіх змови. Готову «валентинку» запаліть від полум'я свічки і вимовте такий наговор:
Лист кохання згорить –
До коханого полетить.
Душу його розбурхає,
На мене його погляд зверне.
Покладіть палаючу валентинку на біле блюдце і дайте їй згоріти до тла. Якщо "валентинка" лише обуглитися і почорніє - розітріть її в порошок вручну. Змішайте цей попіл із жменею зерна. Розсипте це зерно на подвір'ї перед зграєю голубів і скажіть:
Голуби небесні!
Зерно солодке проковтнете
Та до милого швидше літайте.
До його віконця підлітайте
Та звістку мою передайте.
Якщо голуби, клювавши зерно, відлетять – це добрий знак. Значить, Ваша змова вдається і незабаром Ваша кохана, підсвідомо вловивши ваше послання, зверне на Вас увагу і дасть Вам шанс.

🔮Магічний обряд «Квіточка»

Вам знадобиться:
✦ свічка церковна;
✦ горщик для квітів невеликого розміру;
✦ паросток квітки, що символізує любов. Можна купити, наприклад, орхідею, хойю, спатифілум, антуріум, фіалку.
Вибираючи квіточку, звертайте увагу на її зовнішній вигляд. Придбайте рослину, яка зовні Вам сподобається найбільше; відповідні добрива та земля для посадки квіточки; камінь або мінерал, що уособлює кохання. Можна вибрати місячний камінь, яшму, тигрове око, бірюзу, аквамарин, сердолік. Розмір каменю не відіграє ролі.
У ніч о 13 на 14 лютого (до сходу сонця) запаліть свічку і починайте садити паросток у приготовлений горщик. Заздалегідь вивчіть правила та порядок посадки та добрива квіточки. Попередньо всередину горщика помістіть вибраний камінь (мінерал). У процесі посадки тричі вимовьте слова:
Оленька квіточка, ніжна пелюстка,
Живи, рости та міцніші.
Камінь чарівний, мінерал цілющий,
Я теплом тебе забезпечу,
А ти мені даруй доленосну зустріч.
З коханою моєю людиною,
З яким щаслива буду навіки.
Якщо після закінчення процесу посадки свічка не встигла догоріти, залиште її біля горщика, нехай повністю прогорить. Горщик із рослиною тримайте у приміщенні, де Ви спите. Це може бути підвіконня вашої спальні або відкрита поличка шафи, що знаходиться у вашій кімнаті. Доглядайте квітку дбайливо, уявіть, що вирощуєте своє кохання. Від ретельності догляду за рослиною залежатиме, наскільки скоро Ви познайомитеся з другою половинкою.

🔮Змова на День закоханих за святковим столом

Для тих, хто вже зустрічається або складається зі своїм коханим у шлюбі, і хоче закріпити та зберегти своє щастя, можуть виявитися корисними змови на День святого Валентина за святковим столом. Для цього запросіть коханого на святкову романтичну вечерю (якщо він сам ще цього не зробив). Не бійтеся проявити активність – адже йдеться про ваше кохання. Подбайте, щоб вечеря була при свічках, адже вогонь – потужне джерело енергії. Коли свічки будуть запалені, непомітно прошепотіти:
З ким нині за стіл сідаю
З тим навіки не розлучаюся.
Лише мене кохатиме,
Лише мене хотітиме
На інших і не дивитись.

💘Кохайте один одного і будьте щасливі!

Мирного неба, моя Україна💙💛
Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення.
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...