Translate

четвер, 30 березня 2023 р.

Магія та езотерика 10 місячна доба

Десята місячна доба – це час прилучення до свого егрегору. Цей період надзвичайно добрий щодо групових ритуалів і церемоній, виконання містичних практик, де задіяні багато учасників.

Найкращий час для проведення ритуалів, спрямованих на зміцнення любові між подружжям, створення оберегів для сімейного життя, а також для виготовлення весільних оберегів і талісманів.

Магія та езотерика

День поминання померлих родичів, робота з Родом, родовим деревом. День сім'ї та повернення до сімейних традицій. Хороші у цей день ритуали зі зверненням до сили Рода, постановка будь-яких захистів, особливо зі зверненням до предків. Привороти показані м'які, спрямовані на
створення сім'ї та гармонізацію відносин. День сприятливий для збирання рослин, магічних трав. Ефективними будуть змови на успіх у торгівлі, фінансових справах, поліпшення добробуту. Виготовлення амулетів та талісманів для вдалої торгівлі.
Астрологи, Тібету, вважають, що в десятий місячний день добре вирушати в паломництва, відвідувати свого учителя. Недаремно в Тібеті цей час прийнято відзначати, як день Гуру Падмасамбхави (у перекладі з санскриту, “той що виник з лотоса”), засновника прадавньої буддійської школи Тібету Hьінма).
У десяту місячну добу часто відбувається передача знань цілої містичної традиції, даються присвячення по лінії, спадкоємності тієї або іншої езотеричної школи.

Ворожіння

Найвдалішими в десяту місячну добу будуть сімейні ворожіння, тобто ті, в яких бере участь вся сім’я. Природно, задавати слід тільки питання, що стосуються або минулого вашого роду, або майбутнього. Навіть якщо питання, задане оракулу торкається особисто вас, то відповідь все одно одержите з розрахунку на розуміння вас як частини цілого роду, невеликої ланки якої-небудь традиції.

Ворожіння по банану на сімейне благополуччя
Покласти 2 банани на піднос і накрити їх полотняною серветкою. Потім чоловік і дружина повинні одночасно просунути руки під серветку і узяти банан.
Якщо ви:
✔ вхопилися за один і той же банан – ваша пара буде щаслива, діти любитимуть вас;
✔ витягнули по банану – найшвидше, ваш брак закінчиться розлученням або ви проживете життя в стражданнях, у вічних образах, сварках і докорах, діти вас не слухатимуться і доставлятимуть багато клопоту і проблем.

Ворожіння по кокосу на сімейне благополуччя
Вибрати 2 уламки кокосової шкаралупи. Кожний з тих, що ворожать повинен помітити свій уламок. Покласти уламки під полотняну серветку і, не дивлячись, одночасно просунути руки, щоб узяти уламок.
Якщо:
✔ ви витягнули уламок з своєю міткою – між вами мало спільного, ваш союз не доставлятиме взаємної радості;
✔ кожен витягнув чужий уламок – ви настільки зріднилися душею, що вам не можна надовго розлучатися і покидати один одного.

Талісмани 10 місячної доби

Символ дня: джерело, фонтан. Фонтан пов'язаний з енергією, що постійно переповнює людину, нагадує про духовну самостійність.

Каміння: бурштин, олівін-хризоліт, сардонікс.

Аромат: розмарин – пожвавлює енергетику людини, посилює енергетичний імунітет. Дозволяє легко долати психологічні проблеми, допомагає позбутися недовірливості, невпевненості у своїх силах та надмірної сором'язливості. Допомагає впоратися зі стресом та повертає інтерес до життя. Аромат Розмарина впорядковує перебіг ментальної енергії, надає ясності мисленню, покращує пам'ять.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...