Translate

субота, 4 березня 2023 р.

Сон у ніч на 4 березня

Сни, побачені в ніч із 3 на 4 березня бувають цікавими та насиченими подіями. Їх бажано запам'ятати, оскільки вони можуть справдитися. Зазвичай сновидіння цієї ночі показують, наскільки гармонійно ми рухаємось у матеріальному та духовному світі. Образи, що є уві сні, досить чітко показують ваше положення на даний момент часу.

Якщо сон хороший, і ви виступаєте у позитивній ролі, значить ваш розвиток йде в правильному напрямку. Якщо вам завдають неприємності, або ви самі їх завдаєте, значить, у житті десь ви робите неправильно, або ваш духовний світ перебуває у запустінні.

Гарні сни сняться на щастя. Вони можуть нести корисну інформацію, бути промовистими, і, як правило, виконуються. Наші бабусі вважають, що сон, який приснився цієї ночі, може виповнитися за 3 дні.
Якщо вам нічого не наснилося, значить, життя дає можливість вам просто відпочити, тому що сама по собі доба не найлегша.
Сни, що приснилися вдень 4 березня, щось попереджають сновидця.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із п'ятниці на суботу

Сон із п'ятниці на суботу також може знайти собі застосування насправді. Велика кількість щасливих подій та приємних вражень, подарованих Морфеєм, говорить про отримання маси позитивних емоцій найближчими днями. Часто бачення цієї ночі характеризують події найближчого майбутнього як для самого сновидця, а й у його близьких друзів чи членів сім'ї.

Тлумачення снів МІСИТИ ТІСТО

У більшості тлумачень, якщо сниться тісто, воно є добрим знаком, що символізує достаток та безбідне життя. 
Тісто відображає процес створення, в якому задіяні такі інгредієнти як борошно  дари землі, вода  цілюща волога, теплі руки автора і час. Тісто символічно показує природу творіння загалом: важливо знайти інгредієнти, вкласти свою працю та любов, і тоді вже отримати результат.

Звертаючись до образу тіста, що з'явився у снах, можна звернутися до своєї частини і реальності, що творить: в якій справі мені важливо проявити таку ж теплоту і чуйність, як при створенні тіста? Яку ідею, яке бажання важливо загорнути у тісто та дати дозріти?
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться сюжет МІСИТИ ТІСТО, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Тісто асоціюється з їжею, достатком, добробутом та спокоєм. Крім цього, символізує приховані від очей процеси, людську працю та творчий початок. Не випадково у багатьох казках розповідається про хліб, здатний виліковувати, давати силу та швидко повертати до життя. Тісто для нього завжди готується по-особливому, супроводжується виголошенням змови чи молитви.

Сни, в яких сниться його місити, вважаються дуже гарною ознакою. Вони передбачають позитивні події та зміни, які трапляться завдяки вашим зусиллям. На вас чекає благополуччя, достаток, можливість реалізувати свої таланти, досягти поставленої мети. Але також бачення можуть застерігати про небезпеки та помилки. Тому важливо правильно зрозуміти кожен нюанс та епізод сновидіння.

ТОП 5 негативних значень

✦ Місити прісне тісто сниться на нещастя.
✦ Пісочне – до моральної втоми.
✦ Густе  до відмови у допомозі з боку друзів.
✦ Місити тісто в мисці  для отримання травми.
✦ На столі  до харчового отруєння.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Місити тісто на млинці сниться до покращення стану здоров'я.
✦ На пельмені – до багатства.
✦ На піцу  на веселощі.
✦ Місити тісто вдома  до відновлення старих ділових зв'язків.
✦ У кафе  до виконання мрії.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилося місити тісто:
✦ у понеділок – до зміни іміджу;
✦ у вівторок  до проблем спілкування з рідними;
✦ у середу  до підвищеної уваги протилежної статі;
✦ у четвер  до неприємної зустрічі;
✦ у п'ятницю  до взаємної любові;
✦ у суботу  до поповнення в сім'ї;
✦ у неділю – до відновлення ділової репутації.

Сонник для жінок

Якщо уві сні ви займалися приготуванням вранці – сновидіння обіцяє новий період у житті. Ви зможете освоїти перспективну професію, зробити кар'єру чи створити сім'ю. Сон, у якому дія відбувалася увечері чи вночі, віщує успішне закінчення важливого етапу. Причому, якщо справи раніше просувалися насилу, то тепер вирішаться у короткий термін.

Наснилося місити тісто до свята – станеться радісна подія. Це може бути весілля, перемоги та досягнення дитини чи примирення з близьким родичем.

Самотній дамі сновидіння з приготуванням тесту передбачає роман із давнім знайомим. Чоловік раптово зізнається у своїх почуттях, чим дуже потішить жінку.

Для жінок:
✦ незаймана місити тісто сниться до появи шанувальника;
✦ незаміжній дівчині  до знайомства з майбутнім чоловіком;
✦ нареченій  до щасливого сімейного життя;
✦ жінці одружена  до вагітності;
✦ вагітної  до легких пологів;
✦ розлученої  до підвищення зарплати;
✦ літній  до відпочинку у родинному колі.

Сонник для чоловіків

Якщо снилося власноруч готувати основу для випічки, то бачення розцінюється як нагадування про необхідність зосередитися на головній меті. Найближчими днями з'явиться шанс започаткувати нову справу або значно прискорити реалізацію запущених проектів.

Наснилося місити руками у своєму будинку  буде можливість зайнятися улюбленою справою. Не виключено, що чоловік захопиться новим хобі. Він не лише освоїть секрети майстерності, а й зможе навчати інших.

Якщо сюжет, що обговорюється, приснився хлопцеві – здійсниться мрія, до якої він довго йшов. Старання окупляться, принісши популярність та гроші. Снилося, що маса липне до рук, погано вимішується – це попередження, що молодик недостатньо старанний у вибраній професії. Якщо хоче досягти висот, йому варто докласти більше зусиль.

Для чоловіків:
✦ холостому хлопцеві місити тісто сниться до участі у цікавому заході;
✦ нареченому  до візиту довгоочікуваних гостей;
✦ чоловікові, який одружений,  до сварки через ревнощі;
✦ розлучений  до радісної події;
✦ літньому – до довголіття.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ у Повню місити тісто сниться до сумнівів у правильності прийнятого рішення;
✦ на спадну  до перевтоми;
✦ у молодик  до легкого нездужання;
✦ на Місяць, що росте,  до серйозної розмови.

Висновок

Місити тісто уві сні вважається знаком позитивних змін у житті. Він обіцяє благополуччя, мир та достаток. Успіх та успіх стануть вашими постійними супутниками, тому можете сміливо братися за будь-які проекти. Вам вистачить сил і завзятості, щоб дійти своєї мети.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 4 березня 2023 року

12-й місячний день Загальний опис
12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Небезпека, яка нас підстерігає цього дня, – це жалість. Жалість повинна бути дієвою. Так, це день милості, але ми не повинні давати паразитувати на собі. Найчастіше люди нічого не хочуть змінювати в своїй ситуації, а чекають, щоб їх пошкодували, таким чином вони підживляються енергією того, хто їх слухає. Тому цього дня треба бути уважними.
Якщо людина розповідає вам свою негативну ситуацію в 12-й місячний день, ви повинні обов`язково запропонувати їй щось по зміні цієї ситуації і подивитися, як людина реагує на вашу пораду. Якщо вона не слухає вас, треба перервати контакт і піти. Звичайно, треба допомогти людині в критичній ситуації, але потім вона повинна працювати сама.

Слід пам`ятати, що жалість ні до чого доброго не приводить, оскільки ми не можемо оцінити шлях іншої людини. Є така притча: «Йшов чоловік по дорозі і побачив равлика. Він подумав, що хто-небудь інший може роздавити його. Узяв чоловік равлика і кинув на узбіччя». Але равлик цілий день повз до того місця, звідки його кинули, а равлику треба було в протилежну сторону. Таким чином, жалісна людина не дала можливості равлику рухатися своїм шляхом. Ось це і потрібно навчитися розрізняти. Взагалі, треба допомагати лише тоді, коли вас про це просять. Кожна людина повинна над своєю долею працювати сама.

У 12-й місячний день йде процес перемоги мудрості над розумом і почуттями, і як результат – заспокоєння і зміцнення духу. Треба спланувати його так, щоб хоч трохи побути одному і звернутися до відповідних енергій, концентруючись на центрі 12-го дня – Анахаті.
Чакра дня – Анахата.
Люди, народжені в 12-й день, зрідка бувають поганими. Вони живуть свідомо, розвиваються духовно і можуть бути Цілителями.
На 12-й день часто бувають сни-одкровення.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев – цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою чи порадою, ми швидше за все отримаємо їх, оскільки у людей з'являється схильність до здійснення благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

♄ Субота
Цього дня тижня світом керує Сатурн. Енергетика суботи – незбалансована, доленосна, замкнуто-пасивна. День важкий – треба обмежувати свої бажання та потреби, контролювати те, про що йдеться. День усамітнення, концентрації, мовчання, роздуми над сенсом життя, вирішення власних проблем та підбиття підсумків. Цього дня слід відпочивати (відпочинок у суботу продовжує життя), лікуватись, не робити важливого, не починати нового, не перевтомлюватись, не докладати великих зусиль, не сваритися. Цей день сприяє будівництву будинку, сільськогосподарським роботам, купівлі та продажу нерухомості, врегулюванню питань з офіційними особами та державними установами, одержанню офіційних документів. Це день виховання дітей. У суботу не можна займатися справами вівторка, середи та неділі.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...