Translate

понеділок, 6 березня 2023 р.

Повня у березні 2023: коли буде та що не можна робити

Зустрічаємо Повний Місяць

Перша весняна Повня цього року настане 7 березня у знаку Діва о 14:43 за київським часом. У цей час Місяць набирає максимальної сили, його вплив на людину багаторазово збільшується. 
Спостерігати повний місяць можна 6,7 та 8 березня. Примітно, що повний місяць у березні є свої особливості.

Березнева Повня отримала незвичайну назву «Черв'ячний Місяць». Цікава назва астрономічного явища пов'язана з початком весни, а також, на честь «хробака» – личинок, жуків, які починають з'являтися з кори дерев, що відтають, та інших зимових притулків у цей час. Є й альтернативні назва Черв'ячного Місяця:
✦ Вороння Повня – тому що каркання ворон віщує прихід весни;
✦ Місяць Деревних Соків (Цукровий) – початок періоду збирання соку цукрового клена;
✦ Місяць Сильного Вітру – звичайне явище у березні;
✦ Цнотлива – символізує чистоту ранньої весни;
✦ Місяць Снігової Корки – через шар насту на поверхні снігового покриву.
Всі назви березневої Повні так чи інакше стосуються переходу від зими до весни та змін природи.

Особливості цієї Повні:

Діва відповідає за порядок та стабільність у нашому житті. Тому важливо у ці дні розібратися з негативними думками та емоціями, постаратися їх трансформувати у позитивні. Також корисно буде навести лад у будинку, на робочому столі, у документах. Повня сприятиме цьому. Але цей порядок має й інший бік: у цей час не можна ставати занадто вимогливим, слід бути більш терпимим до недосконалостей життя.

Повня – найзагадковіший день місяця. У момент Повні енергія нічного світила настільки велика, що впливає абсолютно на все. З давніх-давен люди намагаються скористатися моментом і використовувати цю потужну енергетику собі на благо. Цього місяця Повня випадає на 15-й місячний день.

Повня 7 березня 2023 року: що не можна робити

✦ Сваритися та конфліктувати
Повний місяць – не час з'ясування відносин. Астрологи рекомендують уникати агресивно налаштованих особистостей і наводити почуття до гармонії, щоб не реагувати гостро на необдумані слова оточуючих.

✦ Приймати серйозні рішення
У цей період багатьох будуть долати сумніви, тому астрологи рекомендують відкласти вирішення важливих завдань та направити сили на простішу роботу. Так вдасться уберегтися від невірних висновків та помилок.

✦ Витрачати
У день Повного доречними будуть великі заплановані заздалегідь покупки, а ось спонтанні витрати призведуть до фінансових проблем. Щоб не провокувати відтік коштів, варто відмовитися від дрібних придбань на користь економії.

✦ Починати щось нове
Повний місяць – це кульмінація подій і підбиття підсумків, тому будь-які нові починання можуть у майбутньому зупинитися або призвести не до результатів, які були заплановані.

✦ Брати в борг
У цей Повний місяць краще не позичати гроші, не брати кредитів і позик, щоб виключити неприємності надалі.

Повня 7 березня 2023 року: що можна робити

✔ Найкраще провести день у спокійній обстановці, займатися повсякденними справами. Заплануйте тривалий сон, прогулянки на відкритому повітрі, прослуховування спокійної музики, перегляд позитивних фільмів.

✔ Найбільший вплив Повний Місяць надає на жінок. Представницям прекрасної статі потрібно контролювати свої почуття та емоції, щоб не зіпсувати дружбу, родинні зв'язки, стосунки з коханими, колегами, начальством. По можливості краще скасувати зустрічі з ними.

✔ Повний Місяць благотворно впливає на любовні стосунки, однак і тут необхідно зберігати самовладання. Якщо не даватимете волю образам і негативним емоціям, то побачення під повним місяцем може стати не просто вдалим, але по-справжньому чарівним та фантастичним.

✔ Повний Місяць  чудовий час для творчих людей. Повний Місяць дещо спотворює сприйняття, робить його незвичайним, відкриває особливі канали у свідомості  те, що потрібно для письменників, художників, фотографів, дизайнерів та представників інших професій, а також для хобі та захоплень.

✔ Загадати бажання. Робиться це опівночі, коли місяць видно ясно, не закритий хмарами та хмарами. Не відриваючись від місяця, потрібно загадати бажання про себе (не вголос) або тихо прошепотівши, щоб було чути тільки вам. Бажання має йти від щирого серця, щоб Місяць вам повірив і допоміг у його здійсненні.

✔ Повний місяць 7 березня 2023 року можна залучити у своє життя багатство, скориставшись грошовими обрядами та прикметами. Саме на Повний Місяць вони набувають особливої ​​сили. Більше інформації про обряди та ритуали в Повний місяць Ви знайдете на блозі Dolina Magii

Перша весняна Повня допоможе Вам усвідомити, чого Ви бажаєте насправді. Це ідеальний час для того, щоб відпустити всі хвилюючі Вас емоції або події і почати життя з чистого аркуша. Повня – це найнебезпечніший і водночас найпродуктивніший для нас місячний стан. Повня все перевертає з ніг на голову, так що будьте обережні.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...