Translate

пʼятницю, 17 березня 2023 р.

Сон у ніч на 17 березня

Сни в ніч із 16 на 17 березня зазвичай бувать віщими. Вони сповнені символізмом та цінною інформацією. Сон вказує на існуючі проблеми або відкриє завісу майбутнього. Запам'ятайте якнайбільше деталей зі сну, і постарайтеся їх правильно трактувати. Це допоможе ухвалити правильне рішення у майбутньому. Не хвилюйтеся, якщо сон буде страшним. Пам'ятайте, нічого не можна тлумачити буквально, все прихований символізм. Тому кошмари не обов'язково здійсняться у реальному житті.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково здійсниться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів КЛОУН

Зазвичай люди поділяються на два типи: тих, хто спокійно ставиться до клоунів і тих, хто їх дуже боїться. Сновидіння, в яких фігурує клоун, не можуть трактуватися однозначно, адже циркові блазні бувають не лише веселими, яскравими та смішними, а й злісними, жахливими та сумними, із моторошними гримасами замість звичної клоунської усмішки на обличчі.

Взагалі, поява уві сні подібного персонажа нічого доброго не обіцяє, але не так страшно. Перш ніж дивитися тлумачення, постарайтеся згадати сюжет сновидіння. Це допоможе виділити ключові деталі, які вкажуть, на яку сферу життя варто звернути увагу. Сумний це був клоун чи веселий, Ви спостерігали клоунську виставу чи брали участь у ньому самі. А може Ви самі в костюмі з великим червоним носом намагалися когось розвеселити? Деталі визначають основний вектор тлумачення сновидіння.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться клоун, ласкаво просимо на сторінки блогу Dolina Magii

Загальне значення

Загалом образ носить дуже негативне тлумачення і говорить про те, що сновидець ризикує бути залученим до сумнівного підприємства. Під загрозою не тільки його добре ім'я, а й кошти, оскільки шахраї не сплять.

А до чого сниться злий клоун? Таке сновидіння обіцяє обман і розчарування. Хтось наяву всіма силами намагається втертися до вас у довіру, щоб потім підло вчинити. Зараз не час заводити нових друзів, один із них неодмінно виявиться лицеміром.

Стати клоуном самому – отже, раптово бути зниженим по службі з вини зовнішніх обставин.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Бачити себе в ролі клоуна сниться до нещастя.
✦ Страшний клоун – до інтриг та пліток у колективі.
✦ Той, хто кривиться – до здійснення легковажного вчинку.
✦ Клоун у крові – до недовіри близьких людей.
✦ Дивитись на клоуна у цирку – до втрати великої суми.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Побачити на вулиці кількох клоунів сниться до працевлаштування на добре оплачувану роботу.
✦ Клоун, який лякає дітей – до цікавої подорожі.
✦ З великим червоним носом – підвищення самооцінки.
✦ Розмовляти з клоуном у себе вдома – до позбавлення від комплексів чи страхів.
✦ Знайомий у ролі клоуна – до відпочинку у компанії друзів.

🌛Місячний сонник

Тлумачення залежно від фази Місяця:
✦ в Повний місяць клоун сниться до неприємностей;
✦ в Молодий місяць  до веселої вечірки;
✦ на Місяць, що росте,  до появи додаткового джерела доходів;
✦ на спадний Місяць – до інтриг недоброзичливців.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому є персонаж КЛОУН, чимало, але для того, щоб визначити, який з них більше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня. Якщо Вам наснився клоун, незалежно від його настрою, пам'ятайте – основне завдання цих циркачів приносити веселощі та радість. Навіть якщо Ви боїтеся цих персонажів, сон лише нагадує, що страхи часто змушують нас бачити реальність не такою, якою вона є насправді.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 17 березня 2023 року

25 місячний день Загальний опис
25 місячний день – день зосередження та самоспоглядання. Не слід поспішати і метушитися. Корисно отримати уроки зі свого життя, проаналізувати минуле і зосередитися на головному. Поставити свої, а чи не чужі інтереси перше місце. Внутрішній голос та інтуїція допоможуть здобути мудрість. 25 місячна доба – це час підбиття підсумків, духовних роздумів. Саме сьогодні людина має зрозуміти, чи є в неї рухи в житті, чи вона стоїть на місці. Якщо Ви запланували подорож на цей день, то на Вас чекає непередбачений успіх. Дуже сприятливий день для вирішення фінансових питань, а також для зустрічі з людьми, від яких надалі залежить Ваше майбутнє. Починати нові справи сьогодні не можна. Та й за всього бажання не вийде – просто не вистачить сил. Займіться завершенням того, що розпочалося раніше. Намагайтеся сьогодні особливу увагу приділити здоров'ю. Не займайтеся самолікуванням, оскільки це може призвести до негативних наслідків. Зустрічі з родичами та друзями принесуть сьогодні величезне задоволення. Сприятливий день у плані знайомств.
Девіз дня: Festina lente – «квапся повільно»!
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 25-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌘 Старий спадаючий Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий - найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 25 місячної доби

Сни в двадцять п'яту місячну добу нерозривно пов'язані з інтуїцією, Вашою підсвідомістю та одкровеннями згори. Їхнє тлумачення стосуватиметься безпосередньо Вашого духовного самовдосконалення. До того ж Вам не доведеться ламати голову для тлумачення цих сновидінь: всі вони будуть зрозумілі та прозорі. Завдяки їм, Ви зможете зрозуміти правильність обраного шляху та визначити свої подальші дії: змінити напрямок або, не згортаючи, слідувати обраному. Якщо нікуди не рватися цього дня, зосередитися на споглядальності та власному духовному зростанні, двадцять п'ятий місячний день буде максимально позитивним та благотворним. Сни сьогодення вважаються віщими. Але можуть також наснитися сни погані та небезпечні. Після таких снів бажано прочитати багато молитов і не вірити в їхнє здійснення. А якщо сновидіння міститиме незрозумілий момент, то просто зверніться до своєї інтуїції. Вона цього дня, Вас не підведе.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...