Translate

вівторок, 14 березня 2023 р.

Сон у ніч на 14 березня

Сни в ніч із 13 на 14 березня зазвичай не збуваються. Тому не сумуйте, якщо вам наснився кошмар чи сумний сон. Образи, які намалює вашу підсвідомість сьогодні, не перейдуть у реальний світ. Жодних завуальованих знаків у сьогоднішніх снах не буде, тому не витрачайте час на читання сонників. Краще подивитися всередину себе.
Картинки зі сновидінь відображатимуть саме наш внутрішній світ, але точно не зовнішній. Вони покажуть області нашого я, які зараз потребують особливої ​​уваги. Можливо, варто змінити якісь риси характеру, замінити старі принципи та звички на нові. Усі відповіді слід шукати в собі. Вони там вже є.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ХВОРОБА

Наяву хвороба – справа неприємна, а часом навіть дуже небезпечна. Навіть уві сні пережити захворювання своє або близької людини – дуже велике випробування. Хоч і не завжди привидевшиеся недуги свідчать про неприємності в реальному житті, сонники все ж рекомендують поберегти себе та подбати про своє здоров’я. Щоб зрозуміти, до чого сниться хвороба, необхідно згадати певні обставини і емоційну характеристику сну.

Іноді сон може мати прямо протилежне значення подіям, які бачив сновидець. Хвороба уві сні може означати одужання для хворої людини, або символізувати міцне здоров’я. Але в такому випадку варто розглядати всі деталі сновидіння і ваше ставлення до подій уві сні. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться хвороба, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Невиліковна хвороба матері сниться до ризику опинитися в центрі скандалу на роботі.
✦ Рак шкіри кращого друга/подруги – до появи великих боргів.
✦ Якщо наснилося, що діагностували смертельну хворобу у літнього родича, це погіршення самопочуття.
✦ Тяжке захворювання у брата сниться до невірності з боку коханої людини.
Сильно захворіти самому – до конфліктів із дітьми.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Хворіти на грип сниться до успішної реалізації творчої ідеї.
✦ Вітрянкою – до багатства та слави.
✦ Серцева недостатність у бабусі чи дідуся – для отримання цінного подарунка.
✦ Якщо наснилося, що у близької людини діагностували хворобу Альцгеймера, то це до успіху та великого прибутку.
✦ Побачити дитину, хвору на ДЦП, сниться до подорожі та швидкого досягнення цілей.

Сонник по днях тижня

Трактування з сонника по днях тижня:
✦ у понеділок хвороба сниться до вдалих переговорів;
✦ у вівторок – на щастя;
✦ у середу – до приємного сюрпризу;
✦ у четвер – до поганого самопочуття;
✦ у п'ятницю – до отримання прибутку;
✦ у суботу – до незапланованої відпустки;
✦ у неділю – до сварок у сім'ї.

Сонник для жінок

Якщо жінці наснилися хвороба, слід тлумачити цей образ, спираючись на її вік та сімейний стан.

✔ Молодій
Якщо молода дівчина, побачить себе в сні важко хворою — наяву вона не хоче серйозних відносин і не хоче виходити заміж. Приснилося, що захворів улюблений – відносини з ним будуть складатися дуже добре, можливо, скоро він зробить пропозицію.

✔ Заміжній Жінці
Заміжній жінці бачити себе хворій проказою – до легкого флірту з колегою по роботі, незручних ситуацій, в яких вона може опинитися з власних необдуманих дій. Якщо хворіє хтось із близьких – наяву належить подбати про родинне вогнище, дітей

✔ Вагітній
Для вагітної сон про хвороби пов’язаний з дозволом від тягаря, побоюваннями за дитину і її власне здоров’я. На ділі такий сон не збувається, навіть якщо жінка бачить себе помирає від тяжкої хвороби.

Сонник для чоловіків

Представнику сильної статі можна по-різному тлумачити видіння про хворобу залежно від віку. Також для розшифровки важливо, одружений він чи неодружений.

 Холостому
Страждати уві сні від тяжкої хвороби і померти – сон передвіщає захворювання сечостатевої системи.

✔ Одруженому
Сильній статі сон про хвороби не обіцяє нічого хорошого, перш за все, чекають проблеми на роботі і в особистому житті. Можливо, доведеться пережити розрив відносин з коханою чи випробувати розчарування в людині, якого сновидець вважав другом.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації по Місячному соннику:
✦ у Повний місяць такий сон віщує невдалі переговори;
✦ в Молодий місяць – проблеми на роботі;
✦ на спадаючий Місяць – любовні стосунки з новим знайомим/знайомою;
✦ на Місяць, що росте, – поява вірного друга.

Висновок

Варіантів трактування сновидіння, в якому присутній сюжет ХВОРОБА, чимало, але для того, щоб визначити, який з них найбільше підходить Вам у поточний період Вашого життя, слід проаналізувати події минулого дня. Не варто боятися таких сновидінь. Хвороба, навіть дуже важка, Ваша чи близька людина уві сні зовсім не означає, що це станеться наяву. Однак сонники наполегливо рекомендують берегти себе після подібних сновидінь та виявляти велику увагу до свого здоров'я.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 14 березня 2023 року

22-й місячний день Загальний опис
День мудрості, таємних знань, світового закону та непорушності. Протягом цього дня досягається мета. Він також добрий для вивчення ремесел, різних наук і пізнання свого коріння. Корисно в цей день медитувати, можна дізнаватися про майбутнє, виявляти щедрість, навчати інших, передавати свій досвід. До інформації 22 місячного дня треба бути дуже уважним. Цього таємничого дня можна отримати підказку до вирішення важливих проблем. Енергія цього дня впливає здібності людини, підвищення його інтелекту.

Якщо ви не володієте енергією, то в 22-й місячний день небезпечно малювати символи, не знаючи, що ви малюєте. Такі практики краще уникати. Особливо погано малювати замкнуті круги, кола, квадрати, що нас обмежують. Ці символи можуть впливати на нас по за нашою волею. Якщо намалювали, то краще стерти і не розглядати їх цього дня.
Не рекомендується в 22-й місячний день робити різкі рухи, особливо в попереку. З цим днем пов’язана чакра Кундаліні, тазостегновий пояс, крижі, шийка стегна, нижня частина хребта.
 Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 22-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♐ Місяць у знаку Стрілець
Загострення чутливості та схильності до оптимізму. Нездатність розглянути сутність того, що відбувається, і схильність до перебільшення своїх можливостей може призвести до безрозсудних дій. Існує можливість відірватися від дійсності, втративши контроль на теперішньому. Багато захоплень і пристрастей беруть початок у ці дні, оскільки звичайні проблеми стають менш значущими перед творчим і духовним прагненням.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій - не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими - це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 22 місячної доби

Сни цього дня часто бувають віщими. Вони несуть багато корисної інформації, символізму, вказують нам на існуючі проблеми або відкривають завісу над подіями, які відбудуться в майбутньому. Намагайтеся запам'ятати все, що побачите уві сні сьогодні. При правильному тлумаченні Ви зможете отримати багато підказок, як діяти в складних життєвих ситуаціях. Але не варто лякатися, якщо образи зі сновидінь будуть лякаючими та жахливими. Пам'ятайте, що прямому тлумаченню вони не піддаються, все це прихований символізм. І зовсім не обов'язково, що страшна подія чи картина, побачені уві сні, мають означати щось погане у реальному житті. Якщо будете сумніватися в правильності розуміння своїх снів, зверніться до спеціалізованих джерел або людей, які вміють тлумачити сновидіння.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...