Translate

четвер, 18 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 21 Місячний день

Загальний опис

Двадцять перший місячний день – день абсолютної чистоти та благородства. Важливо бути чесними та справедливими, навіть у дрібницях. Якщо реалізація задуманого вимагатиме якихось жертв не зупинятися. Цілком віддатися справі і є можливість придбати абсолютно новий рівень ваших можливостей. Можна перевершити себе і знайти довгоочікувану свободу. Хвороби, що виникають сьогодні, можуть виявитися небезпечними. Часто вони непередбачувані. Хвороба може пройти швидко та без сліду, а може затягнутися. Якщо у Вас на 21 місячний день випало перше побачення, вважайте, що Вам пощастило. Ці відносини часто переростають у серйозні. Цього дня Ви навряд чи бачитимете віщі сни. Як правило, вони не несуть нам жодної цінної інформації і є просто підсвідомим переживанням подій, що відбуваються з нами у реальному житті. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 21-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хвороби, що виникають сьогодні, можуть виявитися небезпечними. Часто вони непередбачувані. Хвороба може пройти швидко та без сліду, а може затягнутися. Хворому необхідно багато уваги, турботи та ретельний догляд. Лікуватися необхідно повністю, не закидаючи лікування після появи перших симптомів одужання. Хвороба може бути пов'язана з поганими звичками. Рішуча відмова від них допоможе одужати швидше. У 21 місячну добу особливо вразливі печінка та кровотворні органи. Можна захворіти на гепатит. Крім того, порушується формула крові. Це дуже небезпечно. Потрібно вживати продукти, що сприяють підвищенню гемоглобіну. Корисно їсти червоні овочі та фрукти – моркву, калину, горобину, журавлину, буряк, гранат. Можна пити відвари шипшини та трав. Тільки не можна перевантажувати печінку, не можна переїдати та вживати жирних продуктів. У 21 місячний день сприятливо більше перебувати на свіжому повітрі, походити босоніж по траві або снігу, покататися верхи на коні, поплавати або прийняти хоча б контрастний душ, якщо поблизу немає водоспаду. Не бійтеся, сміливо збільшуйте фізичні навантаження. Організм сьогодні здатний багато на що. Всі ці заходи принесуть Вам величезне задоволення та задоволення, змінять Вашу внутрішню структуру.

Робота та бізнес

21 місячний день – дуже сприятливий час для бізнесу. Довіряйте своєму скакуну, якщо Ви вже у сідлі. Укладайте нові договори, підписуйте нові контракти, розширюйте свій бізнес, контактуйте із зарубіжними партнерами. Будь-які фінансові питання успішно вирішуватимуться. На
роботі будьте ближчими до колег. Водночас вирішуйте питання, складайте плани. Підтримуйте інших, якщо бажаєте отримувати допомогу від оточуючих. Спільно організовані справи та заходи пройдуть успішно. Сьогодні можна сміливо спілкуватися із начальством. Головне, не доводити будь-яке спілкування до суперечки чи з'ясування стосунків. Будь-які суперечки сьогодні несприятливі, зокрема судові розгляди. Так як 21 місячний день є днем ​​руху (табун), то рекомендується переходити на іншу роботу, міняти квартиру або офіс, вирушати в круїз або відрядження, подорожувати. Мистецькі люди можуть сміливо організовувати виставки, концерти, спектаклі, творчі вечори. Детективам і поліцейським також усміхнеться успіх – сьогоднішні злочини легко розкриваються.

Кохання та стосунки

Корисно багато та весело спілкуватися. Єдине правило, яке варто дотримуватися цього дня – у жодному разі не залишатися на самоті. Якщо не хочете «відриватися», відвідайте родичів або старих друзів, що живуть вдалині. Люди, з якими Ви давно не бачилися, будуть раді поговорити з Вами. Відвідуйте масові заходи, беріть участь у святах та урочистостях. Побачення сьогодні проходять дуже добре і приносять безліч вражень. Якщо у Вас на 21 місячний день випало перше побачення, вважайте, що Вам пощастило. Ці відносини часто переростають у серйозні.

Весілля

21 місячний день вважається дуже сприятливим днем ​​для укладання шлюбу. Сьогодні молодим можна давати клятву вірності. Усі обіцянки, обіти будуть неухильно виконані. Дуже добре в 21 місячний день грати весілля. Цей день вважатимуться днем ​​братства, днем ​​об'єднання. Існує повір'я, що як сьогодні ваш шлюб розпочнеться, таким і буде сімейне життя. Тому, якщо Ви схильні до тиші, домашнього затишку та спокою, можете відмовитися від пишної церемонії, запросивши лише найближчих та рідних людей на сімейне свято. Але якщо ви обидва активні, комунікабельні, у вас сотні друзів і ви не мислите своє життя у спокої, сидячи вдома біля каміна, тоді дайте волю своїй фантазії та організуйте щось грандіозне, масштабне та незабутнє.

Секс

У 21 добу рекомендується активний та творчий, енергійний та винахідливий секс. Так що експериментуйте, це принесе лише користь. Не стримуйте свої фантазії, адже 21 місячні сприяють творчим людям. Екстравагантність та винахідливість тільки вітаються. Сексуальність сприяє розвитку творчої енергії.

Зачаття дитини

Дитина, зачата в 21 місячну добу, здатна стати справжнім борцем за справедливість. Він може боротися за неї різними способами, будучи фахівцем у будь-якій галузі – у політиці, медицині, релігії, мистецтві. Така людина зможе допомагати іншим, бути для них психологом, втішителем. Люди, зачаті цього дня, не люблять самотності та ворожнечі. Прагнуть спілкування, у них багато друзів і приятелів, вони люблять проводити час у галасливих компаніях. Характерні риси таких людей – уміння терпіти та чекати, честь, працьовитість. Тяга до пригод, подвигів та ризику обіцяє такій людині безліч непередбачуваних ситуацій та небезпек.

День народження

Народжений у цей день наділені самовладанням та працьовитістю. Це стримані, готові до подвигів люди. Таких людей називають «лицарями». Вони сильні духом та благородні. Їхнє життя може бути наповнене добрими справами. Навколишні будуть прихильні до них. У пошуках своїх здібностей він заплутається і згорне з дороги. Здійснивши якусь важливу справу, він може запишатися. Гординя засліпить його і змусить «йти головами». Не помічаючи нікого навколо, він зрештою отримає таке саме звернення від оточуючих. Вони не визнають його талантів, він стане ізгоєм, пустельником.

Стрижка та краса

Не чекайте нічого хорошого, коли Ви зважитеся цієї доби на оновлення зовнішнього вигляду. Результати стануть не просто не такими, як Вам хотілося, вони дійсно будуть Вам не личити. Прийде потім вичікувати, коли можна буде все змінити. Щоб подарувати собі насолоду від походу до перукарні, оберіть легкі косметичні процедури. Якщо Ви зважилися на фарбування волосся, то не змінюйте колір радикально, просто зробіть волосся світлішим на пару тонів. Так Ви притягнете до себе позитивних та «світлих» людей. При створенні образу використовуйте більше аксесуарів – шпильок, гумок, затискачів. Сьогодні будь-які процедури, що очищають, корисні, тому можна сходити в лазню або СПА-салон.

Сни 21 місячної доби

Цього дня Ви навряд чи бачитимете віщі сни. Як правило, вони не несуть нам жодної цінної інформації і є просто підсвідомим переживанням подій, що відбуваються з нами у реальному житті. Наскільки символічним не здавався Вам у цей день сон, не варто навіть думати про нього. Не читайте сонники в надії зрозуміти сенс, не переживайте, якщо події та картинки сновидіння були трагічними та жахливими. Так само не варто радіти нічому позитивному, що Ви побачите уві сні. Все це лише спотворена реальність. Тільки один символ нашого сну може мати сьогодні значення. Якщо Вам насниться щось пов'язане з конями, зверніть увагу на ці образи. Це символізує майбутні зміни або випробування, з якими Вам доведеться зіткнутися.

Магія та езотерика

У двадцять першу місячну добу проводять різні практики та ритуали з очищення та різного роду захистів. Найкращий день для складання присяги, обітниці, складання клятви. Робляться різні відвороти, розсоромлення, обряди на закриття доріг, ритуали на закриття будинку від небажаних гостей. Добре проводити змив, чистки з використанням води, очищення тіла за допомогою води та пари. Зараз добре виготовляти амулети та талісмани, що оберігають у дорозі та приносять удачу у подорожі. Любовна магія в 21 місячний день  це ще один добрий період для проведення групових магічних ритуалів. Сприятливий період виготовлення приворотних амулетів і талісманів, з тривалим терміном действия. День воїнів, лицарства, добровільної жертви. День цілительства.

Ворожіння

Запитувати оракула бажано тільки на теми, що стосуються творчості, мистецтва, на решту сфер людської діяльності оракул не дасть точної відповіді, особливо це стосується соціального і матеріального планів.
Деякі провісники стверджують, що в двадцять першу добу оракули відповідають і на питання, що стосуються виграшів в скачках і лотереях. Для ворожіння вони рекомендують використовувати всі інструменти азартних ігор  карти доміно, лото і так далі.

Талісмани 21 місячної доби

Символ дня: мустанг, кінь, храм, табун, колісниця. Кінь – символ нескінченної надії, активного прагнення мети, лицарства, честі, обов'язку, щирості та братерства. Колісниця вказує на те, що шлях, який вживається цього дня, не хаотичний, не безглуздий, а цілком усвідомлений і підпорядкований певній меті. Табун коней  це все «кінські сили» вашого організму. Тіло – колісниця, розум – возник.

Каміння: авантюрін, блакитний агат, синій сапфір, циркон.

Аромат: мирра – зігріває, усуває плутанину думок і сум'ятість почуттів. Очищує ауру, стимулює енергетичне зростання. Аромат Мірри насичує любов'ю, відкриває серце для кохання, наповнюючи його чистими енергіями Всесвіту. Допомагає людині зрозуміти дії інших, прийняти і пробачити, вчить мудрості та розсудливості. Допомагає позбутися егоцентризму та залежності. Мірра допомагає будувати міст між «небесним» та «земним» у людині.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...