Translate

четвер, 11 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 11 серпня

Сни з 10 на 11 серпня майже завжди збуваються. Сюжети, які бачить сновидець уві сні цієї ночі, загалом відбивають загальний фізичний стан сплячого. А також сон з 10 на 11 серпня може передбачити появу недуг, підступних хвороб чи погіршення самопочуття.
Нові знайомства та перспективи також показують сни з 10 на 11 серпня. У тому символіці відбито основні якості сновидця і стан вже існуючих зв'язків. Вони часто передбачають, наскільки близьке оточення сплячого приймає його. Як до нього ставитися, а також хто готовий прийти на допомогу за першим покликом.
Також часто сни цього дня допомагають сновидцю знайти відповідь на питання, як зняти з себе тягар старих, гнітючих стосунків. Або як позбутися спілкування з неприємною людиною.
Стан страху  це дуже важливий символ, який може показати сновидцю сни з 10 на 11 серпня. Вони віщують реальну загрозу самому сплячому чи комусь із його близьких.
Сон із 10 на 11 серпня завжди пов'язані з романтичними переживаннями сновидця. Підсвідомість показує сновидцю образи тих людей, з якими він хотів би зблизитися. Також сьогодні на сон дуже впливає творча енергія сплячого. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

😴Тлумачення снів МОРЕ

Море уві сні завжди викликає цілий спектр емоцій. Сни про море такі ж непередбачувані, як і його незвідана глибина. Велика вода уособлює необмежену свободу, а бурхливі хвилі надають свободі адреналінову гостроту. Люди люблять дивитись і на тиху воду та на високі хвилі, спостерігати зародження шторму. Людей тягне до води невідома сила. Бачення про воду, у всіх її станах, дуже символічні.
Для правильного трактування значень сновидіння потрібно згадати емоції сну. Те, що відбувається у баченні, Вас налякало, або ж, Ви були захоплені силою стихії? Розібравшись із відчуттями – можна приступати до розшифрування сновидіння. Море сповнене сюрпризів, тому не варто поспішати з висновками.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Мерзнути в прозорій морській воді – сновидіння віщує перешкоди на шляху до мети.
✦ Занурюватися в неспокійне синє море та бачити багато піни навколо – до оманливих надій.
✦ Купатися в морі, помітити в ньому акул і попливти до берега – до занепокоєнь та переживань.
✦ Якщо наснилося, що накрило хвилею під час купання, це до дрібних неприємностей.
✦ Купання в холодному морі сниться до образи на близьку людину.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Купатися в морі разом з коханою людиною – обіцяє тривалі та приємні стосунки.
✦ Плавати у прозорій морській воді, бачити рибок та намагатися зловити їх руками – до вигідної пропозиції.
✦ Для самотньої дівчини або хлопця морська бриж, що приснилася, на тлі заходу сонця обіцяє романтичне побачення.
✦ Тепле бірюзове море сниться до великої радості.
✦ Плисти чистим морем на білому катері – до виконання бажання.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від дня тижня:
✦ море сниться у ніч на понеділок – це символізує накопичену втому, бажання сновидця відпочити;
✦ на вівторок – гарний час для творчої діяльності;
✦ на середу – сон обіцяє дрібні приємні несподіванки;
✦ на четвер – до швидкого виходу з важкого фінансового стану;
✦ на п'ятницю – до цікавої зустрічі;
✦ на суботу – до нових вражень та радості;
✦ на неділю – сон віщує цікаву подію того ж дня.

Висновок

Сни морської тематики вважаються не віщими, а застережливими. Вони можуть показати, що відбувається в душі, які є переживання та страхи. Сновидіння мають бути корисними незалежно від трактування. Попереджений значить озброєний. Поганий сон – це можливість переглянути своє справжнє становище, вирішити, що час міняти.
За багатьма сонниками можна зробити простий висновок, що спокійне море – гарний знак, бурхливе – поганий. Здавалося б все просто, але є багато дрібниць, які можуть радикально вплинути на справжнє значення сновидіння. Потрібно згадувати деталі та намагатися орієнтуватися по них, знаходячи спільне у тлумаченнях різних сонників.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар на 11 серпня 2022 року

14-й місячний день
Загальний опис
Символом 14 місячного дня є труба та мисливський ріг. Необхідно в цей день виявляти особливу увагу до подій, які відбуваються з Вами. Не можна розпорошуватися на дрібниці, а робити сміливі та рішучі дії за допомогою сили потужного місячного дня. Потрібно звернути особливу увагу на той аспект, чого Вас закликають. Цього дня потрібно бути рішучим та давно продумані плани будуть реалізовані. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 14-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

14-й місячний день – це день початку нових справ. Треба постаратися закласти якомога більше циклів (дзвінки, проекти договорів і т. п.). Почата сьогодні справа йтиме як би сама собою, внаслідок того, що вона відразу охопила достатньо інформації. Нові джерела інформації також постійно будуть включатися і коректувати вашу справу, сприяючи її успіху.

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♒ Місяць у знаку Водолій
Посилення чутливості та нервозності, прагнення до свободи. Хочеться змінити навички, зруйнувати стереотипи. У дні Водолія для людини є можливість повністю реалізуватися. Під цим знаком можна займатися будь-якою цікавою справою. Можлива часта зміна настрою.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся суспільно-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре мандрувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 14 місячної доби

Сни 14 місячних діб – сумнівні, зазвичай не здійснюються. Вони не несуть корисної інформації, яку можна було б використати. Але якщо Вам наснився страшний сон, який залишив гнітюче враження, то його краще позбутися. У народі відомий спосіб позбавлення поганого впливу поганого сну за допомогою солі. Потрібно просто поставити сіль у баночці біля голови та біля ніг на ніч, а вранці цю сіль спустити в туалет. Таке чищення ще й зміцнить ваш сон.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...