Translate

четвер, 11 серпня 2022 р.

Магія Повного місяця на гроші, успіх, багатство

У ніч з 11 на 12 серпня настане останній літній Повний Місяць 2022 року о 4:36 за київським часом. Саме у цей час можна залучити у своє життя багатство, скориставшись грошовими обрядами та ритуалами. Магія Повного місяця настільки сильна, що може обдарувати людину багатством, удачею, зробити її успішною. 
Щоб досягти бажаного, треба правильно провести задумані ритуали і попередньо підготуватися до них. Саме на Повний Місяць вони набувають особливої ​​сили. Тому кожен охочий може скористатися нагодою і провести один із таких ритуалів у цей особливий день, щоб покращити своє матеріальне становище, залучити до життя гроші, багатство та благополуччя. А тепер знайдіть у себе в голові найголовніше, про що мрієте і починайте чаклувати.

🔮Ритуал «Грошова банка»
Візьміть чисту скляну банку з кришкою-закруткою, сім монет та лавровий лист. Напишіть на аркуші паперу своє матеріальне бажання та опусти в банку. Потім по одній опускайте монети зі словами:
«Монетки дзвенять і сяють, на банківський рахунок перебувають!»
Повторити змову 7 разів, один раз на кожну монету.
Закиньте туди лавровий лист і закрийте кришкою банку. Весь наступний місяць до нового Повного місяця в банку потрібно щодня класти ще по одній монеті. У міру заповнення скарбнички, буде накопичуватися і потрібна сума.

🔮Ритуал «Місячний гаманець»

Цей ритуал здатний залучити у Ваше життя стабільний достаток, а не поодинокий випадковий заробіток. Дочекайтеся Повного місяця. Візьміть гаманець, вийміть із нього всі гроші та інші сторонні предмети та покладіть його на підвіконня.
Тут важливо дотриматися двох правил:
✦ Перше – це те, що ви повинні взяти саме той гаманець, яким ви користуєтеся щодня, а не якийсь спеціальний гаманець для залучення грошей.
✦ Друге – це те, що ніч повного місяця повинна бути ясна, і місячне світло має падати на гаманець.
Описаний вище захід слід виконувати три ночі поспіль. Почати належить у сам день Повного місяця, а потім повторювати наступні дві ночі. І всі ночі мають бути ясними. Так що, не так просто підгадати момент.
З приходом Молодика Вам слід повторити цей ритуал. Вам також знадобиться три дні. Щоправда, вони не обов'язково мають бути ясними – місячного світла все одно не буде.
!Увага! У молодика гаманець на підвіконня слід класти вже з грошима.
Протягом усіх трьох днів проведення ритуалу Ви можете скористатися своїм гаманцем за призначенням. Звільняти його від грошей і класти на підвіконня треба тільки вночі.

🔮Змова на монету

Для проведення ритуалу Вам знадобиться велика монета із сріблястого металу. У Повний місяць підійдіть до вікна, покажіть монету нічному світилу та промовте:
Місяць, Місяць! Ти весь зі срібла!
Ти в золото одягнена, небесна монета!
З висоти небесної зійди,
Мені в долоню зазирни!
А в долоні у мене –
Маленький Місяць,
Такий ж срібний,
Такий ж безцінний,
Такий, що небесами скріплен!
Нехай же ця монета принесе мені багатство, гроші, щастя!
Нехай буде так!
На ніч залиште замовлену монетку на підвіконні – вона має насититися енергією повного місяця. Вранці сховайте її в гаманець і носіть у ньому, як талісман. Замовлена ​​монета притягуватиме гроші в гаманець, у якому буде перебувати.

🔮Змова на скриньку

Для читання цієї простої комбінованої змови на залучення багатства знадобляться:
✦ Жменя монет;
✦ Проста дерев'яна скринька;
✦ Вовняна червона нитка.
Опівночі розкрийте вікно, покажіть місяцю скриньку. Потім візьміть скриньку в ліву руку, а правою мірно сипте в неї монети – так, щоб чути їхній дзвін. У процесі цього дійства прочитайте змову:
Як сповнена красуня-місяць,
Так і скринька монетами сповнена.
Як скринька моя сповнена –
Так і кишеня моя повна буде!
Сказано, скріплено –
Та повік не зламано!
Нехай буде так!
Після цього закрийте скриньку і міцно перев'яжіть її червоною ниткою. Таким чином, Ви запечатаєте сказане цієї ночі. Замовлену скриньку загорніть у білий рушник і сховайте від сторонніх. З цієї ночі вона почне залучати гроші та благополуччя до Вашої оселі.

🔮Заклинання на місячне світло

Це язичницьке заклинання на залучення багатства промовлється за 15 хвилин до півночі. У призначений час підійдіть до вікна та встаньте біля нього так, щоб Ваше обличчя освітлювало місячне світло. Важливо врахувати, що заклинання слід читати лише у ясну погоду – місяць має бути добре видно. Поки не настане опівночі, повторюйте заклинання:
Місяць, Місяць! Як недостатньо часу для опівночі
Так не вистачає грошей для мого щастя.
Нехай прийде опівночі, а за нею – блискавиця ясна,
А в мій дім – багатство, а за ним – щастя та процвітання!
Допоможи мені, Місяць! Закріпи моє слово!
Нехай буде так!!
Примовляючи, «вмивайтеся» місячним світлом, як водою. Сила Повного притягне до Вас не лише багатство, а й молодість.

Пам'ятайте, що кожен з цих обрядів у Повний Місяць вимагає від Вас насамперед віри – віри в себе та через енергію повного Місяця. Якщо Ви не щиро віритимете в позитивний результат, то навряд чи варто сподіватися, що Ваші діяння у Повний місяць набудуть сили.

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...