Translate

вівторок, 9 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 9 серпня

Сон у ніч на 9 серпня рідко запам'ятовується, але якщо вже запал у душу, то, як правило, збувається. Символи сновидінь мають значно сильніше значення і важливість, ніж будь-якого іншого дня. Особливо уважно слід поставитися до лякаючих снів, оскільки вони обіцяють і попереджають про несприятливі зміни. Запам'ятайте їх та постарайтеся уникнути.
Іноді сни з 8 на 9 серпня можуть передбачати і сприятливі зміни. Зокрема матеріальне збагачення, несподіваний прибуток чи стабільність становища найближчими роками.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

😴Тлумачення снів Домовик

Домовик 
 суперечливий символ у сновидіннях, який має безліч значень.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Позитивні трактування сну пов'язані з отриманням добрих повідомлень, появою людей, які бажають Вам допомогти в реальному житті, або шансу на зближення з людиною, яка Вас цікавить  новим знайомим, старим товаришем або черговим об'єктом зітхань.
Негативний сенс сну вказує на ймовірні проблеми, неприємності, хвороби, нещастя, які зазнають Вас чи близьких родичів. Ви можете посваритися з братом/сестрою, втратити роботу, завдати клопоту сусідам або залишитися без грошей.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Вбити Домовик уві сні означає, що у сплячого з'явився серйозний противник.
✦ Якщо Домовик сів на груди сновидцю і тисне на неї, це віщує серйозну хворобу у родича.
✦ Злякатися уві сні Домового – до подій у будинку, наприклад, до пограбування чи пожежі.
✦ Втекти уві сні від Домового – до участі у фінансовій афері.
✦ Якщо наснилося, що Домовик стукає у вікно, то це до безпричинного страху.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Якщо в сновидінні Домовик наводить лад у будинку чи квартирі сновидця, це обіцяє підвищення матеріального добробуту.
✦ Наснилося, як Домовик грає з маленькими дітьми – сон передбачає виконання заповітного бажання.
✦ Якщо уві сні Домовий грає з кішкою або собакою – це віщує радість від свята чи вечірки.
✦ Уві сні Домовий пристає до членів сім'ї – покращення стану здоров'я.
✦ Якщо сниться, що турбує страшний Домовик, то це до фінансової стабільності.

Сонник по днях тижня

Інтерпретації в залежності від дня тижня, коли наснився сон:
✦ у ніч на понеділок – дрібні неприємності та безглузді клопоти;
✦ на вівторок – вдале вирішення конфлікту із сусідами;
✦ на середу – цікава любовна пригода;
✦ на четвер – турботи про здоров'я дітей;
✦ на п'ятницю – до надмірних витрат на розваги;
✦ на суботу – швидке примирення з другом після довгої сварки;
✦ на неділю сон може передвіщати генеральне прибирання або ремонт у будинку.

🌛Місячний сонник

У Місячному соннику пропонуються такі трактування:
✦ в Повний місяць домовик віщує успішне закінчення важливих справ, пов'язаних з облаштуванням житла;
✦ на спадний Місяць – до можливої ​​хвороби родича;
✦ в Молодий місяць  сон передбачає майбутній ремонт або перестановку меблів;
✦ на Місяць, що росте, необхідно приділяти членам сім'ї більше уваги.

Висновок

При розшифровці сновидіння важливо враховувати те, які дії в нічному баченні робив домовик, був він у хорошому настрої або був чимось розлючений. Також важливо запам'ятати слова домовика на адресу сновидця, якщо він щось говорив.
Як правило, поява домового уві сні не випадкова, таким чином він намагається попередити господарів про можливі неполадки або, навпаки, підбадьорити у скрутній ситуації. У тому випадку, якщо домовик з'являється в сновидінні і поводиться дружелюбно, лащиться, обіймає господаря, то це говорить про настання вдалого періоду в житті, тепер усе буде складатися якнайкраще.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар для 9 серпня 2022 року

12 місячний день
Загальний опис
12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♑ Місяць у знаку Козеріг
Людина стає практичною і завзятою, збільшуються самолюбство та амбітність. Емоційні питання бажано відкласти убік. Гарний час для ділових поїздок, контактів та знайомств. Поки що Місяць у Козерозі дисциплінованість та відповідальність особливо актуальні.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком та близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.
Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...