Translate

вівторок, 23 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 26 місячний день

Загальний опис

26 місячний день обіцяє бути не дуже сприятливим. У цей день у Вас постійно змінюватиметься настрій. Сьогодні не варто щось робити чи починати, бо нічого хорошого у цей день не станеться. Все буде складатися дуже не сприятливо для Вас та вашої діяльності. Намагайтеся не витрачати сьогодні гроші на придбання великих покупок, оскільки надалі Ви переконаєтеся, що це Вам зовсім не потрібна річ і даремно витрачені гроші не повернути. Постарайтеся сьогодні бути зібраними та уважними, оскільки можливі пограбування чи втрати. Спокій та безперервність допоможе Вам уникнути багатьох конфліктів у 26 місячну добу. Постарайтеся сьогодні звузити коло спілкування. Спілкуйтеся лише з тими людьми, у яких Ви дійсно впевнені. Не плануйте на сьогодні жодних поїздок, а просто залишайтеся вдома, почитайте улюблену книжку або перегляньте хороший фільм. Водіям зірки обіцяють неприємності на дорозі та застерігають бути гранично уважними, особливо за кермом. Можливі аварійні ситуації. Намагайтеся не брати в голову погані думки, а думайте лише про хороше. 26 місячний день гранично наповнений енергією, яка відкриває людині таємні знання, тому потрібно особливо уважно поставитися до прикмет і снів цього важкого дня.
Девіз дня: Не вір усьому, що бачиш, адже навіть сіль виглядає як цукор.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 26-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

У 26 місячну добу необхідно уважно стежити за своїм здоров'ям, оскільки хвороби, що виникли в цей день, можуть бути дуже серйозними і призвести до небезпечних захворювань. Обов'язково зменште навантаження при зайнятті спортом. Можливі нові травми, або старі дадуть взнаки. Постарайтеся відмовитися від жирної їжі та продуктів, які важкі для шлунка. Не можна їсти у цей день м'ясо. Якщо є можливість, зробіть голодування. У людей можуть виникнути проблеми з кишечником та шлунком. Не в жодному випадку не ходіть до стоматолога, особливо для видалення зубів. Можна зайнятися зведенням бородавок, родимок та інших вад на шкірі. Не найкращий час для водних процедур та купання.

Робота та бізнес

Двадцять шостий місячний день дуже поганий для роботи та бізнесу. Сьогодні не можна вести жодних переговорів, не варто укладати угоди, не треба проводити фінансові операції. Бізнесмени повинні бути особливо обережні та уважно придивитися до своїх партнерів. Можливі сварки та скандали серед колег та начальства. Хороший день для адвокатів. Вони без жодних зусиль виграють свою справу, захищаючи клієнта в суді. А студенти, які тільки навчаються на адвокатів, без сумнівів, добре складуть іспити. Сьогодні сприятливий період для тих, хто вирішив звільнитися з роботи. Жодних проблем із цим не виникне.

Кохання та стосунки

Цілком не підходить для першого побачення, і зустрічей з людиною, з якою у Вас тільки – тільки починають зав'язуватися стосунки. Якщо ж ваші стосунки вже досить міцні, то сьогодні ви зможете надати один одному підтримку та допомогу. Не варто повністю замикатися у собі та уникати контактів. Добре спілкуватися з близькими за духом людьми, з якими можна просто посидіти поруч і помовчати, щоб заспокоїтись та відновити душевні сили. Якщо Ви відчуваєте, що ваші стосунки вже давно зжили себе, то 26-місячний день ідеально підходить для розриву стосунків. У цьому випадку, Ви зможете досить швидко домовитися та дійти згоди з усіх питань.

Весілля

Незважаючи на те, що 26 день місячного календаря несе негативну енергетику, він не дуже підходить для укладання шлюбів або заручин. А деякі люди навіть можуть бути сильно обдурені, тому й у своїх очікуваннях. Другий день весілля, якщо він припадає на 26 день місячного календаря, радимо скасувати, щоб уникнути сварок та конфліктів між гостями та не зіпсувати весілля молодятам.

Секс

У цей день постарайтеся утриматись від сексу. Хоч прямої заборони для цього і не існує, але велика ймовірність того, що ви не отримаєте жодного задоволення від процесу. Будьте особливо обережні зі стосунками «на одну ніч», уникайте будь-яких випадкових зв'язків, секс із незнайомими людьми сьогодні заборонено. У стародавніх трактатах із цього приводу пишуть, що будь-який інтим із чужою вам людиною може сильно спустошити вас, як морально, так і енергетично. Крім того, через підвищену вразливість і слабкість нашого організму, високі ризики підхопити неприємне захворювання. Для жінок у цей день краще взагалі не ходити одним у незнайомих місцях та небезпечних районах у вечірній час, існує висока ймовірність того, що ви можете бути зґвалтовані. Щоб мінімізувати такі ризики та уникнути будь-яких неприємних ситуацій, відмовтеся сьогодні від алкоголю. Він жахливо впливатиме на ваш організм, і крім цього випивка значно підвищить ризики того, що ви проведете ніч у чужому ліжку з незнайомцем.

Зачаття дитини

Зачатий у 26 місячний день має багато шансів на блискучу кар'єру та фінансове процвітання. Перешкодити йому на шляху до успіху може хіба що невдоволення тим, що є зараз, тобто невміння радіти з того, що маєш. Це один із людей, які й склали прислів'я: «Що маємо – не зберігаємо, втративши – плачемо». Такій людині дуже важливо цінувати момент, вміти насолоджуватись приємними періодами свого життя, не порівнювати своє щастя із щастям інших, свій достаток – з чужими гаманцями. В іншому випадку йому завжди здаватиметься, що в порівнянні з сусідами у нього і щи рідкі, і перли крейди. Але щастя житиме у його душі незалежно від обставин, причому розуміти щастя він стане над традиційному, а дуже особливому сенсі. Марнославство стане камінням спотикання на його шляху до душевної рівноваги, яка для нього дуже важлива. Він дуже швидко отримуватиме і нагороду за добрі справи, і покарання за помилки.

День народження

Народжений цього дня все життя боротиметься зі своїми пороками – марнославством, зарозумілістю та нахабством. Якщо він зуміє їх здолати, то на нього чекає щасливе багате життя. Якщо ж ні, він забруднить у плітках, буде одержимий заздрістю. Такі люди нічого не домагаються у житті, бо ні до чого не прагнуть. Разом з тим вони нескінченно задоволені собою і глузують з інших людей. Людина, яка народилася цього дня і пізнала природу своїх вад, може стати аскетом. Але його доля – доля послушника, а чи не вчителя. Навряд чи він досягне просвітлення, але може стати смиренним учнем та щирою людиною.

Стрижка та краса

Ніхто не забороняє робити будь-які зміни із зовнішністю, навіть коли це стосується волосся. Але при цьому головне вибрати форму стрижки, яка дійсно Вам підходить. Це допоможе уникнути стресу та інших проблем. Забарвлення волосся в натуральні кольори підвищить вашу комунікабельність і підтвердить вашу привабливість. Надайте волоссю максимальний об'єм, завійте його, зробіть великі кучері. Так Ви посилите ваш зв'язок із космосом. Цей день вдалий для походу на масаж, особливо точковий, а також для косметичних процедур. Сприятливий період догляду за лицем.

Сни 26 місячної доби

Вдень вся інформація постає перед людиною у спотвореному вигляді, тому більшість висновків, які вона робить у цю місячну добу, неправильні та оманливі. А ось сни, навпаки, будуть очищені підсвідомістю і постануть перед Вами без жодних прикриттів. Тлумачення та розшифровка не знадобляться: те, що Ви побачите, буде прямою вказівкою на те, що відбувається у вашому житті. Якщо Ви у своїх снах 26 місячного дня виявлятимете такі якості, як егоїзм, жадібність, злість, марнославство, кар'єризм, – як би Вам не було це неприємно, Ви такими є у справжньому житті. Якщо ж Ви були надто критичні до себе у своєму сновидінні, варто подумати про об'єктивність власної самооцінки, щоб це не заважало розкриттю ваших справжніх здібностей у реальному житті. Незважаючи на весь тягар 26 місячного дня, він багатьом допоможе правильно оцінити власні сили та зрозуміти, на що він здатний. Головне - дотримуватися спокою і ні в що не втручатися.

Магія та езотерика

Це один із найнебезпечніших днів. Він не сатанінський, але критичний. День алхімії, переродження, трансмутації. День відновлення справедливості, кармічних відпрацювань. У 26 місячний день можна очищати приміщення від негативної енергії, практикувати методи звільнення від негативної карми та знімати псування та пристріт. Все інше робити не варто, тому що цього дня недостатньо астральної енергії, щоби підтримати магічні дії. У цю місячну добу ефективні здебільшого всі дії, направлення на усунення впливу чорної магії в рамках любовного чаклунства. Отвори, розсоромлення, остуди, обряди на посилення ревнощів, капосні псування, будь-які обряди, спрямовані на ворожість, скандали та розрив, як у коханні, так і в діловій сфері. Непритомності, псування зниження інтелекту і божевілля, на алкоголізм, наркоманію, ігроманію та інші шкідливі звички.

Ворожіння

Від будь-якого виду ворожіння в цю місячну добу бажано стриматися, бо, як рахують багато астрологічних і містичних шкіл, при ворожінні в цей період в наш світ може проникнути шкідлива астральна суть, яка принесе немало клопоту.

Талісмани 26 місячної доби

Символ дня: болото, жаба – не позитивні. Вони знаменують собою духовне розкладання та темні сторони людської душі. Вони тягнуть людину в її прагненнях і бажаннях вниз, до свого тваринного єства.

Каміння: аурипігмент, жовтий нефрит, жадеїт, хризопраз.

Аромат: жасмин – зміцнює впевненість у собі та своїх силах, ухиляє почуття власної гідності та прищеплює повагу до себе. Відновлює товщину аури. Усуває депресивні стани, тривогу та розпач. Цей аромат наповнює людину енергією радості та благополуччя, а також оптимізмом. Жасмин відкриває прагматичний погляд на такі негативні події, як зрада, зрада та непоправні втрати, приглушуючи марні емоції.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...