Translate

суботу, 20 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 23 місячний день

Загальний опис

Почалася четверта, остання фаза місяця. Попереду дні Гекати – тяжкі, небезпечні дні. Вже сьогодні Ви можете відчути, як у Вас зароджується страх. Предмети падають із рук, організм ослаблений. Виникає апатія та небажання діяти. Це нормально, не звинувачуйте себе. Вам просто не вистачає енергії, адже Місяць поступово зменшується. 23 місячний день предки пов'язували з розгулом кровопивців, вампірів. Нестача енергії змушує людину добувати її з інших людей. Сьогодні на Вас можуть чинити моральний тиск, не піддавайтеся на провокації та женить геть бажання мстити. Дуже складний день, насичений важкими та агресивними енергіями. Одночасно він може стати і днем ​​покаяння, прощення та самопожертви. Так як енергія в 23 місячну добу зменшується, то її треба витрачати на найнеобхідніше. Сьогодні спостерігаються часті сварки, конфлікти, бійки. Необхідно дотримуватися врівноваженості та спокою. Людина схильна до сильного впливу Космосу. У негармонійних людей енергія йде не в те русло, виливаючись у скандали. А гармонійним і тренованим людям енергія приносить лише користь, прямує на творення та творчість. 23 місячний день не любить порожньої балаканини, яка веде до конфліктів і пліток. Сьогодні діє принцип, що мовчання – це золото. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 23-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

У цей день слід приділити особливу увагу здоров'ю. Імунітет людини ослаблений, тому є ризик захворіти. Не можна допускати жодних хірургічних операцій. Заборонено навіть стригти волосся та нігті. Найуразливіша частина тіла сьогодні – хребет. Виділіть час його зміцнення. Загалом будь-які оздоровчі процедури сьогодні сприятливі. Зростає ризик підхопити статеву інфекцію, тож від сексу слід утриматися. День травмонебезпечний, тому не робіть різких рухів. Уникайте навантажень на хребет. Не піднімайте та не перенсьте важкі речі. Слідкуйте уважно за своїм здоров'ям. Хвороби, що виникли сьогодні, можуть бути небезпечні і непередбачувані. Тому при перших симптомах звертайтеся до лікаря. Енергія 23 місячних діб сприяє активізації людей-вампірів. Мета людини-вампіра Вас роздратувати, розжалобити, налякати, тобто викликати у Вас сплеск емоцій. При цьому вампір підживлюється, заряджається вашою енергією, а Ви втрачаєте сили, у Вас з'являється поганий настрій та пригнічений стан, фізична слабкість та втома. Намагайтеся уникати контакту з такими людьми.

Робота та бізнес

Проблеми, які раніше здавалися нерозв'язними, у 23 місячний день можна успішно вирішувати. Підписання контракту, отримання кредиту, укладання договору – все у Вас вийде. Від Вас тільки потрібна цілеспрямованість та активність. Беріть приклад із крокодила. З першого погляду він здається повільним і млявим, доки не побачить свою жертву. Його реакція стає блискавичною. Він швидко нападає. Але необхідно пам'ятати про особливості 23 місячного дня – слід уникати конфліктів, зберігати витримку та спокій, з начальством та колегами зберігати дружні стосунки. День загрожує зрадою, необхідно зберігати обережність. Фінансові питання у 23 місячний день краще не вирішувати, роботу – не змінювати, нерухомістю та судочинством – не займатися, далекі поїздки рекомендується скасувати, спілкування з керівництвом – обмежити.

Кохання та стосунки

Сьогодні будь-який обмін думками, безневинна розмова загрожує обернутися великою сваркою. Люди піднесені, вони шукають у словах прихований зміст. Вони одержимі заздрістю, ревнощами, образою. Найкраще викладати речі прямо, без натяків, інакше вас можуть неправильно зрозуміти. Найкраще, якщо ваш спосіб життя таке дозволяє взагалі не спілкуватися з людьми сьогодні. Якщо ж контакт неминучий, будьте толерантними, не зривайтеся. Для примирення цей час не підходить, він налаштовує людей на агресивний лад. Ніхто не захоче поступатися, про компроміси не може йтися. Якщо Ви розлучитеся з чоловіком у 23 місячний день, у Вас є всі шанси згодом вдруге вийти за нього заміж. Дуже добре припиняти стосунки з людьми, які підривають у Вас віру в себе та принижують ваші таланти та здібності.


Весілля

Енергетика 23 місячного дня дуже підступна. День рясніє бійками, пограбуваннями, чварами. Необхідно уникати натовпу, тому що її поведінку не можна передбачити. Тому весілля, заручини, реєстрацію шлюбу в 23 місячний день проводити не можна. Сім'ї все одно розпадуться. Навіть подавати заяву на реєстрацію шлюбу не рекомендується.

Секс

У 23 місячну добу займатися сексом не рекомендується. Показано сексуальну помірність, оскільки сексуальний процес у цей період сильно виснажує організм. Навіть пасивний секс у 23 місячну добу може підірвати здоров'я. Жінкам треба виявляти особливу обережність, оскільки висока ймовірність насильства. У чоловіків може виявитися потяг до позашлюбних контактів. Краще не ризикувати і просто зайнятися домашніми справами, допомогти по господарству, погуляти з дітьми.

День народження

Народжений у цей день зазвичай не відрізняється зовнішньою привабливістю. Проте може стати великою людиною, вершником правосуддя. Батькам слід прищеплювати йому інтерес до знань, виховувати в ньому доброту до оточуючих та до природи. Тоді ця людина буде мудрою і справедливою. У всіх починаннях на нього чекає успіх. Його дії відрізнятимуться зрілістю та закінченістю. Він може прийняти чернецтво або стати захисником принижених та ображених. У найгіршому випадку народжені сьогодні стають лицемірами, злопам'ятними людьми. Вони будуть негідниками, здатними привернути до себе, а потім встромити ніж у спину.

Зачаття дитини

Зачаття в 23 місячну добу не є бажаним. Може вийти яскрава особистість або особистість з генетичними відхиленнями. Вибирайте самі. Люди, народжені в 23 місячну добу бувають двох типів. Перший тип – це ті, хто живе високою програмою. Це справжні ченці, захисники небесні. Вони переконані у правильності свого шляху, практикують самопожертву, прощення, покаяння. Другий тип – це, хто розвивається. Вони відрізняються дуже сильною хваткою, зібраністю, зосередженістю, готовністю до нападу.

Стрижка та краса

Стрижка у 23 місячний день протипоказана. Не рекомендується стригти волосся та нігті. Нічого не можна відривати, відокремлювати, видаляти від свого тіла, щоб стати їжею для вампірів. Та й волосся буде рости дуже повільно, якщо ви підстрижете його в цей день. Можна в 23 місячний день пофарбувати волосся, особливо добре, якщо фарба буде натуральною. Можна імпровізувати із зачіскою, завивати, робити локони або просто помити та укласти, навіть без фіксації. Нехай вітер їх вільно майорить і налаштовує на енергетику Космосу.

Сни 23 місячної доби

Сни 23 місячних діб – оманливі, часто виявляються порожніми. Отже, якщо ваші сни навіть сповнені занепокоєння та переживань, не звертайте уваги, не надавайте їм жодного значення. Сни цього дня нечасто несуть корисну інформацію. Весь негатив двадцять третього місячного дня шукатиме виходу у ваших сновидіннях, тож не варто чекати сьогодні легких і безтурботних снів. В основному, сновидіння цього дня дуже сумбурні, незрозумілі, збиті в одну купу, але найголовніше – тяжкі та неприємні. Незважаючи на це, вони містять масу корисної інформації, яка при правильному тлумаченні допоможе вам зрозуміти самих себе. Через складність і витіюватість снів цього дня краще довірити їхнє тлумачення фахівцям. Вони допоможуть зрозуміти, що за внутрішній конфлікт у вас назрів, як пережити з мінімальними втратами цю трансформацію свідомості, який шлях вибрати. При правильному тлумаченні можна розрубати той гордієвий вузол, який вже давно мучить вас, але ви ніяк не можете зрозуміти, у чому суть ваших мук. Сни двадцять третього місячного дня допоможуть вам усвідомити це. Тільки так можливий подальший рух уперед. Незважаючи на складність, двоїстість та суперечливість двадцять третього місячного дня, сильні особи зможуть обернути надлишок його енергії собі на користь.

Магія та езотерика

У 23 місячну добу займатися магічними операціями можна лише професіоналам. Любителі та новачки в жодному разі не повинні стикатися з областю окультного, оскільки це небезпечно для їхнього здоров'я. Сатанинський день. Енергія цього дня войовнича та важка. Енергетика цієї доби важка і темна, і дуже потужна. Вона провокує людину на агресію та насильство. У цей день добре вдаються важкі псування на відібрання чогось на свою користь: здоров'я, удачі, краси та молодості; обряди на боржників, насильницькі нав'язування думок, «забійні» оморочки. Перекиди та перекидання на інших ідеально підходять для проведення цього дня. Надзвичайно ефективні різного гатунку і отвороты, т.к. У цей день особливо виражена конфліктність у людських загалом і зокрема любовних стосунках. Хороша у цей день робота з деревами. Не можна цього дня стригти нігті та різати себе (навіть у жертовних цілях). Категорично заборонено групову роботу. Цієї доби корисно обкурювати приміщення, де Ви живете і тим більше, де проводите магічні ритуали. Можна виготовляти талісмани на успіх судових справах. Якщо правильно використовувати енергетику 23 місячного дня, то людині розкриваються здібності цілителя.

Ворожіння

Від ворожіння бажано утриматися. Це — день нестабільності енергетичних потоків, тому ні на одне поставлене оракулу питання ви не одержите точну і ясну відповідь – все буде туманно і, як правило, не відповідати істині.
У двадцять третю місячну добу стає активна шкідлива астральна сутність, яка часто заважає мантичним (ворожильним) практикам.
Звертатися до оракула цієї місячної доби потрібно лише з питаннями, що стосуються смерті або ситуацій, що загрожують Вашому життю.

Талісмани 23 місячної доби

Символ дня: крокодил, який прагне Вас схопити, вкусити, проковтнути.

Каміння: чорний нефрит, топаз, крокодиліт, сардер.

Аромат: орхідея – цей аромат чудово заліковує душевні рани, утихомирює гнів, покращує настрій. Запах Орхідеї перенаправляє людину в русло позитивних дій та емоцій. Допомагає у вирішенні спірних питань. Аромат Орхідеї допомагає зробити правильний вибір та прийняти правильне рішення.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...