Translate

пʼятницю, 12 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 15 місячний день

Загальний опис

Темний день Гекати, на 15 місячну добу припадає повний місяць, або напередодні повного місяця. 15-місячний день – це пік енергетичної активності, його енергетична вершина. Символом 15 місячних діб є «Вогненний змій» та «Шакал із крилами».

15 місячний день дуже суперечливий. Позитивні та негативні якості характеру можуть багаторазово посилюватись місячною енергетикою. Тому треба виявляти стриманість в емоціях і діях, не виявляти азарт, тому що 15 місячна доба вважається днем ​​обману та ілюзій, спокус та спокус. Не піддавайтесь у цей день чужому поганому впливу, не виявляйте слабкості характеру. Краще подивіться на Місяць. Вона у цей період дуже гарна і наближається до повної.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 15-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Люди, народжені в 15-й місячний день, несуть дуже важку карму. Вони дуже важко навчаються і абсолютно не піддаються впливу, особливо якщо Місяць буде в опозиції з Юпітером. Часто такі люди мають зміїну натуру, від народження несуть в собі цього вогняного змія, який спокушає людей в 15-й місячний день. Вони, як правило, не можуть боротися із собою і піддаються на всі спокуси. Їм треба це усвідомити і відмовлятися від спокус.

Здоров'я

День сприятливий для посту чи голодування. Вітається помірність у їжі, тому від застілля краще відмовитися. В іншому, можна вживати як солодку, так і гірку, гостру, гарячу. Краще утриматися від м'ясних та молочних продуктів. Їжте овочі та ягоди. Користь організму принесе вживання калини, ячменю, бобових. Спиртне та куріння неприпустимі. П'ятнадцятий місячний день також вважається травмонебезпечним, тому будьте обережні та уважні! Хвороби 15 місячних діб небезпечними не вважаються, що занедужали  швидко одужують. Небезпечні наслідки виключаються. Оперувати цього дня небажано, краще перенести на інший час. Особливо вразлива у 15 місячну добу – підшлункова залоза.

Робота та бізнес

15 місячний день – це день підвищеної активності, але не виключається у цей період і підвищений ризик. Тому у справах треба бути обережними, розсудливими, чіткими і розрахунками. Потужну енергетику цього дня треба направити вміло в творче потрібне русло. Місяць та інтуїція Вам неодмінно допоможуть та підкажуть. 15 місячний день щодо фінансових операцій, укладання договорів, підписання контрактів, юридичних документів вважається несприятливим. Найкраще у цей день проводити видовищні заходи, такі як виставки, ярмарки, конкурси, змагання, різноманітні рекламні заходи. На цій ниві на Вас чекає успіх і популярність. При цьому, в 15 місячний день всі проблеми треба вирішувати мирним шляхом, уникати суперечок та конфліктних ситуацій, не ризикувати, контролювати емоції, не піддаватися спокусам та чужому впливу, дотримуватися самодисципліни. Оскільки 15 місячна доба вважається днем ​​обману та ілюзій, тому, щоб не наробити дурниць – забороняється грати в азартні ігри, такі як: рулетка, карти, тоталізатор.

Кохання та стосунки

Всі романічні зустрічі та побачення, призначені на 15 місячний день, краще відкласти до більш слушного часу. Це один із складних днів місяця, і для романтики у ньому місця немає. Люди не тримаються в руках, піддаються провокаціям, роблять необдумані вчинки. До того ж, виникає сильне прагнення до тілесних втіх, короткочасного блаженства, яке потім, можливо, буде соромно згадувати і за яке доведеться платити жорстоким та довгим розчаруванням не лише у партнері, а й у коханні взагалі. Люди часто схильні до обману: обманюються самі і без жодної причини обманюють інших. Навіть якщо ви одружені, відмовтеся сьогодні від інтимних контактів. Також у цей день може зненацька з'явитися бажання наговорити людині різких та образливих слів. Якщо людина вам дорога, це не найправильніша лінія поведінки у відносинах з нею.

Весілля

Укласти шлюб у цей місячний період можна тільки зрілим людям, які точно знають, на що вони йдуть. 15 місячний день сприятливий і для тих, хто вже не вперше одружується або виходить заміж, а також вдалий шлюб для наречених, що засиділися (так що  поспішайте!). А ось молодим парам у п'ятнадцяту місячну добу категорично протипоказано створювати сім'ю. Для них такий союз, як правило, закінчиться розлученням. Подібні сім'ї не витримують стрімкої та потужної енергії Місяця. Хоч як парадоксально, але для того, щоб витримати силу Місяця, потрібно самому бути сильним.

Секс

Як не приваблива для кожної людини сексуальна сторона життя, але 15 місячний день є одним із заборонених днів для сексу. У цей день треба бути вищими за тілесні спонукання. Сила духу повинна перемагати тіло, інакше сьогоднішня хтивість може принести почуття порожнечі та руйнування. У 15 місячну добу найкраще просто спати.

Зачаття дитини

Планувати зачаття в 15 місячну добу – небажано. Батьки не повинні брехати цього дня, мають бути гранично чесними. Дитині, зачатій в 15-й місячний день, чекає боротьба зі злом, любов і ненависть володітимуть нею. Почуття та страждання переповнюватимуть його, а підтримка земних і небесних сил забезпечена. Не чекайте для дитини, зачатої цього дня, легкої долі. Це буде або великий негідник, або великий учитель. Він може досягти як захмарних висот, так і пасти в найглибшу безодню.

День народження

Люди цього дня здатні досягти успіхів у торгівлі. Їм допомагають надзвичайна працездатність і сильно розвинений інтелект. У навчанні та роботі вони виділяють головне та цікавляться тільки цим, не розмінюючи на дрібниці. У будь-якій ситуації, народжені 15-го місячного дня, відчувають себе внутрішньо вільними. Відчувають свою незалежність, прагнуть душевної гармонії, не виносять тиску та примусу. Є великими поціновувачами та аматорами протилежної статі. На своєму життєвому шляху вони зустрічають багато спокус і часто не в змозі їм протистояти. Таким людям корисно стримувати свої пристрасті, вони діють руйнівно, підточуючи здоров'я. Головна проблема цих людей – негативні емоції. Їх потрібно тримати під суворим контролем.

Стрижка та краса

Стригти волосся в 15 місячний день не рекомендується, щоб не було відхилень зі здоров'ям. Стрижка може спровокувати підвищення тиску, може виникнути головний біль. А ось проводити різні косметичні процедури на 15 місячний день не забороняється. Хороші результати дадуть манікюр та ванни для рук, педикюр. Масаж шкіри обличчя та тіла теж дадуть гарний ефект.

Сни 15 місячної доби

Як уже було сказано, інтуїція цього дня буде загострена до краю: відповідно, і ваші сни будуть одкровеннями та прочитанням вашої власної підсвідомості. І якщо насправді ви можете взяти під контроль усі свої дії, то саме в сновидіннях п'ятнадцятого місячного дня ви зможете дізнатися, що саме вами рухає насправді: добро чи зло. Тож уважно проаналізуйте сни цього дня та зробіть для себе відповідні висновки. Сни були світлими та приємними, а після них залишилися найтепліші відчуття? Ну що ж, у такому разі можете не сумніватися, що ви на правильному шляху. Якщо ж сон був важким, кошмарним, неприємним, а ранком після нього залишилися похмурі враження, вам варто подумати про те, в якому напрямку ви рухаєтеся. Швидше за все, все не так гладко, як може здатися на перший погляд. Перегляньте своє життя, врахуйте зроблені помилки і постарайтеся змінити курс свого руху по життю. П'ятнадцятий місячний день  потужний за своєю енергетикою день, який загострює багато почуттів. Тільки від Вас буде залежати, позитивною чи негативною буде ця енергетика.

Магія та езотерика

У 15 місячну добу місяць знаходиться на вершині своєї енергії та сили. Ця фаза Місяця дуже добре підходить для магії. Сатанинський день, день змія-спокусника, який проявляється у вигляді утроби людини або її плоті. День впливу Духа плоті Ахрімана, який розслаблює людину, робить її податливою, навіюваною, ледачою, що піддається будь-яким земним спокусам. День привороту, пристріту, чаклунства, психічної вразливості, кошмарних снів, розгулу нижчих астральних духів, елементалів. День пізнання таємниць, порятунку від ворогів, пошуку скарбів, загубленого. Цього дня надзвичайно ефективними будуть привороти з придушенням волі, жорсткі привороти на підпорядкування, зомбування. Дуже показана робота з вольтом на пристрасть та хіть. Чудово спрацьовують заклинання та змови на успіх, любов, залучення грошей, на завершення важливих справ.

Ворожіння

Сьогодні запитувати оракула можна на будь-які теми. Єдина умова, яку потрібно виконати обов’язково  звертатися тільки до традиційних ворожінь, таким як руни, І-цзін, Таро, купальские, різдвяні, святочні ворожіння і так далі. Всі нетрадиційні ворожіння в п’ятнадцяту місячну добу не прояснюють, а тільки затуманюють майбутнє, збиваючи питальний з дійсного шляху.

Ворожіння по вогню в ніч на Івана Купала
Складіть велику купу сухих дубових гілок і розведіть вогонь. Коли полум’я багаття підніметься високо в небо, витягніть з багаття вітку, що горить, загадайте ім’я судженого і, витягнувши вгору руку, помашите нею зліва направо.
Якщо полум’я:
✔ не згасне  восени чекайте сватів;
✔ згасне  цього року ви заміж не вийдете.

Талісмани 15 місячної доби

Символ дня: Символ – змія, крилатий шакал (крилатий зв'язківець між Ізідою та Осірісом), в індійській традиції – кобра. Назви цього дня  «Вогненний змій» та «Шакал із крилами». Вільну душу відчувають в астральних битвах і тілесних спокусах.

Каміння: агат, гагат, моріон. Ці мінерали передають людині енергію. Саме в цей день каміння надає найсильніший вплив на людину. Агат – це камінь-собака.Він охороняє простір навколо людини, очищає від енергетичного бруду, приносить у будинок спокій та умиротворення.

Аромат: кориця – зігріває, нарощує та потовщує ауру. Допомагає позбутися почуттів гніву та заздрощів, жалю до себе та зацикленості на минулих проблемах та помилках. Усуває астено-депресивні стани та емоційний холод. Аромат Кориці покращує самопочуття людини, налаштовуючи оптимістичний лад. Розвиває оптимізм, особистісну цілісність, віру у свої сили та самоповагу. Аромат створює затишну атмосферу довіри та доброзичливості. Сприяє покращенню пам'яті та підвищує працездатність.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...