Translate

суботу, 13 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 16 місячний день

Загальний опис

Шістнадцятий місячний день 
 найгармонійніший і найлегший з усіх. В цей день Ви можете відпочити та розслабитися. Сьогодні світом управляють гармонія, рівновага, спокій та поміркованість. Дуже важливо зловити цю хвилю і слідувати за нею, щоб осторонь не залишитися і не втратити такий чудовий в енергетичному плані день. Сьогодні все працює на умиротворення. Символи 16 місячного дня – метелик та голуб, які символізують собою душу та легкий перехід із одного світу в інший. Сьогодні не можна впадати в крайність у будь-чому. Дотримуйтесь золотої середини. Утихомиріть свій характер, якщо вважаєте себе людиною неврівноваженою. Залиште роботу на інші, більш продуктивні дні. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 16-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Девізом 16 місячних діб є помірність та спокій. 16 місячна доба – це період очищення. Дуже добре проводити очисні процедури, обмивання освяченою водою, приймати трав'яні ванни. Не слід переїдати. Відмовтеся від спиртного, грибних та м'ясних страв. Рекомендовано виконувати фізичні вправи типу розгойдування праворуч наліво. Вони сприяють гармонії. Неправильне використання енергетики 16 місячної доби може призвести до захворювання крові. У 16 місячний день особливо вразлива селезінка. У цей час астрологи рекомендується пасивний відпочинок. Добре провести час на природі, у лісі, на дачі.

Робота та бізнес

16-місячний день не призначений для вирішення фінансових питань. Можна лише планувати або складати звіти. У цей день незаперечний той факт, що при проведенні будь-яких операцій – це підготовка
документації для створення нової фірми, чи це оформлення юридичних документів при підписанні договору – треба дотримуватися доброзичливості та врівноваженості. Спокій і відсутність агресії би мало бути еталоном поведінки. Місячна енергія цього дня впливає на підвищення інтелектуальних здібностей, що сприятиме прийняттю правильних рішень, дозволить зробити правильні висновки. Добре в цей день займатись благодійністю та миротворчою діяльностью. Що віддасте – повернеться сторицею.

Кохання та стосунки

Для спілкування день сприятливий. Сьогодні можна відчути гармонію взаємин між родичами, друзями, подружжям. Прекрасний час для романтичних побачень далеко від сторонніх очей. Проведіть час у тиші. Не замислюйте на сьогодні з'ясування стосунків, не ведіть суперечок: Вам буде від цього тільки гірше. 16 місячний день – день платонічного, небесного, духовного кохання. День, коли Ви щасливі тим, що любите, навіть якщо любов Ваша нерозділене.

Весілля

Укласти шлюб у 16 ​​місячний день дуже добре. Він буде гармонійним. Засилати сватів, пропонувати руку та серце, планувати створення сім'ї теж рекомендується у цей період. Але святкувати весілля у 16 ​​місячний день небажано. Занадто багато шуму та суєти в цей день, коли маємо переважати врівноваженість та спокій.

Секс у 16 ​​місячний день

Сьогодні постарайтеся утриматися від сексу. Інтимна близькість у цей день може дуже погіршити Ваше самопочуття, а в окремих випадках серйозно нашкодити здоров'ю. Намагайтеся уникнути сексу будь-якими силами, як би Вам цього зараз не хотілося. 16 місячний день має пройти максимально спокійно та врівноважено, без бурі емоцій та почуттів. Цей день рекомендовано посвятити відпочинку, від сексу в тому числі.

Зачаття дитини

Зачата в 16 місячний день зародиться людина з доброю і м'якою вдачею. Дуже люблять природу, рослини, тварини. Вони не залишаються у суспільстві на останніх ролях. Навколишні прагнуть до них за моральною підтримкою, вони здатні втішити у біді, допомогти у критичних ситуаціях. Зачаті в цей день люди можуть мати дар цілительства. У житті вони керуються прагненням до морального ідеалу та моральної чистоти. Їм властива душевна рівновага. Хоча кругообіг подій і не до вподоби цим людям, вони багато подорожуватимуть, а життя їх виявиться насичене найрізноманітнішими подіями і змінами, ніколи не буде статичним і одноманітним.

День народження

Народжений у цей день буде добрим і ласкавим. Його життя – це життя миротворця, чуйної людини. Він ніколи не відмовить у допомозі. Природа наділить його багатою фантазією та творчим даром. Розкривши цей дар, людина може прославитись. Йому відкриваються таємниці живої природи, він відчуває енергію рослин та тварин. Народжені шістнадцятий місячний день зазвичай міцні здоров'ям і довго живуть. Але їм легко збитися зі шляху. Втративши всяку надію, впустивши в серце злість і ненависть, такі люди приречені на довгі безплідні пошуки. Вони намагатимуться повернутися до колишнього життя, але вже не зможуть. Вони загрузнуть у порожніх метаннях і метушні, оточуючі ними маніпулюватимуть. Тому людині, яка народилася в шістнадцятий місячний день, так важливо йти по життю з оптимізмом, з вірою в себе і в краще майбутнє.

Стрижка та краса

Несприятливий час для будь-яких процедур із волоссям. Вони можуть залучити невдачу та зіпсувати якість локонів. Укорочування волосся в 16 місячний день буде причиною нещасть, фатальних помилок та розгулу шкідливих звичок. Рекомендується не експериментувати із креативними зачісками, просто зробіть банальний хвостик.

Сни 16 місячної доби

Сновидіння шістнадцятого місячного дня не треба сприймати як джерело інформації: вони не будуть тлумачитися. Підсвідомість у цей день працюватиме виключно на прояви вашої душі. Тож сни цього дня треба не тлумачити, а відчувати. Якщо сон буде легким, приємним, світлим і залишить по собі лише позитивні емоції, значить у вас у житті все йде правильно. В цьому випадку не варто займатися самоосудженням: ви знаходитесь на вірному шляху, згортати з нього не варто. Якщо ж сон залишає тяжкі відчуття, навіть якщо ви не пам'ятаєте, що саме вам наснилося в шістнадцятий місячний день, обов'язково займіться самоочищенням і духовним зростанням. Можливо, настав час переглянути деякі свої життєві позиції та виправити гнітючі помилки минулого, які не дають спокійно жити. Шістнадцятий місячний день направить вас дорогою гармонією, духовним самоочищенням і доброю прихильністю.

Магія та езотерика

День примирення, справедливості, внутрішнього комфорту та миру. Дуже добре для прийняття магічних посвячень. Майже всі практики повного місяця в цей день принесуть бажаний результат. Щоб отримати людині енергію та інформацію, необхідно звільнити для неї місце.16 місячний день призначений для проведення чищення на всіх рівнях: фізичному, енергетичному та ментальному. Усі практики повні, будь-які привороти, обряди на багатство і удачу. Небажано працювати із рослинами. Цього дня заборонено вбивати птахів. Небажані роботи з жертвою власної крові – не можна різати руки, пальці. Найкращий день для магічних посвят. Це також найкращий час для упорядкування магічних інструментів, очищення їх водою, вогнем і димом пахощів.

Ворожіння

В цей час можна ставити питання, що стосуються просування по службі, кар’єрі, політичним прогнозам.
Найбільш точними прогнозами в цю місячну добу будуть ті, котрі пов’язані з соціальною діяльністю, а із духовним і внутрішнім світом можуть виникнути неточності.
До речі, треба сказати, що окремі астрологічні школи радять все-таки в шістнадцяту місячну добу утриматися від будь-якого виду ворожіння, пояснюючи це тим, що день призначений виключно для відпочинку.

Ворожіння по багаттю про кар’єру
Ворожити потрібно вечірньої пори в сосновому бору або дубовому гаю, в повній тиші. На відкритому просторі складіть матеріал для багаття так, щоб в центрі були соснові шишки, а навколо – дубова кора.
Акуратно розпаліть багаття, концентруйтеся, сформулюйте і тричі вимовіть вголос своє сокровенне бажання, потім почекайте час і постежте за багаттям.
Якщо:
✔ полум’я розгорається швидко, широко і весело – кар’єра буде стрімкою, яскравою, а головне, стабільною, ні плітки, ні заздрісники нічого не зможуть змінити;
✔ полум’я розгорається поволі, тонким гнітом – шлях до вершин буде тернистим, але не зневіряйтеся, проявіть наполегливість, і фортуна обернеться до вас лицем;
✔ дубова кора розгорається поволі, слабким вогнем, але у міру наближення полум’я до соснових шишок вогонь стає все сильнішим і сильнішим – певних висот в кар’єрі ви доб’єтеся в зрілому віці, а початок кар’єри не буде відмічений якимись особливими подіями;
✔ дубова кора займеться сильним полум'ям, але у міру наближення до шишок вогонь стане затухати – пік кар’єри припаде на раніші етапи трудової діяльності, а ближче до похилого віку зростання кар’єри припиниться.

Талісмани 16 місячну добу

Символ дня: метелик, голуб, сходи, що ведуть до неба. Психея (уособлення людської душі в Стародавній Греції. Зазвичай зображувалася у вигляді метелика або молодої дівчини з крилами метелика), метелик, голуб.

Каміння: турмалін, смарагд та перли (крім чорного). Якщо при погляді чи дотику до каменю, Ви відчуєте душевний комфорт, цей камінь саме Ваш. Він буде Вашим оберегом. Якщо у цей день у сні Ви побачили, що Вас сильно травмували, то Вам необхідно придбати талісман у формі долоні. Він допоможе Вам уникнути великих навантажень, причому як фізичних, так і психологічних.

Аромат: грейпфрут – освіжає, врівноважує, покращує настрій. Допомагає об'єктивніше сприймати події життя. Підвищує психологізм спілкування, допомагаючи досягти великих успіхів у контакті з людьми.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...