Translate

середу, 17 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 20 Місячний день

Загальний опис

Двадцятий день – день важливих вчинків. Цей день є досить серйозним. Він пов'язаний із духовним перетворенням, подоланням сумнівів та пізнанням космічного закону. Не можна виявляти злість і зарозумілість. Бажано набратися рішучості, впевненості та з легкістю реалізувати важливі, давно відкладені справи. Якщо ви давно планували якийсь важливий вчинок і не могли на нього наважитися, сьогоднішній день ідеально підходить для його вчинення. Не піддавайтеся гордині та зарозумілості. Не бурчіть, а сконцентруйтеся на подоланні перешкод. Коли візьмете мету, не уявіть собі занадто багато. Сприймайте свою перемогу як природне явище вашого життя. Сьогодні зручний день для практики усвідомлених сновидінь. Нічні мрії можна замовити. Можна опинитися у чужому сні чи побачити вирішення проблеми. Багато сьогоднішніх снів згодом збуваються.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 20-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Здоров'я

Хвороби 20 місячних діб – безпечні. Особливо вразливими вважаються лопатки та верхня частина спини. Цю область не можна особливо навантажувати. Тому тим, хто займається боротьбою, боксом, тяжкою атлетикою, треба бути особливо обережними. Неправильне використання енергій цього дня може призвести до підвищення тиску, навіть втрати свідомості. Сьогодні корисно проводити колективні спортивні заходи: естафети, футбольні ігри, спортивні змагання. У 20 місячний день добре починати худнути. Чи не переїдати, скоротити споживання солодкого і борошняного, не вживати алкоголь, не курити. Рекомендується чищення організму. Займіться виведенням токсинів та шлаків. Корисні масаж та тонізуючі ванни. У 20 місячну добу добре подивитися на своє життя з висоти пташиного польоту і зробити висновок, що випадковостей не буває, все підкоряється певним законам та ритмам.

Робота та бізнес

20 місячний день призначений для активних та рішучих дій. Символ орла говорить про те, що можна подолати всі перешкоди, легко перелетівши через них. Тільки треба подолати страх, який завжди є присутнім, коли йдеш у незвідані дали. Страх треба перетворити на свого помічника. Енергія 20 місячного дня сприятиме здійсненню задуманого. Хочете розбагатіти – замовляйте скатертину – самобранку. У вас все вийде. Успіх супроводжуватиме Вас. Обмежень сьогодні у трудовій діяльності немає. Рекомендується проводити будь-які фінансові операції, роботи з нерухомістю, підписувати контракти, укладати договори, заводити нові знайомства та зв'язки. 20-місячний день сприятливий для відкриття нових можливостей. Поспішайте відкривати накопичувальний рахунок у банку. Починайте будь-які дії – все матиме успіх. Тільки дійте без особливого поспіху, зберігайте спокій. Але є одне але!! У 20 місячну добу проявляється посилено самооцінка та гординя. Можна зіпсувати стосунки з друзями та колегами, можна впасти з висоти, тобто все втратити, що нагромадили. Тоді на Вас чекають сумні наслідки. Відновлюватися буде важко та довго. Тому не конфліктуйте, не допускайте сварок, дотримуйтесь обережності та розсудливості.


Кохання та стосунки

Сьогодні один із тих днів, коли можна відчути всю красу людського спілкування. Люди відкриті до комунікацій. Знайдіть собі компанію однодумців. Спілкування з ними допоможе вам відкрити очі на багато речей. Говоріть із родичами та близькими людьми, але не доводьте до з'ясування стосунків. Сварки спричинять негативні наслідки. Для одруження день невідповідний. Зачаття дитини можна планувати, якщо у вашій парі немає брехні та лицемірства. В іншому випадку доля дитини може виявитися плачевною.

Весілля

20 місячний день – непоганий період для укладання шлюбів. Особливо він добре підходить для тих пар, чиї стосунки вже перевірені часом, хто на сто відсотків упевнений у своєму виборі партнера та своїх почуттях один до одного. Місяць допомагає у цей день просвітленим парам. А парам, зацикленим на соціальних проблемах, на корисливих мотивах у 20 місячний день у шлюб краще не одружуватися. Нічого хорошого з цієї витівки не вийде, шлюб буде не дуже тривалим.

Секс

У 20 місячну добу рекомендований помірний і якісний секс. Не експериментуйте з новими позами та місцями, не будьте грубі з партнером. Лише ніжність та чуттєвість мають у цей день визначати ваші стосунки. Але це не означає, що секс сьогодні має бути прісним та нудним. Просто наголосіть на спокійних емоціях і взаємній насолоді, а не на креативності.

Зачаття дитини

Зачата в 20 місячний день дитина постарається взяти від життя якнайбільше. Йому буде властива потяг до різноманітних знань та пошуків істини. Це критичний день для зачаття, що надає пошукам людини певну фатальну зумовленість: не можна отримати недоступне і зробити неможливе, але він прагнутиме цього і від того страждати. Він може розчаруватися у пошуках, у житті, в інших людях і в самому собі, може озлобитися і запеклись, зазнати невдачі на своєму життєвому шляху. Але є і другий варіант його розвитку: може стати людиною великого духу. Він багато зрозуміє про духовний, моральний бік буття. Така людина ненавидить брехню. Щоб сформувати якнайкращий характер майбутнього чада, у день зачаття батькам потрібно виявляти один до одного якнайбільше чесності, щирості, розуміння, турботи.

День народження

Народжені в цей день мають непоступливий характер. Його батькам доведеться помучитися, викорінюючи злість і впертість із серця дитини. У 20 місячну добу народжуються люди двох рівнів – високого та низького. Люди високого рівня часто талановиті, не приймають брехні, здатні на подвиг, прагнуть піднестися над оточуючими, гордовиті. Люди низького рівня – злі, підступні, брехуни, інтригани. Вони прагнуть влади нестримно. Для досягнення своєї мети готові йти трупами. З них виростають диктатори, лжевчителі.

Стрижка та краса

У 20 місячний день стригти волосся небажано. Виникає негативне, негативне сприйняття життя. Після фарбування та ламінування не варто чекати, що результат триматиметься довго. Він порадує лише кілька днів, а потім волосся знову стане виглядати, як раніше. Але якщо просто хочеться порадувати себе візитом до перукаря – не відмовляйте собі. Просто зверніться саме до таких процедур, щоб не псувати своє волосся. У 20 місячний день можна відвідати косметичний салон. Можна приділити увагу своєї зовнішності і домашньої обстановці. Шкіра обличчя та рук втрачає здатність утримувати вологу, тому потребує захисту та догляду. Потрібно використовувати поживні та зволожуючі креми. Масаж, щадний пілінг теж не завадять. Вони посилять мікроциркуляцію крові, виведуть токсини.

Сни 20 місячної доби

Сни 20 місячного дня особливі. Якщо перед сном сформулювати питання, важливе для Вашого життя чи долі, то уві сні можна отримати відповідь. Можна навіть спробувати комусь наснитися. У цю місячну добу краще, ніж у решту, вдаються «запрограмовані» сни, треба тільки перед сном уявити собі, куди ви хочете відправитися, що побачити. Прокидаючись, можна примовляти: «добрий сон – здійснися, а поганий – відв'яжися.» Ви переконаєтесь у правильності сну на четвертий день.

Магія та езотерика

День активних дій. Добре розпочинати нові справи. День вдалий для практики розвитку ясновидіння, передбачення. Також у цей день добре отримувати магічну посвяту. Дуже добре вдаються чищення, спрямовані на зняття чужої магічної дії. Дуже добре вдається лікування очних та шкірних захворювань, замовляння гриж. Дуже ефективна робота з камінням: очищення, заряджання. Надзвичайно гарний день для налагодження контактів із будинковим – йому потрібно залишити молоко та солодощі. Не рекомендується використовувати для лікування інших власні екстрасенсорні здібності – є небезпека виснаження, що важко поповнюється.

Ворожіння

Всі питання, що задаються при ворожінні в 20-ту місячну добу, повинні стосуватись переважно соціальної сфери. Запитувати оракула можна про взаємини між людьми. Але потрібно пам’ятати  відповідь обмежується тільки тимчасовими рамками поточного місячного місяця. Питати про триваліші терміни марно, оскільки відповідь все одно буде неточною, внаслідок того, що відносини між людьми дуже швидко зазнають зміни, і кожного разу для уточнення ситуації потрібно запитувати оракула наново.

Ворожіння на результат задуманого підприємства
Узяти каміння двох кольорів, причому кількість їх повинна бути рівною: наприклад, 10 білих і 10 чорних. Змішати каміння закрити око і зачерпнути долонею довільну кількість.
Якщо:
✔ білих каменів виявилося більшим  ваше підприємство чекає успіх;
✔ переважають чорні каміння  підприємство чекає повний крах;
✔ каменів рівна кількість  все залежить від вас: якщо проявите наполегливість і завзятість – все вийде, полінуйтеся  потерпите невдачу.

Ворожіння про матеріальний стан
Покладіть в центр викладеної довкола дубової кори соснові шишки так, щоб вони підносилися горою над корою.
Візьміть лучину або лист паперу і підпаліть шишки. Почекайте, поки багаття розгориться і постежте.
Якщо вогонь охопить:
✔ лише частина дубової кори  грошові надходження будуть разовими і різними по кількості, то їх буде дуже багато, то зовсім мало;
✔ всю кору відразу  незабаром знайдете постійне джерело доходу, який довгий час буде вашою надією і опорою.

Талісмани 20 місячної доби

Символ дня: орел, що зневажає змію, «орел з кролячим хвостом», орел-стерв'ятник, це символ духовного та релігійного подвигу.

Каміння: яшма, всі види – каміння, що оберігають. Вони мають здатність поєднувати різні енергії в єдине ціле. Яшма допомагає лише тим, хто готовий працювати над собою.

Аромат: меліса – усуває меланхолію, порушення сну, дратівливість. Допомагає перемагати негативні емоції, такі як заздрість, недоброзичливість та ревнощі. Аромат Меліси є потужним щитом від будь-якої недоброзичливої ​​дії. Вона очищує та зміцнює енергетичне поле та оберігає людину від негативних впливів. Вона насичує оптимізмом і приваблює успіх. Стимулює інтелектуальні риси.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...