Translate

понеділок, 22 серпня 2022 р.

Сон у ніч на 22 серпня

Сон у ніч із 21 на 22 серпня вважається віщим та виконується у короткі терміни, ось тільки розуміти їхні підказки необхідно не буквально, а алегорично. Найбільше довіри викликають сюжети, які повторюються протягом ночі неодноразово.

Передусім  необхідно звернути увагу на енергетику сновидінь: якщо вона чиста і світла, значить, турбуватися людині немає про що  у всіх галузях її життя все гаразд. Сни можуть попереджати про майбутні проблеми зі здоров'ям і швидке зцілення, фінансові складнощі і про те, як вибратися з цієї ситуації. Також вони показують, що чекає на вас у майбутньому. Побачили сон про власне життя – підсвідомість інформує вас, чи гармонійно у вашому житті.

Темні і тяжкі сновидіння свідчать про наявність проблеми, судити про яку необхідно за сюжетом сновидіння. Так, якщо сниться екзаменаційний білет, на який герой сну не знає відповіді, значить, для нинішньої роботи йому не вистачає професійних знань  необхідно поповнити їх.

Порожній сон відбиває ваш занепад сил. Відпустіть ситуацію, розслабтеся, все складеться само собою. Сміх і радість уві сні обіцяють успіх у будь-якому починанні. Сльози уві сні відбивають перепони до мети.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із неділі на понеділок

Сон на понеділок здійсниться у людей, які з'явилися на світ першого дня тижня. Якщо Ви народилися в інший день тижня, ймовірність того, що сон буде віщим набагато менше.
Сон із неділі на понеділок відображає Ваш психологічний та емоційний стан, оскільки покровителем снів у цей день є Місяць, а він, як відомо, дарує нам досить неоднозначні потоки енергії. Хтось може поринути у себе і навіть у депресію, а хтось навпаки випромінюватиме позитивну енергію, буквально осяючи всіх і вся теплом та турботою.
Якщо сон був коротким і зрозумілим, значить Ви йдете до наміченої мети вірним шляхом, Вам по плечу неприємності, які можуть стати у Вас на дорозі, Ви з легкістю їх переступите і не допустите, щоб Вас збили зі шляху.
Якщо сон був довгим, заплутаним, незрозумілим – то, швидше за все, Вас чекає напасти з різного роду клопоту. Ваш психоемоційний стан, швидше за все, пригнічений і можливо у вашій підсвідомості назріває конфлікт зі своїм внутрішнім Я, а також під удар можуть потрапити Ваші близькі та рідні люди.

😴Тлумачення снів ВЕДМІДЬ

Ведмеді вважаються незграбними та повільними через масивне тіло і спосіб дій, але вони можуть становити загрозу для людей. Тому ведмідь – символ мужності та сили.  
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Сон про живого ведмедя нагадує остерігатися порушень. Якщо це був мертвий ведмідь, то сновидіння містить у собі негативний персонаж у глибині душі. Якщо це був іграшковий ведмідь, сон показує, що ви шукаєте безпеки. З духовного погляду сон про ведмедя символізує велику силу духу.
Ведмідь також є символом ворога та можливих перешкод у вашій роботі. Сон про небезпечного і незграбного ведмедя має на увазі, що Ви останнім часом занадто сильно переживаєте. Якщо ведмідь кинувся на Вас уві сні, це означає, що ви можете протистояти сильному супротивнику протягом тривалого часу і маєте бути досить обачними.

Однак сонників дуже багато, тому вибирати тлумачення потрібно дуже обережно. Щоб правильно витлумачити таке бачення, необхідно згадати кожну важливу деталь свого сну, проаналізувати отриману інформацію, і лише після цього заглядати у сонник.


Коротке тлумачення сну

✔ Образ ведмедя часто пов'язують із отриманням великої влади. Ведмедик навіть може розбудити в скромній людині завойовницькі якості. Не дивуйтеся, якщо після такого сну ви почнете буквально колекціонувати перемоги та успіхи!
✔ Іноді образ також пророкує володіння чимось бажаним, але недосяжним. Сонники вважають, що може йтися як про конкретний предмет, так і про духовні цінності. А це означає, що ведмідь здатний наблизити покупку омріяної речі! Або подарувати вам взаємну симпатію людини, що сподобалася!
✔ Поряд із привабливими тлумаченнями, можна бачити ведмедика до тяжкої фізичної праці. А часом він несе значення занепокоєння про своїх близьких чи власне майбутнє. Що ще приховує цей лісовий звір – почнемо розбиратися.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Побачити уві сні ведмедицю з ведмежатами означає, що спляча неправильно виховує своїх дітей, обходячись з ними жорстоко і несправедливо.
✦ Ділити в сновидінні шкуру ведмедя – ознака того, що незабаром сновидець стане учасницею порожньої суперечки.
✦ Набрести уві сні на барліг ведмедя – до великих неприємностей, які принесе близька людина.
✦ Шалений ведмідь, який напав на людину, сниться до небезпеки на дорозі.
✦ Вбивати його – до вчинення поганого вчинку.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Полювати уві сні на ведмедя – сновидицю скоро чекає успіх, вона без проблем досягне наміченої мети.
✦ Годувати тварину з руки – до вигідних контрактів.
✦ Бачити циркового ведмедя, який виконує трюки – пророкує сплячій довгий і міцний шлюб.
✦ Ведмедик, який сидить у клітці, – до знайомства з доброю людиною.
✦ На ланцюгу – до взаємності у коханні.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснився ведмідь:
✦ у понеділок – відмінний настрій;
✦ у вівторок – присутність на діловій зустрічі;
✦ у середу – сімейна гармонія, любов;
✦ у четвер – відпочинок на природі;
✦ у п'ятницю – сильне сексуальне тяжіння;
✦ у суботу – вибір, що вимагає роздумів;
✦ у неділю – покращення умов життя.

♀Сонник для жінок

Для жінок:
✦ пестити ведмедя – до небезпечних зв'язків;
✦ рятуватися втечею – розлад у взаєминах з партнером;
✦ боротися з хижаком і перемогти – вдасться позбутися розлучниці;
✦ годувати ведмедя – ознака швидкого весілля;
✦ грати зі звіром – скоро з'явиться багато шанувальників;
✦ боротися з твариною та здобути перемогу – до подолання проблем, пов'язаних з особистими стосунками.

♂Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ якщо молодий хлопець побачить уві сні ведмедя, значить, у його житті з'явиться надійний приятель;
✦ нареченому подібний сон пророкує тривожні думки;
✦ одруженому чоловікові ведмідь сниться до налагодження теплих та гармонійних стосунків із дружиною.

Сонник підсвідомості

Тлумачення бачення про ведмедя у соннику підсвідомості виглядає так:
✦ тварина обіймає – до лагідного чоловіка;
✦ білий ведмідь – на радість, щастя та чисті непідробні емоції;
✦ звір із бурою шкірою – до смутку та печалі;
✦ тварина з чорним хутром – до душевної хвороби чи розладу;
✦ мертвий ведмідь – до завершення стосунків.

Висновок

Ведмідь у різних сонниках – символ сили та долі, з якою або доведеться боротися, або прийняти її і змиритися. Залежно від поведінки звір може означати любовні стосунки чи зіткнення з неприємностями, проблеми зі здоров'ям чи фінансове благополуччя. Вірити сонникам чи ні – справа кожного, але заглядати в них з цікавості час від часу не завадить.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 22 серпня 2022 року 

25 місячний день 

Девіз дня: Festina lente – «квапся повільно»!

Загальний опис
25 місячний день – день зосередження та самоспоглядання
. Не слід поспішати і метушитися. Корисно отримати уроки зі свого життя, проаналізувати минуле і зосередитися на головному. Поставити свої, а чи не чужі інтереси перше місце. Внутрішній голос та інтуїція допоможуть здобути мудрість. 25 місячна доба – це час підбиття підсумків, духовних роздумів. Саме сьогодні людина має зрозуміти, чи є в неї рухи в житті, чи вона стоїть на місці. Якщо Ви запланували подорож на цей день, то на Вас чекає непередбачений успіх. Дуже сприятливий день для вирішення фінансових питань, а також для зустрічі з людьми, від яких надалі залежить Ваше майбутнє. Починати нові справи сьогодні не можна. Та й за всього бажання не вийде – просто не вистачить сил. Займіться завершенням того, що розпочалося раніше. Намагайтеся сьогодні особливу увагу приділити здоров'ю. Не займайтеся самолікуванням, оскільки це може призвести до негативних наслідків. Зустрічі з родичами та друзями принесуть сьогодні величезне задоволення. Сприятливий день у плані знайомств. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 25-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♋ Місяць у знаку Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

☽ Понеділок
Цього дня тижня світом керує Місяць. Енергетика понеділка – жіноча, неспокійна, заспокійливо-пасивна. День «важкий»  почуття давлять над розумом. Емоції налаштовані на поетичне та мрійливе сприйняття навколишнього. Будь-які зміни викликають занепокоєння. Удачі чергуються з невдачами. Друзі можуть підвести, а недруги допомогти. Усі справи, окрім домашніх, сприймаються критично. У той же час, цей день творчий, день спонтанного мислення. У справах не робіть нічого важливого. Приділіть більше уваги собі, своїми домочадцям та рідним. Прогуляйтеся, зайдіть до магазину за покупками. Займіться своїм хобі. Прийміть ванну. У понеділок не треба займатися справами вівторка, четверга та неділі.

Сни 25 місячної доби

Сни в двадцять п'яту місячну добу нерозривно пов'язані з інтуїцією, Вашою підсвідомістю та одкровеннями згори. Їхнє тлумачення стосуватиметься безпосередньо Вашого духовного самовдосконалення. До того ж Вам не доведеться ламати голову для тлумачення цих сновидінь: всі вони будуть зрозумілі та прозорі. Завдяки їм, Ви зможете зрозуміти правильність обраного шляху та визначити свої подальші дії: змінити напрямок або, не згортаючи, слідувати обраному. Якщо нікуди не рватися цього дня, зосередитися на споглядальності та власному духовному зростанні, двадцять п'ятий місячний день буде максимально позитивним та благотворним. Сни сьогодення вважаються віщими. Але можуть також наснитися сни погані та небезпечні. Після таких снів бажано прочитати багато молитов і не вірити в їхнє здійснення. А якщо сновидіння міститиме незрозумілий момент, то просто зверніться до своєї інтуїції. Вона цього дня, Вас не підведе.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...