Translate

вівторок, 9 серпня 2022 р.

МІСЯЧНИЙ КАЛЕНДАР 12 місячний день

Загальний опис

12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Небезпека, яка нас підстерігає цього дня, – це жалість. Жалість повинна бути дієвою. Так, це день милості, але ми не повинні давати паразитувати на собі. Найчастіше люди нічого не хочуть змінювати в своїй ситуації, а чекають, щоб їх пошкодували, таким чином вони підживляються енергією того, хто їх слухає. Тому цього дня треба бути уважними.
Якщо людина розповідає вам свою негативну ситуацію в 12-й місячний день, ви повинні обов`язково запропонувати їй щось по зміні цієї ситуації і подивитися, як людина реагує на вашу пораду. Якщо вона не слухає вас, треба перервати контакт і піти. Звичайно, треба допомогти людині в критичній ситуації, але потім вона повинна працювати сама.

Слід пам`ятати, що жалість ні до чого доброго не приводить, оскільки ми не можемо оцінити шлях іншої людини. Є така притча: «Йшов чоловік по дорозі і побачив равлика. Він подумав, що хто-небудь інший може роздавити його. Узяв чоловік равлика і кинув на узбіччя». Але равлик цілий день повз до того місця, звідки його кинули, а равлику треба було в протилежну сторону. Таким чином, жалісна людина не дала можливості равлику рухатися своїм шляхом. Ось це і потрібно навчитися розрізняти. Взагалі, треба допомагати лише тоді, коли вас про це просять. Кожна людина повинна над своєю долею працювати сама.

У 12-й місячний день йде процес перемоги мудрості над розумом і почуттями, і як результат – заспокоєння і зміцнення духу. Треба спланувати його так, щоб хоч трохи побути одному і звернутися до відповідних енергій, концентруючись на центрі 12-го дня – Анахаті.
Чакра дня – Анахата.
Люди, народжені в 12-й день, зрідка бувають поганими. Вони живуть свідомо, розвиваються духовно і можуть бути Цілителями.
На 12-й день часто бувають сни-одкровення.

Здоров'я

Хвороби 12 місячних діб є небезпечними, але не смертельними, найчастіше причиною їх є порушення водно-сольового балансу в організмі. Добре пити соки (але не яблучний) та води, відвари трав, не вживати грубої їжі. Для тих у кого проблеми верхніх дихальних шляхів сьогодні можна зайнятися їх очищенням. Вразливе серце, дуже треба простежити сьогодні за навантаженнями на серцево-судинну систему. Не можна проводити операції на грудний відділ хребта і область серця. Рекомендовані водні процедури, тому що сьогодні над вами панує водна стихія. Переїдати – не можна. Алкоголь та тютюн – виключити. Вживання алкоголю та тютюну завжди вважалося поганим тоном, а у 12 місячну добу – особливо. Чи не шкодите собі.

Робота та бізнес

На сьогоднішній день оберіть спокійну, пасивну роботу. Нічого нового починати не можна, також не варто займатися справами, які мають Вам велике значення. Все може зруйнуватися будь-якої миті. Відкладіть до кращого часу вирішення фінансових питань, судові провадження, операції з нерухомістю. 12 місячний день не підходить для проведення серйозних фінансових операцій. Нічого нового не починати, жодних активних дій не виявляти, не торгувати, в азартні ігри не грати, не позиватися. Якщо Ви ведете переговори чи ділове листування, то не можна конфліктувати. Необхідно дотримуватися чесних правил гри та витримки.

Кохання та стосунки

З оточуючими, а тим більше із близькими, людьми сваритися не можна. Якщо посваритеся  помиритися буде дуже важко або навіть неможливо. Тому будьте обережні у спілкуванні. В крайньому випадку, усамітніться та проведіть сьогоднішній день із самим собою. У дванадцятий місячний день можна зустріти свою ідеальну любов, зустріч з якою дорівнює набуттю сенсу життя. До тих, хто зустрівся з таким почуттям, належать слова єгипетського оракула: Жити, щоб любити. Любити, щоби жити». Варто згадати, що це кохання може як підносити на сьоме небо, так і опускати в бездонні глибини пекла. Але, як кажуть, не було б чорних смуг у житті, ми б не цінували білі. У 12 місячну добу необхідно проявляти максимум уваги по відношенню один до одного. Це день почуттів та емоцій. Якщо Ви не покажете іншій людині, як сильно вона Вам дорога, то і вона не виявить свого ставлення до Вас. Недарма один із символів дня – серце. Нанесені в цей день образи нагадуватимуть роками. Сварка, зав'язана цього дня, запам'ятається надовго.

Весілля

12 місячна доба – один із найкращих днів для укладення шлюбу, побудованого на високих духовних відносинах, найкращий період із усього місячного місяця для здійснення таїнства вінчання. В цей час рекомендується створювати сім'ю глибоко віруючим людям, ідеалами яких є милосердя, співчуття, любов, глибока віра в божественне походження людини, тим, у кого матеріальне стоїть на другому місці, а першість завжди залишається за духовністю. Сім'ї, створені у дванадцятий місячний день, зазвичай, бувають щасливими, такі спілки рідко закінчуються розлученням. Тому якщо ви мрієте, щоб у вашій сім'ї завжди панував спокій і любов цей день для вас! Пам'ятайте, якщо раптом у цей період між закоханими трапиться сварка чи скандал, то це тривожна ознака – хтось із вас нещирий у своїх почуттях. Слід ще раз перевірити своє ставлення одне до одного.

Секс

У дванадцятий день календаря секс не протипоказаний, але добре, якщо ви знатимете міру в любовних втіхах. У цей період не рекомендується експериментувати з незвичайними позами та техніками, не потрібно шукати пригод і займатися сексом у незвичайних місцях. День дуже важкий енергетично, тому необхідно виявити м'якість та ніжність по відношенню до свого партнера. Інтимні стосунки у цей день мають бути засновані на духовності, а не на фізіології. Ключову роль у процесі відіграватиме не техніка, а почуття, кохання, порозуміння, ласка і ніжність. Розтягніть сьогодні прелюдії на більш тривалий час, ніж зазвичай, поговоріть з партнером про свої уподобання та бажання. Це тільки посилить вашу взаємну чуттєвість і принесе вам ще більшу насолоду від процесу.

Зачаття дитини

Зачата в 12 місячний день дитина отримає сильну і безпомилкову інтуїцію, матиме дар до цілительства. Це – його головна зброя у всім: і в особистому житті, і в діловому, і в духовному. З нього може вийти лікар як традиційної, і народної медицини. На його частку випаде багато випробувань, часто йому доведеться почуватися нещасним. І все-таки, якщо він правильно розпорядиться своїми моральними якостями та духовними дарами, він із честю вийде зі всіх складних ситуацій. І в результаті наблизиться до високої духовної чистоти. Є одна прикмета: щоб дитина була щаслива, у день зачаття батьки не повинні проливати сльози.

День народження

Народжений у цей день милостивий та добрий. Його душа сильніша за тіло, він бере енергію в космічних джерелах. Ця людина близька до божественної
одкровенням. Він завжди прийде на допомогу іншим. На добрі справи у нього завжди знайдеться час та енергія. На ці люди часто випадають численні страждання, але сердечна доброта і допомогу вищих сил допомагають йому пройти всі випробування. У найгіршому разі люди відвертаються від священної чаші, відкидають усе божественне, стають циніками. На таких людей чекають не менші страждання, але подолати їх їм буде значно складніше.

Стрижка та краса

12 місячний день не підходить для стрижки волосся. Найкраще просто змінити відтінок волосся або спробувати новий спосіб укладання. Ці справи
мають мінімальний ризик пошкодження ваших пасм. Але в той же час вони можуть подарувати Вам незабутні відчуття. Ви також відчуєте готовність йти у світ, щоб показати всім свій новий стиль, свою харизму. Знайдіть новий спосіб самовираження. Відвідування косметичного салону сьогодні вітається. Поживні маски у цей день краще засвоюються, а отже, приносять більше користі. Вживайте креми з вітаміном Е. Рекомендований масаж обличчя та тіла, який зробить вашу шкіру пружною та красивою.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.

Магія та езотерика

День пророчих снів, інтуїції. Спокійний, мирний та безконфліктний день. Найкращий день для початку лікування. День сприятливий для початку лікування алкоголізму, для різних лікування водою, для заговорювання води. Будь-які роботи зі стихією води. Т.к. це ще й день серця, добре ляжуть на серцеву чакру – Анахату. Протипоказано роботи на примус, нав'язування своєї волі. Привороти на воду цього дня мають найбільшу ефективність. Можна працювати на збільшення достатку та удачі у бізнесі. Як і в минулу місячну добу, зараз добре проводити серйозні ритуали та церемонії в рамках магії, оскільки межа між світами особливо тонка. Правда, в цьому ж криється і небезпека: якщо Ви хоч трохи помилитеся у правильності виконання ритуалу, то на Вас можуть чекати великі неприємності.

Ворожіння

При ворожінні необхідно ставити тільки чітко сформульовані питання і ті, які мають високий рівень важливості. Звертатися до будь-якого оракула в даний момент через дрібниці – небезпечна витівка, Ви можете розгнівати духів пророцтв.

Ворожіння на результат задуманої справи
Кинути кокос у відро з холодною водою. Якщо кокос:
✔ залишається лежати на дні – заплановане не здійсниться або принесе великі неприємності. Краще остерегти і не поспішати з діями. Грунтовно все обдумайте, зважте всі «за і проти» і лише після цього дійте;
✔ спливає на поверхню – ви всі вирішили правильно і обов’язково доб’єтеся задуманого. Головне – не баритися і не боятися ризикнути. Більше натиску і ентузіазму. Не зупиняйтеся на півкроці, доводьте почате до кінця, інакше здійснене бажання обернеться проти вас.

Талісмани 12 місячної доби

Символ дня: Чаша (Чаша Грааль), серце.

Каміння: лазурит, жовтий корал, перламутр, рожеві перли.

Аромат: гвоздика – зміцнює та потовщує ауру. Допомагає енергетично захиститися від чужої злості та заздрості. Відновлює сили після фізичного чи нервового перенапруги. Знімає нервові реакції, зігріваючи. Покращує пам'ять.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...