Translate

пʼятницю, 11 листопада 2022 р.

Сон у ніч на 11 листопада

Сни в ніч з 10 листопада на 11 листопада, якщо порівнювати їх з тими, що наснилися минулої ночі, є їхньою повною протилежністю: яскраві, захоплюючі, з цікавим сюжетом, що часом робить їх схожими на повноцінні художні твори – після них легко прокидатися, оскільки вони залишають приємний післясмак. Вони допоможуть усвідомити сенс вашого життя або вкажуть шлях, яким потрібно слідувати в даний час. Все, що наснилося, постарайтеся запам'ятати якомога точніше. Краще не трактувати сни цього дня самому, неправильні висновки можуть повести Вас неправильним шляхом. Для аналізу побаченого зверніться до фахівця.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково збудеться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі збудеться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку - сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

😴Тлумачення снів РОЗМОВЛЯТИ З ПОМЕРЛИМ

Сни про померлих – це завжди попередження. Вони мають велике значення, і ставитись до такого роду сновидінь потрібно вкрай уважно. Багато хто не знає, як ставитися до такого сновидіння. Чи вважати його кошмаром або ж розтлумачувати поетапно, шукаючи значення кожного образа, подробиць і деталей, що запам'ятався? А, можливо, таку мрію потрібно сприймати буквально, як ще одну можливість поспілкуватися з близькою людиною, яка вже покинула цей світ? Насправді кожен із варіантів ставлення до таких сновидінь вірний. Тлумачення того, до чого сниться «розмовляти з померлою людиною», залежить від змісту конкретної мрії. Важливо враховувати реальні життєві обставини сновидця, його особисті якості.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Спробуймо розібратися до чого сниться такий сон і що він може означати насправді.

Правильна інтерпретація сюжету залежить від того, з ким саме Ви розмовляли.

Небіжчики часто приходять у сон, щоб попередити про майбутні труднощі і випробування.
✦ Розмова з матір'ю – як правило, такі сни носять запобіжний характер і стосуються здоров'я. Поява покійної матері в сновидінні обіцяє швидкий розвиток серйозного захворювання, після такої мрії необхідно відвідати лікарів та повністю обстежити організм. Також варто подбати і про збереження репутації.
✦ Розмова з померлим батьком обіцяє проблеми ділового чи матеріального характеру. Щоб упоратися з ними, потрібно мобілізувати свою волю та працездатність. Можливо, задумана угода невигідна, і від неї варто відмовитись.
✦ Розмова з дідусем – до швидкої хвороби чи якихось проблем зі здоров'ям. Крім того, сон вказує на душевне сум'яття та сильне занепокоєння, які отруюють життя. Слід вжити активних дій, щоб виправити ситуацію.
✦ Якщо розмова уві сні відбулася з покійним братом, наяву до сновидця незабаром звернеться по допомогу друг чи родич. Відмовляти в жодному разі не можна, інакше життєві обставини зміняться на гірший бік.
✦ Якщо уві сні до Вас прийшов покійний близький родич, то наяву потрібно бути вкрай обережним у відносинах з новими знайомими або в ділових починаннях. Варто ще раз проаналізувати ситуацію і бути обережнішим із прийняттям будь-яких рішень. Не виключено, що таємні злостивці спробують зірвати задумане.
✦ Небіжчик є уві сні, щоб попередити про отримання важливих новин. Дане бачення не можна ігнорувати: використовуючи інформацію, можна отримати вигоду.

Висновок

Сни про небіжчиків – це попередження. Вони мають велике значення, і ставитись до такого роду сновидінь потрібно вкрай уважно. Добре, якщо сновидець пам'ятає деталі сну, особливо тему розмови. Саме в словах небіжчика міститься важлива інформація, а в емоціях, які відчуває сновидець, – передбачення результату якоїсь справи.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 11 листопада 2022 року

17 місячний день Загальний опис
Символом 17 місячного дня є виноградна лоза та дзвін. Сьогодні є день активного відпочинку. День набуття внутрішньої свободи, розкутості. Влаштовані сьогодні вечірки матимуть успіх. Покровительствующий бог дня – Діоніс, він Вакх. У давнину Грецію саме цього дня влаштовувалися вакханалії – святкування на честь бога вина Діоніса. Винні свята збирали все місто. Люди танцювали, спілкувалися, не було сором'язливості та ворожнечі. Але дія хмелю має і зворотний бік. Багато хто під впливом вина ставав агресивним, починалися бійки та бійні. 17 місячний день – це ще день любові. Він пов'язаний із жіночою енергією, яка на санскриті позначається як «шакті». Шакті — це жіноча богиня. День жіночих енергій. У 17-й місячний день всі люди проходять через процес отримання внутрішньої свободи. Можна дозволити собі сміятися, настроїти себе на те, щоб бачити смішне, і те, що доставляє радість. Рекомендується робити все, що виходить. Це також буде нам приносити радість і задоволення. Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 17-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога
Dolina Magii

Сьогодні Місяць опікується жрицями кохання та танцівницями. Жінки стають пристрасними. Сьогодні можна знайти своє справжнє кохання. День буде позитивним з усіх боків, якщо Ви не впадете у буяння чи пияцтво. Будьте обережні у поводженні з непостійною енергією цієї місячної доби. Місяць не вподобає егоїстам, одинакам, похмурим і замкнутим людям. Авантюризм та несподівані вчинки вітаються, але до нахабства та варварства доходити не можна. Слідкуйте за знаками, які надсилає Вам доля. Вважається, що люди, відзначені природою, сьогодні здобувають одкровення.

🌖 Дорослий спадній Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються на прийнятті важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♊ Місяць у знак Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий – найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане із мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 17 місячної доби

Енергетика сімнадцятого місячного дня позначиться і на Вашій підсвідомості: сьогоднішні сновидіння підкажуть мудрій людині, яка вміє читати одкровення, чи правильною дорогою вона йде. Дуже важливо згадати не образи, що Вам снилися, а те емоційне відчуття, що залишилося у Вас після пробудження. Якщо сон був легким, приємним, навіть якщо Ви не пам'ятаєте точно, що Вам снилося, це може означати лише одне: обраний Вами шлях істинно вірний. Тож не варто з нього згортати, шукати якісь інші дороги та сумніватися. А от якщо сновидіння залишили похмурі, тяжкі відчуття, від яких не по собі, варто напевно замислитися про життя і про те, куди Вас веде ця дорога. Проаналізуйте свій минулий досвід, свої вчинки, перегляньте деякі свої цінності та ідеали. Може, час нарешті почати робити роботу над помилками, які так викривили Ваше життя і Вас самих? Тяжкі сни в 17 місячний день – лише зайвий доказ цього. Щоб сімнадцятий місячний день був сприятливий, слід відчути його позитивну енергетику та спрямувати її у потрібне русло. У цьому випадку він запам'ятається як найнемовірніший і найщасливіший день у вашому житті.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...