Translate

вівторок, 6 грудня 2022 р.

Народні ворожіння 6 грудня

У день свята Миколи Зимового було прийнято гадати не тільки на майбутнє, а й обов'язково – ворожити на гроші та роботу. А дівчата, як завжди, ворожили, коли заміж вийдуть, гадали на свого нареченого-рядженого, розкладали карти на весілля.

🔮Ворожіння 6 грудня на гроші і багатство

Щоб дізнатися, чи принесе майбутній рік багатство, гроші та удачу, брали жменю зерна, висипали на підлогу та приносили півня (бажано, чорного), потім за ним спостерігали:
✦ якщо півень скльовував усі розсипані зерна, то це означало, що рік принесе і гроші, і удачу.
✦ якщо кілька зернят залишалося на підлозі, то вважали їх: непарна кількість говорила про те, що наступного року жодних змін не буде. Чітка кількість зерен віщувала поліпшення матеріального становища, але заради якого доведеться багато працювати.
✦ якщо ж півень не склевав жодного зерна, то це віщувало великі фінансові труднощі та проблеми.

🔮Ворожіння з дзеркалом

Потрібно дочекатися, доки вночі чітко буде видно місяць. Після цього взяти дзеркало і поставити його так, щоб було видно відображення місяця. Потрібно уважно стежити за відображенням, і невдовзі Ви побачите не один, а кілька місяців. Необхідно порахувати, скільки їх Вам привиділося – це число розповість про те, наскільки великою буде ваша сім'я.

🔮Ворожіння з ножем

Для ворожіння на стіл викладаються 15 папірців із заздалегідь написаними на них відповідями: "Так", "Ні", "Потрібно потерпіти", "Приходьте до хибних друзів", "Чекайте хорошої новини", "Прийде важливий лист (смс)", "Довгоочікуваний" лист", "Вісті здалеку", "Успіх у справах", "Несподіваний гість", "Кохання", "За сумом буде радість", "Новий шанувальник", "Несподівана зустріч", "Довга дорога". Їх потрібно розташувати по колу. Потім загадується бажання, яке Вас цікавить.
Після чого береться ножа, бажано з тонким і довгим лезом і кладеться в центр вашого магічного кола відповідей. Він розкручується і на якийсь папірець впаде, так і слід розуміти відповідь.
Слід зазначити, що ніж необхідно розкручувати 3 рази, причому відповідь буде дана не обов'язково вперше, а решта порад буде ніби доповненням, не обов'язково пов'язаним з основним питанням.

🔮Ворожіння на ім'я майбутнього чоловіка

Взяти тридцять папірців, на кожному написати по одному чоловічому імені. Скрутити їх у трубочки і в ніч із 5 на 6 грудня покласти під подушку. Вранці, не встаючи з ліжка, витягти одну. Яке ім'я буде, так і нареченого величатимуть.

🔮Ворожіння 6 грудня на характер судженого

Дівчата брали пиріг та пригощали їм першого перехожого. Як він відреагує на частування, такий до вподоби і буде коханий. Якщо ж першою пройде жінка, все одно варто звернути увагу на її промови та жести.

🔮Ворожіння 6 грудня на професію судженого

Щоб дізнатися, ким за фахом буде майбутній чоловік, дівчата брали рукавицю та кидали її за ворота. Потім спостерігали, хто її підніме. Запитували у цієї людини, хто він за фахом.Тим самим і друга половинка займатиметься.

🔮Ворожіння в Миколу Зимового на дату заміжжя

Дівчина, щоб дізнатися, коли вийде заміж, зривала бурульку і кидала її на землю, потім вважала, на скільки шматків розіб'ється, - через стільки років вона вийде заміж. Якщо бурулька ціла залишалася, то вже протягом року від дати ворожіння можна готуватися до весілля.

🔮Ворожіння на бажання

Потрібно зірвати дванадцять гілочок будь-якого дерева, а тринадцята має бути ялинова. Потім перемішати їх і накрити білим рушником. Потім тричі прокрутитися навколо своєї осі і із заплющеними очима вийняти будь-яку. Якщо випаде ялина, то задумане здійсниться, решта несуть негативну відповідь. Так можна гадати тричі.

🔮Ворожіння 6 грудня на майбутнє

Жінки робили вареники з різними начинками, але одна з них має бути пересолена чи переперчена, інша ж – дуже солодка. Кому трапиться звичайний вареник, на того чекає спокійна течія життя, пересолена чи переперчена начинка – неприємності, надто солодка – приємна несподіванка.

🔮Ворожіння на кільці

Щоб дізнатися чи вийде дівчина заміж, за старих часів панянки брали кільце щасливої ​​заміжньої жінки і підвішували його на власному волоссі над склянкою з водою.
✦ якщо вдариться об край склянки, то цього року дівчина заміж не вийде,
✦ якщо кільце крутиться швидко, але не стосується склянки, то незабаром буде весілля,
✦ якщо ж кільце рухається повільно, то дівчина вийде двічі заміж.

🔮Ворожіння на перехресті

Опівночі дівчина має вийти на перехрестя та слухати, що відбувається навколо:
✦ якщо вона почує веселий сміх – то рік буде вдалим і, швидше за все, вона вийде заміж.
✦ якщо плач – то весілля цього року не буде.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Чарівного ворожіння
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення  dolina_magii
Послуга платна
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...