Translate

понеділок, 26 грудня 2022 р.

Ворожіння на зимові свята

Під час святкових та різдвяних ворожінь можна шукати у всіх пророкуваннях лише добрий зміст. Поганим знаменням не варто надавати великого значення, інакше Ви заздалегідь налаштуєте себе на невдачу у Новому році. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, як вірно та за всіма правилами погадати на різдвяні свята, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Види святкових ворожінь в залежності від часу доби:

Вечірні ворожіння
✦ Пророцтва про долю, що чекати в майбутньому, можна запитувати про те, чи вийдете заміж або одружуєтеся в наступному році, яким буде наступний рік, чого чекати від нього, ворожіння на кохання, в якому боці шукати нареченого (нареченого), який буде майбутній чоловік і яке на вас чекає заміжне життя, так само в цей час можна дізнатися, скільки дітей у вас буде і якої статі, можна отримати відповіді на будь-які питання, що стосуються любові, грошей, життя і здоров'я вашого, а також родичів і близьких людей так само цей час підходить для ворожіння на бажання.

✦ Опівнічні ворожіння
У цей час доби можна дізнатися про зовнішність нареченого (нареченого-рядженого), колір його волосся, очей, риси обличчя, вік, ім'я; в цей час також можна погадати, хто найшвидше з присутніх дівчат, вийде заміж, який на вас чекає рік — бідний чи багатий, чи вийдете заміж (одружуєтеся) наступного року.

✦ Передбачення перед сном
Цей час доби добре підходить для різдвяного ворожіння на нареченого — можна викликати нареченого уві сні та подивитися на нього, дізнатися більше інформації про нього, його зовнішність, колір волосся, око, характер.

З видами передбачень в залежності від часу доби розібралися, тепер я перерахую види, як, де і на чому можна ворожити:
✦ на воску;
✦ по солі;
✦ на картах Таро;
✦ бобах;
✦ у стайні;
✦ по волоссю;
✦ по коліну;
✦ у коморі;
✦ по каші;
✦ за ключами;
✦ біля церкви;
✦ по гребеню;
✦ на яйцях;
✦ на свинці;
✦ по вікнах;
✦ по аркушу паперу;
✦ на кавовій гущі;
✦ по горіховій шкаралупі;
✦ по колоску;
✦ на свічках;
✦ з кільцем;
✦ з курочками;
✦ з гребінцем під подушкою;
✦ по сходах;
✦ за голосами;
✦ з кішкою;
✦ по пряжі;
✦ під вікном;
✦ з черевиком;
✦ за книгою;
✦ із собакою;
✦ з голкою;
✦ із сірниками;
✦ по дереву;
✦ над ополонкою;
✦ на дзеркалі.

Дізнатися справжню правду про майбутні події можна, якщо ретельно підготуватися до ритуалу, як морально, так і фізично:
✦ Ворожити, найкраще ввечері, опівночі чи після опівночі – це важливо для точності передбачення.
✦ Підготуючи приміщення, не забудьте вимкнути верхнє світло та всі електричні світильники – у кімнаті має бути напівтемрява і використовувати можна тільки свічки. Вони можуть бути різних кольорів, залежно від того, яку інформацію потрібно отримати.
✦ Неприпустимо шуміти, голосно розмовляти, тих, хто не вірить у ворожбу або прийшов у такий спосіб розважитися, краще відразу вивести.
✦ Під час ворожіння потрібно, щоб голова і тіло було повністю звільнено від зайвих предметів та прикрас – у цьому випадку це пояси, тісний одяг, прикраси та шпильки для волосся. Будь-які вузлики повинні бути розплутані та розв'язні, інакше оракул – нічний дух з астрального виміру, який відповідатиме на запитання, не зможе дістатися вашої свідомості та дати зрозумілу відповідь.
✦ Щоб бути повністю доступним для Всесвіту, всі канали зв'язку з ним повинні бути відкриті, тому в будь-якому положенні тіла заборонено схрещувати руки та ноги.

Незважаючи на безліч обрядів на кохання, що здійснюються у вечірній час, найбільш надійними у плані відповіді вважаються ті, що проводяться перед сном. Сновидіння – той самий місток між двома світами, який дозволяє зустрітися родинним душам і впізнати одне одного. Якщо Ви бажаєте дізнатися, як можна погадати на різдвяні свята, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Чарівного ворожіння
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...