Translate

вівторок, 13 грудня 2022 р.

Обряди Ритуали Змови у День зимового сонцестояння

21 грудня
День зимового сонцестояння здавна вважався енергетично сильним періодом. Наші пращури вірили, що в цей час можна легко залучити до свого життя позитивні зміни, матеріальний достаток та добробут. Це ідеальний час для здійснення обрядів. Якщо Ви бажаєте  залучити до свого життя позитивні зміни, матеріальний достаток та добробут, ласкаво просимо на сторінку блога
Dolina Magii


🔮Обряд від неприємностей

Щоб виконати цей обряд, знадобиться два аркуші паперу та олівець. Виберете вільний час 21 грудня, напишіть на одному листку все негативне, чого хочете позбутися, а на другому - те, що бажаєте притягнути, позитивне, хороше. Після перенесення негативу на папір рвіть листок у дрібні клаптики. Ідіть на вулицю, вставайте спиною до вітру, випускайте шматочки листка за вітром. Інший листок з добрими побажаннями закріпіть над дзеркалом, яке найбільше у будинку. Потім, щодня 12 днів поспіль, вранці та ввечері думайте про позитив і порятунок від проблем.

🔮Ритуал на здійснення бажання

Бажання загадують під час світанку. Необхідно стати обличчям на схід і дивитись у тому напрямку, де піднімається Сонце. Подякуйте Сонцю за все хороше у вашому житті та попросіть допомоги у наступному році. Загадайте бажання, постарайтеся згадати якнайбільше деталей. Потім уявіть, ніби бажання вже здійснилося, після чого налаштуйтесь на позитив. У це свято добре загадувати бажання, які передбачають оновлення життя, залучення чогось нового.

🔮Ритуал на удачу

Для обряду на удачу знадобиться склянка із питною водою. Приготуйте його ще до заходу сонця і поставте поруч із вікном. Після того, як настане вечір, заговоріть воду так:
Вода силу Сонця ввібрала в себе, мені її подарує.
Сонце більше світити почне - мій успіх прибуватиме.
Ніч на спад - невдачі геть.
Замовлену воду слід випити відразу після ритуалу.

🔮Ритуал на очищення

Наповніть теплою водою ванну, додавши морську сіль. Розставьте кілька свічок (непарна кількість), вимкнувши електричне освітлення. Підготуйте приємну музику для релаксації – наприклад, звуки природи чи етнічну музику. Ляжте у ванну і уявіть, ніби ваше тіло важке, наповнене турботами року, що минає. Після цього уявіть, що вода та сіль забирають усі ваші проблеми. Спустіть воду, уявляючи, що разом з нею йде все погане.

🔮Ритуал на відпустку

Виконується на заході сонця перед сонцестоянням (зазвичай це 20 або 21 грудня).
Запишіть на папері все негативне та погане, що трапилося протягом року – те, чого Ви хочете позбутися чи забути. Промовте відповідні слова, які Ви повинні вибрати особисто для себе. Наприклад: "Я прощаю і відпускаю все, що сталося" або "Я залишаю ці події в минулому, нехай вони йдуть і ніколи не повертаються".
Тепер спаліть аркуш паперу, уявляючи, як у вогні згоряють печалі. А разом із димом випаровуються проблеми. Відчуйте звільнення.

🔮Ритуал на здійснення бажання

Бажання загадують під час світанку. Станьте обличчям на схід – дивіться у тому напрямі, де піднімається відроджене Сонце. Подякуйте Сонечку за все те хороше, що є у вашому житті та попросіть допомоги у майбутньому сезоні. Загадайте бажання – постарайтеся згадати якнайбільше деталей. Уявіть, ніби бажання вже здійснилося. Що ви відчуваєте? Нехай ваша уява малює щасливі картини.
У це свято добре загадувати бажання, які передбачають оновлення життя, залучення чогось нового. Протягом дня також рекомендується пити імбирний чай.
Якщо ваше бажання передбачає накопичення грошей, то ідеальним варіантом буде відкрити банківський накопичувальний рахунок у день сонцестояння або наступного дня. Цим Ви не тільки задумаєте бажане, але й зробите перший крок на шляху реалізації. Що дуже важливе.

🔮Ритуал з вогнем

Вогонь – один із найважливіших атрибутів сонцестояння. Але наприкінці грудня погода не дуже підходе для пікніка на природі. Непогано, якщо у вас є піч чи камін. В іншому випадку використовуйте свічки. Для них кращі червоні, помаранчеві та інші вогняні відтінки. Можна символічно спалити кілька гілочок дуба чи сосни. Запалюючи вогонь, скажіть:
Вогонь горить – сім'ю від бід зберігає, полум'я грає – зло проганяє.
Тут широкий простір фантазії. Можна залишити свічки біля вікна або вийти в поле з бенгальськими вогнями. Обов'язкова умова – робіть це на світанку.

🔮Магічний зимовий бенкет

Страви зі свинини є обов'язковими елементами застілля у більшості країн, що відзначають зимове сонцестояння. Таке відображення звичаю приносити цього дня клятви на голові кабани. Підтримайте цю смачну традицію, і цілий рік успіх буде на вашому боці.

Чарівного чаклунства
Вам потрібна магічна допомога?
Консультація+діагностика негативу.
Пишіть у особисті повідомлення.
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...