Translate

понеділок, 26 грудня 2022 р.

Чарівний колаж – Карта бажань

Багато хто чув про Карту бажань. 
Колаж бажань, плакат бажань, газета щастя, карта скарбів, чарівний колаж, дошка візуалізації – все це синоніми, які допомагають людині налаштуватися на виконання своїх бажань. Основна ідея така: щоб всі бажання збулися, потрібно їх візуалізувати (зафіксувати у вигляді картинки), тоді відбувається настройка на виконання цих бажань, і вони неодмінно виконуються.

Ви також можете скласти Чарівний колаж, щоб наблизити виконання своїх бажань. Створення Карти бажань – це творчий процес планування, який допоможе Вам упіймати хвилю! Важливо розуміти свої справжні бажання рухатися вперед. Люди часто помиляються, думаючи, що мріють про розкіш та світову славу, але в глибині душі хочуть просто затишний будиночок у селі.

Правила складання колажу

Щоб мрії збувалися, і збувалися саме так, як треба, слід дотримуватися кількох золотих правил складання колажу.

✔ Для колажу слід вибирати найпрекрасніші, яскраві та емоційні фотографії.

✔ Колаж не повинен бути безликим, обов’язково повинні бути присутніми ваші фото. Фото обов’язково повинно бути зроблено в сприятливий для вас період, щоб воно несло енергію щастя, радості, тепла.

✔ Щоб не порушити гармонію, заповніть усі сектори. Порожні сфери можуть залучити проблеми до тих сфер, які не заповнені. Зображення в зонах не повинні перетинати інші сфери.

✔ На вашому колажі не повинні потрапляти випадкові люди і предмети. Якщо ви мрієте зустріти свою любов, то краще зобразити це символічно або у вигляді малюнка, а не знімком симпатичного хлопця (адже саме цей хлопець вам навряд чи зустрінеться – а колаж все сприймає буквально).

✔ Можна додати написи – вони конкретизують бажання: скільки саме Ви хочете заробляти, до якого року Ви хочете закінчити будівництво будинку. Причому, свої бажання на колажі слід висловлювати так, як ніби вони вже збулися: не «я хочу схуднути», а «я струнка, красива, важу 55 кг».

✔ Бажання повинні приносити радість вам і вашим близьким, вони повинні бути безпечні для вас і оточуючих.

✔ Зображення для колажу повинні бути бездоганні: без плям, подряпин і т.д. Адже випадкова подряпина на зображенні цілком може виявитися реальною насправді (Ви ж не мрієте про нову машину з подряпиною на боці, правда?)

✔ Як тільки всі ваші бажання здійсняться, складіть нову Карту бажань, подякувавши відпрацьованій.

 Карт не повинен бути кілька, тільки одна.

Коли найкраще приступати до виготовлення колажу?

Моя відповідь – правильно тоді, коли ви відчуваєте бажання і готові приступити! Дуже добре, якщо можливість творити і бажання припадуть на:
✔ Період зростаючого місяця, вважаються найсприятливішими з 1 по 5 місячні дні.
✔ День вашого народження (сприятливим періодом вважається місяць до і після іменин).
✔ Місячний день, в який народилися ви, навіть якщо місяць пішов на спад.
✔ Новорічні свята: китайський новий рік, старий новий рік, календарний новий рік і т.д.
✔ Залежно від вашого віросповідання на всілякі релігійні свята, так, наприклад, для буддистів – це 9 і 21 місячні дні – дні Дакіні і Дака відповідно, повний місяць, найпотужнішим вважається травневий повний місяць – день народження Будди.
✔ Але найголовнішим днем ​​є той, коли вам захочеться просто творити!

Колаж складається на певний період, як правило, на один-три роки.
Всі ваші бажання, які Ви розміщуєте на Карті бажань, повинні йти від щирого серця і бути максимально усвідомленими. Це ж ваша енергія. Якщо бажання недостатньо продумане, воно не справдиться. Отже, приступимо...

Розділіть карту бажань на сектори
Якщо Ви хочете зробити Карту бажань правильно, то аркуш паперу обов'язково потрібно розділити на сектори, які називаються «вісім триграм» або «багуа» у даоській космології. Кожен сектор відповідає важливим областям нашого життя та має власне енергетичне поле.
Зони карти бажань:
Аркуш паперу треба поділити на 8 частин.
✔ У самому центрі буде сектор здоров'я.
Сюди помістіть свою фотографію, де ви задоволені життям, маєте гарний настрій. Наприклад, якщо хочете схуднути, зробіть собі у фотошопі фігуру мрії.
✔ Верхній правий сектор – це зона кохання та стосунків.
Сюди наклейте зображення щасливих закоханих пар – якщо ви ще не сімейна людина. Розміщуйте обручки, сукню, серця, образ чоловіка, який Вам зовні подобається і т. д. Якщо у Вас вже є пара, то розмістіть ваш сімейний знімок, де Ви щасливі, а навколо - картинки закоханих парачок, серця, квіти.
✔ Середній правий сектор – дітей та творчості.
Якщо хочете мати дітей, то наклейте малюнки дітлахи. Якщо про дітей ще не мрієте, то вклеюйте у цей сектор усе, що пов'язане з творчістю. А також у цю зону приклейте картинки із зображенням своїх бажань.
✔ Нижній правий – сектор помічників та подорожей.
Тут клеїмо всі місця, де дуже хочеться побувати. Якщо загадали зустрітися з далеким другом, приклейте його фото. Сюди ж можна наклеїти знімок тієї людини, яка надихає Вас рухатися вперед.
✔ Нижній сектор у центрі – сектор кар'єри.
Сюди приклейте все, що пов'язане з просуванням по роботі, наприклад, сходи, радість від премії.
✔ Нижній лівий сектор – зона знань.
Нехай тут з'являться картинки, що символізують знання, духовне зростання чи здобуття освіти. Наприклад, студенти можуть вклеїти зображення диплома.
✔ Середній лівий сектор – сектор сім'ї, вихованців.
Фото всіх членів сім'ї, а також домашніх вихованців нехай заповнять цю зону. Якщо Ви поки що не сімейна людина, то клейте картинки щасливої ​​родини. Хочете налагодити стосунки з батьками, розмістить фотографію, де ви щасливі разом.
✔ Верхній лівий сектор – сектор багатства.
Сюди наклеюйте, наприклад, зображення грошей, дорогого автомобіля, розкішних речей, коштовностей тощо.
✔ Верхній центральний сектор – сектор слави.
Заповнюйте цю зону грамотами, дипломами, подяками у картинках. Можливо, на вас буде чекати нагорода за здібності.

Як активувати Карту бажань?

Коли Карта готова, її потрібно активувати. Заряджаємо колаж Чарівної силою. Дайте волю вашої творчості, можна:
 Насамперед озвучити вголос собі, іншим, світу все те, що ви розумієте під кожним зображенням у вашому колажі.
 Надписати в кутку директорським почерком: до виконання, стверджую, та буде так!
 Поставити дату, свою ПІБ та підпис.
 Запевнити електронної, фізичної печаткою або відбитком свого пальця.
Покривши руку фарбою залишити відбиток всієї руки і вимовити: «Така моя воля! Хай буде так!».

Куди повісити Чарівний колаж бажань

У місці, де Ви будете частіше бачити свій колаж. Чим частіше дивіться – швидше прокидаються, виконуються ваші бажання.
 Найкраще в спальні. Там ви будете бачити колаж 2 рази в день: коли засинаєте і коли прокидаєтеся.
 На півдні, південно-західній кімнати, квартири.
 На статичну поверхню.
 Чи не класти колаж мрії і бажань обличчям вниз!
 Подалі від поглядів людей з негативним настроєм.

Місце виберіть самі. І кожен раз, коли ваш погляд падає на колаж, затримайте його на кілька секунд, відверніться від поточних думок і згадайте про мрії.

Чому це працює?

Цікаво, чи не так, чому, коли мрія була тільки в голові, вона там і залишалася, а коли вона з’явилася на зображенні, то вона збувається?

 Думка оптимістів
Ми даємо силу того, про що думаємо, а якщо це прекрасні мрії – то і сили надається набагато більше! Якщо ми думаємо про хороше, то і все хороше приходить в наше життя! А якщо ми це робимо часто і конкретно, то тим сильніше наближаємо прихід бажаного. А якщо ще і попрацювали руками – вирізали, приклеїли, підписали – то прихід бажаного просто неминучий!

 Думка психологів
Коли людина мріє, він малює в голові барвисті образи, бачить виконання своєї мрії, відчуває емоції в зв’язку з її реальністю, вірить в неї. Таким чином, в процесі «мріяння» задіюється набагато більше нервових клітин мозку, ніж у звичайному режимі його роботи. Створюється особливий психоемоційний настрій, починає працювати підсвідомість. Як відомо, свідома частина психіки займає всього 10%, решта 90% – це підсвідомість. Навіть після того, як ми перестали думати про бажаний предмет, подію, підсвідомість продовжує працювати, воно продовжує працювати навіть тоді, коли людина заснув. Таким чином, з підсвідомості нам приходять несподівані ідеї, осяяння, які ведуть до бажаного; якесь передчуття, яке ми не усвідомлюємо, допомагає виявитися в потрібному місці, в потрібний час. Тому, щоб щось збулося, потрібно про це думати і мріяти!

 Думка езотериків
Всі наші думки матеріальні. Коли ми про щось думаємо, мріємо, то кожна думка знаходить якусь мислеформу на ментальному рівні, простіше кажучи, в навколишньому людини просторі. Якщо постійно «підживлювати» цю мислеформу своїми надіями, почуттями, очікуваннями її реалізації, то вона стане все щільніше і щільніше, і, врешті-решт, проявить себе в матеріальному світі.

Що робити зі старою Картою?

Подякувавши Карті бажань за роботу, спаліть її, пустивши попіл у річку. Можна закопати під деревом, тільки не можна викидати у бак для сміття. 

Якщо ви дотрималися всіх рекомендації при виготовленні колажу і, дивлячись на нього, ваше серце радіє і співає, ви привернете все бажане в своє життя протягом 1-го року з того дня, як зарядили колаж до виконання чарівною силою свого наміру; або протягом 3-х років , а то й було дотримано якийсь з умов; або ніколи – якщо бажане є бажанням вашого Розуму, а не Душі або може принести шкоду вам або навколишнім. Після «Активації»
колажу, не додавайте нових зображень і картинок, тому що цим ви зміните точку початку відліку в реалізації своїх бажань.

Карта бажань допоможе Вам усвідомити, чого Ви по-справжньому хочете. Прислухайтеся до себе і пориньте у творчий процес створення Чарівного колажу. Бажаю кожному здійснення ваших мрій та бажань!
Чарівний колаж
Карта бажань
Мирного неба, моя Україно!
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...