Translate

четвер, 26 січня 2023 р.

Сон у ніч на 26 січня

Як правило, цієї ночі з 25 на 26 січня сняться пророчі сни, які передвіщають радісні події. Сновидіння цієї ночі можуть вказувати на спосіб вирішення деяких кармічних проблем, особливо якщо ці проблеми стали виявлятися в житті. Тому варто бути особливо уважними до таких снів.
Якщо сон був глибокий і спокійний, значить у майбутньому у Вас все буде розмірено та надійно. Якщо сон переповнений різними подіями, на Вас чекає багато нудної та нецікавої роботи. Негативний та важкий сон говорить про вашу неготовність до активних справ. Відпочиньте та будьте готові проявити себе дещо пізніше.
Також є думка, що сни нинішньої ночі необхідно сприймати з точністю до навпаки  з їх допомогою підсвідомість жартує з Вами, або спеціально намагається обдурити, щоб спантеличити. Щоправда, навіщо це робить, сказати важко – необхідно сприймати це як даність.
У народі була така прикмета. Щоб дитина протягом року швидко засинала і міцно спала ночами, увечері 26 січня, перш ніж покласти малюка спати, в його колисці має побувати кішка.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

Тлумачення снів КІТ

Навіть найвідданіші кошатники не наважаться сперечатися, що образ кота асоціюється з лукавством та хитрістю. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться кіт, ласкаво просимо на сторінку блога
Dolina Magii Цей звір своєю вдачею справедливо заслужив на таку непривабливу репутацію! Але у такого сну набагато більше позитивних трактувань, ніж Ви можете уявити. Щоб однозначно зрозуміти, до чого сниться кіт, потрібно згадати деталі сну, і вони дадуть відповідь на запитання. Спробуємо розібратися до чого сниться кіт або кішка і що такий сон може означати насправді.

Загальне тлумачення сновидіння

Багато сонників дають такому сну позитивну оцінку, вважаючи, що кіт символізує силу та вплив. Його поява часто говорить про зміни на особистому фронті чи фінансові справи. Бачення здатне наштовхнути сплячого на мудрі думки та геніальні ідеї!
Іноді тлумачення цієї тварини стосується містичних подій, передчуттів чи доленосних зустрічей. А це означає, що у вашому житті почнуть відбуватися дивовижні, часом незрозумілі речі!
Не виключено, що значення кота, що приснився вам, пов'язане з корисними знайомствами і владними покровителями. Але про все по порядку! Подивимося, чого ще можна бачити уві сні цього звіра.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Брудний кіт сниться до заробітку нечесним шляхом.
✦ Мокрий – до марних очікувань.
✦ Вибирати кота – до візиту непроханих гостей.
✦ Грати з ним – до фінансових втрат.
✦ Якщо наснилося, що кіт вкусив за руку, це до конфлікту в сім'ї.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Кіт у квартирі сниться до веселого свята.
✦ На паркані – для отримання корисної інформації.
✦ Гуляти з котом – до успішного завершення справ.
✦ Проганяти його від себе – до звільнення від недоброзичливців.
✦ Якщо наснилося, що подарували кота, то це до заслуженої поваги.

Сонник підсвідомості

За сонником Підсвідомості, подібне сновидіння віщує проблеми через легковажність.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від того, коли наснився кіт:
✦ у понеділок – до винагороди за важку працю;
✦ у вівторок – до виконання чужої роботи;
✦ у середу – до появи впливового покровителя;
✦ у четвер – до викриття ворогів;
✦ у п'ятницю – до небажання брати на себе відповідальність;
✦ у суботу – до несподіваного багатства;
✦ у неділю – до тимчасової розлуки з рідними.

♀Сонник для жінок

Давайте дізнаємося, що обіцяє сновидіння представницям прекрасної статі.
✦ Молода дівчина
Молодій сновидиці котик уві сні обіцяє зміни щодо професійної сфери. Дівчині судилося всерйоз взятися за свою кар'єру і обійти успіхами колег-чоловіків.

✦ Зріла жінка
З'явившись зрілої дами, сон обіцяє турботу молодого чоловіка. Сплячу матеріально підтримуватиме син, онук чи молодий коханець.

✦ Незаміжня
Для дівчини, яка ніколи не була одружена, образ символізує гордість і самолюбство. Ви відштовхуєте непоганих кавалерів, вважаючи їх негідними своєї царської персони. Придивіться до них уважніше!

✦ Вдова чи розлучена
Вдові чи розлученій жінку бачення пророкує вірного друга. Ця людина не тільки вислухає одкровення сновидиці, а й може заступитися за неї фізично.

✦ Заміжня
Нещодавно одруженій кіт віщує нахвалювати за гарний вчинок свого чоловіка. Заохочуйте його частіше, адже від добрих слів на свою адресу чоловік буквально розквітає і готовий робити будь-які подвиги!
Якщо жінка давно заміжня, їй вдасться схилити чоловіка до ризикованого рішення. Спочатку він чинитиме опір, але за підсумками залишиться вдячним вам!

✦ Вагітна
Наснившись на початкових термінах, кіт характеризує жінку, як рішучу особу з сильним характером. Навіть материнство не змусить вас, нудьгуючи, сидіти на дивані. Можливо, саме в розпал цікавого стану відбудеться кар'єрний зліт!
Якщо сон з'явився перед пологами, чекайте шикарного подарунка від забезпечених людей. Це може виявитися як подарунок особисто вам, так і малюкові.

♂Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ одруженому чоловікові кіт сниться до сварок із родичами;
✦ розлученому – до програшу у суперечці;
✦ холостому хлопцеві – до боротьби за лідерство у колективі;
✦ нареченому – до приїзду далеких родичів.

🌛 Місячний сонник

Трактування залежно від фази Місяця:
✦ в Повний місяць кіт сниться на жаль про досконалу помилку;
✦ на спадаючий Місяць – до моральної та фізичної втоми;
✦ в Молодий місяць – до досягнення високого становища в суспільстві;
✦ на Місяць, що росте, – до участі у фінансовій афері.

Висновок

Яких тільки незвичайних передбачень не ховається за хитрою мордою кота, що приснився. І, як з'ясувалося, не завжди від цього звіра варто чекати каверзи. Нехай у Вас залишаться від зустрічі з ним лише приємні враження!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 26 січня 2023 року

6 місячний день Загальний опис
Символом 6 місячного дня є хмари та журавель. Символ цього дня каже сам за себе. По енергетиці цей день пов'язує людину зі стихією води та повітря. 6 місячний день – день прощення, прагнення любові та благодаті. Не можна скаржитися, піддаватися негативним емоціям. Необхідно сприймати все, що відбувається в житті так, як воно є. Найкраще цьому сприяє пасивність. Можна провести цей день з користю для себе, відпочити та насолоджуватися життям. Дуже сприятливе спілкування з протилежною статтю. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 6-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌒 Молодий зростаючий Місяць або 1-а місячна фаза
Період місячного циклу від молодика до 1-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця починає накопичуватися. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці пробуджуються та стабілізуються. Емоційний стан людини перебуває у прихованій формі. Гарний час для різних починань та спілкувань. Творчих людей відвідує натхнення. "Включайте" свій мозок, будуйте плани, приймайте важливі рішення, займіться організаційними питаннями у бізнесі, робіть фінансові угоди, не уникайте фізичних навантажень. Залишайтеся миролюбними та чуйними.

♈ Місяць у знаку Овен
У дні Овна важко контролювати свої емоції і люди стають більш активними, дратівливими та егоїстичними. Це потрібно враховувати під час спілкування з іншими людьми. Краще використовувати надзвичайний приплив енергії та почати короткострокову справу, яка потребує великої кількості психічної та фізичної енергії. Перший знак зодіаку допоможе вам у нових справах.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся суспільно-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре мандрувати. Будь-яким проблемам у цей день не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 6 місячної доби

Сни в 6 місячну добу радісні і скоро збуваються. Тільки їх треба зберігати в таємниці. Сон – вірний помічник у розгадці Вашого майбутнього. Неоднозначний день для трактування сновидінь. Вони можуть бути як абсолютно безглуздими та порожніми, так і віщими, які потрібно розглядати як точне пророцтво. І тільки Ви самі зможете визначити, який саме сон Вам наснився в цей день Місяця. У цей час сни можуть сигналізувати Вам про незавершені справи, енергетичні зав'язки з минулим, яких потрібно позбутися. Головне у цей день дуже уважно поставитися до всіх образів, які Ви побачите у сновидінні, та правильно їх інтерпретувати. Але зробити це буде не так просто. Не пробуйте все осмислити раціонально чи знайти відповідь у сонниках. Розумом, швидше за все, Ви не зможете зрозуміти побачене та правильно його трактувати. Повністю покладіться на свою інтуїцію та прислухайтеся до відчуттів, що залишаться після сну. Вони зможуть дати більше інформації, ніж будь-яке зовнішнє джерело.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...