Translate

вівторок, 31 січня 2023 р.

Сон у ніч на 31 січня

У ніч із 30 на 31 січня велика ймовірність побачити віщий сон. Його сюжет буде зрозумілим для тлумачення, не буде ніяких прихованих смислів та важких трактувань. Після цього сну Ви можете зрозуміти ваше призначення, покликання, те, чому Вам варто присвятити своє життя.
Якщо ви добре пам'ятаєте, що вам приснилося, зверніть увагу на слова, які вам говорили уві сні. Вони й утримуватиметься сенс сновидіння.
Можливо, Ви почуєте схожі слова і в житті. У таких збігах немає нічого незвичайного, але ви будете шоковані. Бажано після пробудження записати все, що ви бачили.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved


Сон з понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ВІДЬМА

Магічна фігура чаклунки у реальному житті викликає неоднозначні відчуття. Хтось вважає ведунь представниками злих сил, і цураються їх, а деякі готові звертатися до них за будь-якими життєвими ситуаціями. У наших снах відьми можуть бути як хорошим, так і поганим. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться відьма, ласкаво просимо на сторінку блога
Dolina Magii

Багатьох такі сни лякають, деякі навіть вважають, що на них навели псування чи пристріт. Але якщо звернутися до стародавніх знань, то ми зрозуміємо, що відьма - це жінка, яка знає, тобто жінка, що володіє таємним, сакральним знанням. До відьом споконвіку зверталися як до стародавніх оракул, щоб дізнатися як своє минуле, так і своє майбутнє.
Спробуємо розібратися до чого сниться відьма і що такий сон може означати насправді.

Коротке тлумачення сну

Не лякайтеся, якщо у сновидінні фігурував такий жахливий персонаж. Всупереч орієнтації на старі казки, пророцтва та прокляття, не слід сприймати сновидіння надто вороже. Найімовірніше, у вашому житті настане момент, коли вдасться розібратися в тому, хто є справжнім другом, а хтось із близького оточення лише вдавався таким.

Образ відьми – вірна ознака того, що прийняти правду виявиться непросто. Однак саме вона допоможе вам рухатися далі. Ви нарешті виплутаєтеся з павутини обману, маніпуляцій та порожніх обіцянок – почнете жити собі повною мірою. Така одухотвореність допоможе у самореалізації у різних сферах життя. Ви будете наповнені енергією зсередини, мотивовані на успіх, незалежні від обставин і сильні духом.

ТОП 5 від'ємних значень:

✦ Беззуба чаклунка сниться до тяжкої хвороби.
✦ Здійснює обряд – до самотності.
✦ Вчитися в неї чаклунству – на жаль.
✦ Бачити, як відьма варить приворотне зілля, – до охолодження почуттів до партнера/партнерки.
✦ Отримати подарунок із рук злої чарівниці – до зниження на посаді.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Вбити відьму сниться до успіху у всіх починаннях.
✦ Побачити чаклунку у себе в домі – до статку та добробуту в сім'ї.
✦ Зустрітися з нею в гущавині лісу – до успіху.
✦ Кілька відьом – до вирішення проблем.
✦ Спілкуватися з молодою чарівницею – до виконання бажання.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася чаклунка:
✦ у понеділок – до сімейного благополуччя;
✦ у вівторок – до серйозної розмови з батьками;
✦ у середу – до поганих новин;
✦ у четвер – до приємних вражень;
✦ у п'ятницю – до здійснення невдалої покупки;
✦ у суботу – до недовіри по відношенню до коханої людини;
✦ у неділю – до фінансової незалежності.

♀Сонник для жінок
Щоб досягти успіху в тих чи інших починаннях, почніть виявляти ініціативу, діяти по-своєму, а не за чиєюсь вказівкою. Пам'ятайте - навіть якщо у оточуючих все виходить швидше і краще, це далеко не привід дублювати їхню манеру дій. Відьма сниться тоді, коли внутрішній потенціал досягає свого піку та стає ресурсним. Витягніть із глибин своєї свідомості цю самостійність і рішучість.

✦ Молодій
Ймовірно, з колегами та керівництвом останнім часом вам порозумітися непросто. Якщо наснилася відьма, не дивуйтеся розбіжностей, суперечок та взаємних претензій. Не виключено, що це банальне професійне вигоряння. Чекайте на час – все стане на свої місця. Ваше завдання – не посилювати ситуацію.

✦ Зрілій жінці
Якщо ви зробите перший крок назустріч людині, яка вам по-справжньому дорога, вона обов'язково відповість взаємністю. Відмовтеся від лукавства, маніпуляцій, вдавання. Зізнайтеся собі, що ви потребуєте партнера – і це набагато важливіше гордині. Саме про це свідчить сон.

✦ Заміжній
Не відмовляйтеся від задуманого, якщо щось відразу не виходить. Відьма сниться, коли ви перебуваєте на межі своєрідного зриву. Такий стан загрожує необдуманими вчинками. Зі злості ви здатні трощити все на своєму шляху через найменшу невдачу. Намагайтеся тримати себе під контролем.

♂Сонник для чоловіків

Сон говорить про те, що вам слід виявити наполегливість та цілеспрямованість. Особливо це стосується по-справжньому важливих та значущих питань. Не відмовляйтеся від мрії через безпідставні страхи або засудження оточуючих. Намагайтеся розібратися в тому, чого по-справжньому бажаєте, і сміливо дійте.

✦ Молодому
Приділіть увагу близьким, якщо наснилася чаклунка. Подібний сон – вірна ознака того, що вирішення якихось інших питань забирає ваш вільний час і сили. Незважаючи на серйозність справ, пов'язаних з кар'єрою або фінансами, постарайтеся знайти можливість провести спільне дозвілля з тими, хто вам дорогий.

✦ Зрілому
Якщо вам не вдається домовитися з кимось із близьких, знайти компроміс, згадайте, що вас об'єднує. Відьма, що приснилася - вагомий привід перейнятися теплими спогадами і запропонувати опоненту зайнятися чимось цікавішим, ніж безпричинна суперечка. Якщо вам вдасться абстрагуватися, можна сміливо розраховувати на якнайшвидше примирення.

✦ Одруженому
Настає сприятливий час для того, щоб обговорити спільні плани на майбутнє, вирішити якісь справи та просто провести час разом, насолоджуючись приємною компанією. Щоб розмова була душевною та продуктивною, подбайте про відповідну атмосферу. Якщо бачили подібний сон, виявіть креативність та фантазію.

🌛Місячний сонник

Тлумачення про Місячний сонник:
✦ у Повний місяць відьма може снитися до любовної пригоди;
✦ на спадний Місяць – до проблем із законом;
✦ в Молодий місяць – до зради партнеру/партнерці;
✦ на Місяць, що росте – до пошуку додаткового джерела доходу.

Висновок

Сон про відьму – не привід перейматися по кожній дрібниці, таке сновидіння відображає вашу внутрішню силу духу, яку ви часто маскуєте слабкістю, боячись заявити про себе та продемонструвати приховані від усіх здібності. Будьте сміливішими і наполегливішими, але підбирайте для цього відповідну форму. Тоді вам не доведеться турбуватися про сварки з оточуючими та втрату довіри близьких.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 31 січня 2023 року

11-й місячний день
Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.
Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.
Люди, народжені 11-го місячного дня, — могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♊ Місяць у знак Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...