Translate

середу, 25 січня 2023 р.

Магія та езотерика 5 місячна доба

П'ятий місячний день ідеально підходить для любовної магії, зокрема для того, щоб проводити ритуалі та виготовляти амулеті, спрямовані на збереження любовних стосунків та родини.
Любовна магія – це інструмент зміни не лише чужої, а й своєї долі.

Магія та езотерика

З п'ятої місячної доби починається інтенсивна магічна робота. Робота з травами: збирання, настої, зарядка, виготовлення зілля та ліків; привороти та відвороти (на збудження ненависті) через зілля, які згодовуються та спаюються об'єкту, та виготовлені у цей день, діють найкраще.
5 місячний день ідеальний час для любовної магії, зокрема для проведення ритуалів та виготовлення амулетів, спрямованих на збереження стосунків та сім'ї. Дуже ефективна у цей день робота зі зверненням до язичницьких богів, виклик та спілкування з духами-покровителями та духами-захисниками. Ефективними будуть обряди на удачу в бізнесі, гроші. Дуже корисно в цей день очистити житло за допомогою обкурювання травами, що виганяють негатив: звіробою, аїром, полином.

Ворожіння

У п’яту місячну добу найбільш точними будуть ворожіння, направлені на з’ясування глобальних змін в долі, причому, чим більше часовий проміжок періоду, що цікавить вас, тим точніше буде відповідь. Природно, кращого всього запитувати оракулів про свої внутрішні духовні зміни, про те, що твориться у вас в душі, бо зовнішній світ – тільки віддзеркалення світу духовного.
Деякі ворожильні школи рекомендують після ворожіння в п’ятий місячний день обов’язково через день знову звернутися до ворожіння на те ж питання. Це обґрунтовується тим, що як раз п’ята місячна доба – період трансформації й зміни, і маятник долі може гойднутися як в один бік, так і в інший, тобто майбутнє ще до ладу не визначене, все залежить від того, який вибір зробить людина, в який бік вона зміниться. Тому, повторивши ворожіння, можна побачити, чи дійсно відбулися зміни чи все залишилося як і раніше.

Ворожіння по рисових зернятках
Кинути жменю рису в посудину з водою, акуратно збовтати її і подивитися, яким чином лежать зерна рису на дні. Якщо:
✔ зерна утворюють круг – всі ваші ідеї і плани нарешті одержать реальне завершення;
✔ зерна утворили трикутник – ймовірно, вам запропонують хорошу і високооплачувану роботу;
✔ зерна склалися у вигляді квадрата – ваше життя увійде до спокійного, надійного русла, все налагодиться, утрясеться і дійде періоду тривалої стабільності;
✔ вийшла зірочка – можливо, ви розриватиметеся між своїми планами, кидатиметеся між втіленням різних ідей;
✔ зерна лежать безладно – не слід робити ніяких серйозних справ, не намагайтеся справитися з проблемами, що навалилися, самостійно.

Талісмани 5 місячної доби

Символ дня: Єдиноріг. Він закликає відстоювати свою думку та свої принципи, захищати несправедливо засуджених та не приховувати свої почуття. Єдиноріг – містична істота – тварина з тілом коня, бика, цапа чи оленя, що має довгий гострий ріг. У випадку символізує жіночий, місячний принцип, непорочність, чистоту, цнотливість.

Каміння: бірюза, мармур, рожевий халцедон. Найбільш красива з них  бірюза, що має красивий небесно-блакитний або зеленувато-блакитний колір. Бірюза допомагає закоханим легше переносити розлуку. Носіть прикраси з бірюзою в 5 місячний день і вона подарує Вам удачу, здоров'я, щастя та довголіття.

Аромат: лаванда забезпечує повну енергетичну релаксацію. Захищає від негативних енергій. Прекрасний засіб від перевтоми, перезбудження, дратівливості та агресивності. Усуває плаксивість та істеричні реакції. Відновлює сон.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...