Translate

вівторок, 10 січня 2023 р.

Магія та езотерика 18 місячна доба

Вісімнадцята місячна доба – найсприятливіший час для всіх видів окультних дій, що використовують магію дзеркала. Але застосовувати їх мають лише досвідчені маги, новачок може не впоратися з астральними сутностями, які можуть виявити зайву агресивність.

Магія та езотерика

Це небезпечний день, хоч і не сатанинський. День кошмарів та таємних перешкод. Пов'язаний із наслідуванням, слідуванням за кимось іншим. Гарна робота з фантомом, двійником як своїм, так і чужим. У цей день дуже добре розпочинати багатоденні ритуали спадного місяця, спрямовані на знищення негативу: чищення, виливки, вичитування. Взагалі будь-які чищення цього дня будуть результативними.
З любовної магії ефективними будуть остуди (крижана і, якщо відповідний день тижня, «Пікова дама» по Мансуру), а також рунний «Льод стосунків». Ритуали на ворогів за допомогою заморожування та роботи з дзеркалами (дзеркальне псування тощо), проведені в цей день, матимуть найбільшу ефективність. Можна практикувати змови від поганої людини, від ворогів та недоброзичливців.
Магам, що починають, в цей період заборонялося проводити магічні операції із застосуванням кристалів і дзеркал. У деяких школах навіть не дозволялося виглядати у воду.

Ворожіння

Запитувати оракула в цю місячну добу можна тільки на теми, що стосуються вашого внутрішнього світу. Всі інші питання одержать неясні, і, як правило, суперечливі відповіді.
Багато астрологів попереджають, що у вісімнадцяту місячну добу краще всього утриматися від будь-якого виду ворожіння, де використовуються дзеркала або що відображають поверхні, також різні кристали, оскільки в цей період через них в наш світ може проникнути шкідлива астральна суть і натворити немало бід.

Талісмани 18 місячної доби

Символи дня: дзеркало, мавпа, Аспід (вампір).

Каміння: агат білий, аметист бузковий, опал. Серед самоцвітів опал вважається одним з найкрасивіших. Властивості каменю дуже суперечливі. Вважається, що він допомагає слабким, а для сильних може стати ворогом.

Аромат: Іланг-Іланг – вирівнює енергетичну оболонку. Допомагає усунення затиснення, почуття невпевненості, занепокоєння, астено-депресивних станів. Витісняє з життя нервозність, гнівливість та дратівливість. Надає допомогу у відношенні з близькими людьми. Допомагає залучити позитивні енергії та кохання.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...