Translate

вівторок, 17 січня 2023 р.

Магія та езотерика 25 місячна доба

У двадцять п'яту місячну добу ефективні практики роботи з внутрішніми енергіями. Корисно проводити медитативні практики, пов'язані із творчими візуалізаціями. Також рекомендується знімати закляття, псування та пристріт.

Магія та езотерика

День спілкування із вищими духами, відкриття інформаційних каналів. День згоди із самим собою, пасивний, споглядальний. Категорично не рекомендуються активні дії, започаткування нових проектів, справ. Починати кількаденні обряди цього дня марно. День вдалий для проведення технік медитації, самовдосконалення, ворожіння (на картах зокрема). Сприятливий для спіритизму та викликання духів. Дуже ефективний для тих, хто хоче скинути зайву вагу, схуднути. Ритуали з цієї області принесуть справді чарівні результати.

Ворожіння

Найвдалішими і найточнішими в двадцять п’яту місячну добу будуть ворожіння із застосуванням води  чи то вода налита в стакан, дощова або течія річки. Багато астрологічних шкіл сходяться на тому, що найдієвішими і безпомилковими в цей період є ворожіння на мушлях, ракушках.

Ворожіння по великій морській мушлі
Прожарити пісок на сковорідці протягом 1-2 хвилин. Розстелити на столі білий папір і розсипати на ній піщинки. Потім узяти мушлю двома пальцями (вказівним і великим), піднести до губ і пошепки промовити бажання в порожнину мушлі. Потім кинути мушлю на пісок. Обережно прибрати її і подивитися, які сліди залишила мушля.
Якщо на піску віддрукувалися:
✔ прямі смужки  бажання виконається дуже легко і швидко;
✔ різні нерівності і зламані лінії  бажання виконається тільки в тому випадку, якщо ви докладете для цього немало зусиль, праці і часу. Скільки зламаних ліній, стільки труднощів належить подолати, перш ніж ви будете винагороджені;
✔ кружечки  бажання виконається з великою часткою ймовірності, але будьте готові до серйозних життєвих змін, які вони спричинять за собою;
✔ різні звірятка  бажання здійсниться завдяки допомозі родичів або друзів;
✔ хрестики  задумане вами не здійсниться, як би ви не старалися.
При ворожінні можна ставити питання на будь-які теми, але найкраще присвятити двадцять п'яту місячну добу виготовлення інструментів для ворожіння – рун, карт таро і т.д.

Талісмани 25 місячної доби

Символ дня: черепаха, раковина, урна, судини з живою та мертвою водою.

Каміння: червона яшма, соколине око, польовий шпат, тигрове око.

Аромат: гарденія – це чудовий засіб від нервових, фізичних та розумових перевтом. Активізує життєві сили людини.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...