Translate

вівторок, 10 січня 2023 р.

Сон у ніч на 11 січня

Сни в ніч із 10 на 11 січня, як правило, бувають вкрай неприємними 
– з тих, що називають жахами. Але лякатися їх не варто: у сновидіннях цієї ночі будуть показані не розбіжності з оточуючими, а ваші внутрішні суперечності. Мало людей, які їх не мають, тому, побачивши цієї ночі приємний сон, можете бути впевнені: Ви серед обраних.
Цього дня сни особливо сильні у жінок. Якщо ваш сон яскравий і насичений, значить, у вас величезна кількість енергії, якої нема в що влитися. Подумайте про це. Якщо ж сон тьмяний, то, навпаки, Ви виснажені, потрібно отямитися.
Святкові сни – особливі. З одного боку, вони загадкові, таємничі і не одразу можна здогадатися, про що вони хочуть попередити. З іншого – немає снів точніше, ніж у цей час. Незважаючи на символізм і плутаність, такі сновидіння здатні дати відповідь на конкретні питання та проблеми, що хвилюють. Головне треба бути уважними до знаків підсвідомості, і тоді майбутнє може стати відкритою книгою.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Навесні веселощі з коханою людиною говорить про необхідність внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні - наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

Тлумачення снів ГНОМ

Гноми – загадкові герої легенд та казок, які прийшли до нас із західноєвропейського фольклору. Вони, поряд з тролями, гоблінами та ельфами, є популярними персонажами літературного жанру фентезі. Спробуймо розібратися до чого сниться гном і що такий сон може означати насправді. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться гном, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Потворний гном сниться до сильного переляку.
✦ Голий – до загострення хронічного захворювання.
✦ Ловити гнома – до марного проведення часу.
✦ Втікати від нього – до небезпечної ситуації через необачність.
✦ Побачити, як хтось перетворився на гнома, – на нещасний випадок.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Гном із довгою бородою сниться до швидкого досягнення мети.
✦ З рудим волоссям – до гарного настрою.
✦ Розмовляти з гномом – для отримання корисної інформації.
✦ Обійматися з ним – до порозуміння в сім'ї.
✦ Якщо наснилося, що гном щось дарує, то це до щастя у справах.

Сонник Міллера

Сонник Міллера - вважав маленьких чоловічків провісниками неприємностей. Побачити їх трудящих означає, що у реальному житті у вас скоро почнуться проблеми на роботі. Можливо, у вас зіпсуються стосунки з колегами чи начальством. Бачити відразу кількох гномів – варто чекати каверзи з боку знайомих. Крім того, гном сниться до нудного життя.

Сонник Фрейда

Жінка-гном обіцяє сновидцю великий вибір серед протилежної статі. Але не варто розпорошуватися на всіх, якщо хочете серйозних стосунків. Для сновидиці подібний сон віщує можливість втратити свої стосунки через вашу байдужість. Варто більше приділяти часу молодій людині.

Висновок

Казкові істоти уві сні з одного боку означають пригоди, з другого – нереальність того, що відбувається. Якщо Вам здалися гноми, то, перш ніж розшифровувати цей образ, згадайте їхню кількість, настрій, а також те, чим займалися ці маленькі чоловічки. Гном може обіцяти як прибуток, так і втрати – все залежить від деталей сюжету.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 11 січня 2023 року

19 місячний день
Загальний опис
Дев'ятнадцятий місячний день – складний день. Неконфліктність, розсудливість, витривалість, терпіння – обов'язкові умови вашої поведінки цього дня. Сьогодні Місяць, навіть не дуже впевнений у собі, дає можливість перемогти страх. Будьте чесні самі з собою, не потрапляйте до мережі самообману, обмірковуйте кожен свій крок. Будьте чуйними, коректними, уважними до оточуючих. Не будьте егоїстичні, не думайте лише про свої інтереси. Ваші дії в 19 місячну добу піддаються оцінці вищих сил. Загартуючись у боротьбі цього дня, ви набудете мудрості, ваша особистість стане сильнішою і світлішою. Все залежить від ваших дій та думок. 19 місячний день несе у собі такі якості, як самодисципліна, самовдосконалення. Але з іншого боку – саморуйнування. зло, брехня. І ось необхідно уникнути розставлених мереж, уникнути провокацій цього дня.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 19-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♍ Місяць у знаку Діва
 У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 19 місячної доби

Снам 19 місячних діб не можна надавати великого значення. Вони іноді збуваються, іноді бувають порожніми, іноді бувають пророчими. При тлумаченні снів 19 місячних діб головне - вкотре не потрапити в павутину самообману та власних ілюзій. Не будьте настільки самовпевнені у власних силах: довірьте трактування сновидінь професіоналу. Тим більше, що сни цього дня дуже важливі для Вашого подальшого самовизначення щодо життя та розуміння тих глибинних процесів, що відбуваються на даний момент у Вашій свідомості. Всі приховані аспекти Вашої підсвідомості мають властивість проявляти себе в сновидіннях цього місячного дня. Правильно вловивши той інший образ у своєму сні, отримавши правильне тлумачення, можна переглянути те, що відбувається у вашому житті. Ці знання допоможуть взяти під контроль не лише свої вчинки та думки, а й деякі події, які раніше, як Вам здавалося, зовсім не залежать від Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...