Translate

пʼятницю, 6 січня 2023 р.

Магія та езотерика 14 місячна доба

14 місячна доба 
 час підвищення активності астральних енергій, тому всі окультні дії набувають неймовірної сили. З цієї причини практично всі магічні традиції приурочували до чотирнадцятої місячної доби проведення ритуалів, найширшого напряму  від виклику духів, до серйозних церемоній коригування своєї долі.

Магія та езотерика

Дуже сильний день, проривний. Якщо Ви давно готувалися до рішучого вчинку, то цей день – найкращий час. Не гавте цей день: він дуже вдалий для початку будь-якої важливої ​​справи. Все почате цієї доби з блиском вдається. Наступного такого шансу доведеться чекати цілий місяць. День впливу майбутнього повного місяця, тому деякі практики повного місяця можна починати проводити в цей день. Дуже хороша робота з рослинами, квітами, травами на наведення негативу, особливо на самотність і сексуальні розлади (наприклад, подарувати ворогові заговорений букет або рослина в горщику). Любовні ритуали та ритуали на гроші матимуть вдале продовження. Магічні практики та відвідування цвинтарів цього дня вимагають особливої ​​обережності. Для новачків проведення всіх обрядів у цей день вимагає обов'язкового подальшого чищення вогнем та водою. Заборонено будь-яку роботу з водою та з рідинами взагалі. Також це чудовий період для переходу на новий щабель у розвитку екстрасенсорних здібностей.

Ворожіння

Запитувати оракула в цей період варто тільки про головні питання, що мають життєво важливе значення. Це найсприятливіший час ворожити на теми, що стосуються вашого призначення.
Ворожбит має можливість хоч якось змінити прийдешнє, зробити ще одну спробу вплинути на хід подій. Але якщо він упустить цей шанс, то до початку наступного місячного місяця його доля перетвориться на фатум, який він вже не зможе змінити. З цієї причини астрологи рекомендують ворожити зараз тільки тим, хто не сприймає свою долю пасивно, а бере активну участь в її створенні. Якщо сьогодні, звернувшись до оракула, нічого не змінити, то події підуть ще гіршим шляхом. Отже потрібно пам’ятати, якщо ви не збираєтеся що-небудь міняти в своєму житті, краще відмовітися від ворожіння цього дня.

Ворожіння «Яблучний маятник»
Узяти яблуко з живцем і підвісити його за нитку, тобто зробити з нього маятник. Тепер можна задавати яблуку будь-які питання.
Якщо яблуко у відповідь на питання:
✔ рухається з одного боку в інший  відповідь «Ні»;
✔ рухається від вас і до вас  відповідь «Так».

Талісмани 14 місячної доби

Символ дня: труба, мисливський ріг. Це день призову. Це кличе труба, звуки якої спонукають людей до добрих справ.

Каміння: гіацинт, сапфір. Гіацинт служить оберегом, береже від злочинів, від серцевих ран, від зради, дозволяє регулювати потік негативних емоцій.

Аромат: лаванда забезпечує повну енергетичну релаксацію. Захищає від негативних енергій. Прекрасний засіб від перевтоми, перезбудження, дратівливості та агресивності. Усуває плаксивість та істеричні реакції. Відновлює сон.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...