Translate

середу, 4 січня 2023 р.

Сон у ніч з 3 на 4 січня

Сни вночі на 4 січня часто бувають кошмарними, але їх важливо проаналізувати. Але, є 
хороша новина – вони не справджуються, тому вранці про них необхідно якнайшвидше забути.
Особливу увагу треба звернути на ті сновидіння, в яких будуть показані реальні події вашого життя. У таких снах Ви зможете побачити шлях, яким Вам треба слідувати далі. Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із вівторка на середу

Сон із вівторка на середу переповнений активністю та великою кількістю різноманітних сюжетів. Знайти єдино правильну смислову нитку у цьому хаосі практично нереально. Однак є маленька ймовірність здійснення деяких окремих частин сновидінь, які ніколи не містять нічого поганого.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про кохання та стосунки
У цей день сни, як правило, мають запобіжний характер. Наснилися веселощі з коханою людиною, це говорить про те, що необхідно внести більше різноманітності у відносини. Розрив, сварка, розлучення уві сні – наяву можлива поява суперника.
✦ Якщо з вівторка на середу наснився сон про весілля
Найчастіше такі сни відображають Ваші внутрішні потреби та бажання. Найімовірніше, вам не вистачає позитивних емоцій, уваги та турботи коханої людини.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася робота
Сни, що мають негативний характер, повідомляють про те, що вам, мабуть, настав час змінити ставлення до роботи, стати більш уважним, відповідальним і посидючим. Сон про збільшення зарплати може передбачати підвищення на посаді.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилися відпочинок та розваги
Зверніть увагу, з якими людьми Ви знайомитеся уві сні – цілком можливо, що це Ваші майбутні партнери чи друзі.
✦ Якщо з вівторка на середу наснилася померла людина
Такий сон є застереженням від фатальних помилок. Особливо якщо приснився померлий близький родич.

Тлумачення снів ЗОРЕПАД

Зоряне небо – дуже гарне і заворожуюче видовище, а розташуванню та стану світил у ньому завжди наказувалося містичне і доленосне значення як окремих людей, так держав. Таке явище, як зорепад, пов'язане із проходженням Землі через метеоритний пояс, і його можна часто спостерігати наприкінці літа.

Однак зірку, що традиційно впала, пов'язували зі смертю людини. Крім того, вважалося, що бажання, загадане в момент появи сліду, що світиться на небі, обов'язково здійснюється. Значення зорепада, побаченого уві сні, тлумачиться, як правило, у сприятливому сенсі, і говорить про удачу, здійснення бажань, реалізацію найсміливіших планів.

Однак деякі деталі сну, наприклад, криваве або тьмяне світло зірок, можуть бути і негативними провісниками. Деякі тлумачі вважають, що такий сон може передбачити і смерть близької чи відомої людини. Щоб правильно витлумачити таке бачення, необхідно згадати кожну важливу деталь свого сновидіння, проаналізувати отриману інформацію, і лише після цього заглядати у сонник.  Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

ТОП 5 негативних значень:

✦ Падаючі тьмяні зірки сняться до погіршення репутації.
✦ Дрібні – до фінансових проблем.
✦ Бачити, як зірки падають на землю – до тяжкої втрати.
✦ У воду – до серйозної помилки.
✦ Спостерігати за зорепадом у телескоп – до марного клопоту.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Падаючі білі зірки сняться до запрошення на весілля.
✦ Блакитні – до довголіття.
✦ Зелені – до багатства.
✦ Бути під час зорепаду на морі – до цікавої події.
✦ На даху – до періоду везіння.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснився зорепад:
✦ у понеділок – до вдалої інвестиції;
✦ у вівторок – до можливості уникнути неприємностей;
✦ у середу – до вигідного придбання;
✦ у четвер – до змін в особистому житті;
✦ у п'ятницю – до несподіваної події;
✦ у суботу – до успіхів у справах;
✦ у неділю – до виконання мрії.

♀Сонник для жінок

Для жінок:
✦ заміжній жінці зорепад сниться до сімейного благополуччя;
✦ вагітної – до легких пологів;
✦ незаміжній дівчині – до зустрічі з майбутнім чоловіком;
✦ нареченій – до щасливого шлюбу;
✦ незаймана – до весілля незабаром.

♂Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ одруженому чоловікові зорепад сниться до поваги з боку колег;
✦ розлученому – до виграшу в лотерею;
✦ холостому хлопцю – до підвищення на посаді;
✦ нареченому – до приємної розмови з батьками нареченої.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ в Повний місяць зорепад сниться до отримання великої спадщини;
✦ на спадну Місяць – до публічної образи;
✦ в Молодий місяць – до поліпшення стану здоров'я;
✦ на Місяць, що росте – до придбання нерухомості.

Висновок

Кожне сновидіння – це маленька подорож, здатна розповісти багато цікавого про нас самих та майбутніх подій, попередити та підготувати до будь-яких змін. Трактування того самого сну може істотно відрізнятися. Для того, щоб підібрати для себе більш відповідний, звертайте увагу на деталі снів і одночасно перевіряйте на збіг трактування з подіями в реальному житті.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 4 січня 2023 року

12 місячний день Загальний опис
12 місячний день – це день мудрості та милосердя, співчуття. Хто не буде милостивий, той сам може втратити ласку. Добре дарувати подарунки близьким людям, виявляти милосердя. Не можна сваритися, ненавидіти інших і сердитися на будь-кого. Бажано зробити добру справу, але не дозволяти використовувати і не чекати подяки натомість. 12 місячний день – це день, про який говорять – просіть і дано буде. Якщо Вам сьогодні сумно та незатишно – це ознака внутрішньої дисгармонії. Потрібно терміново почати над собою працювати. Місячні ритми відіграють важливу роль у повсякденному житті людини. Гармонійно в них вписуючись, людина заощаджує сили та досягає життєвих успіхів. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 12-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий зростаючий місяць або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, тому що настане період несприятливих місячних днів, званих днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♊ Місяць у знаку Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

☿ Середа
Цього дня тижня миром керує Меркурій. Енергетика середовища – комунікабельна, лукава, пізнавально-активна. День схильності до навчання та прояви розумових здібностей. День зустрічей, переговорів та презентацій. Справи пов'язані з бізнесом, фінансами та торгівлею будуть сприятливими у середу. Налагоджуйте контакти з друзями, сусідами, товаришами по службі, партнерами, родичами. Рухайтеся та подорожуйте. Купуйте та продавайте все що хочете. Добре розпочати планове лікування. Не витрачайте час на порожні розмови та марні суперечки. Гарний час для веселощів. У середу не треба займатися справами вівторка, п'ятниці та неділі.

Сни 12 місячної доби

На дванадцяту місячну добу сни часто бувають пророчими. Образи, які ми бачимо у сновидіннях цього дня, показують нам, що для нас є справді цінним у житті. Якщо уві сні Ви побачите матеріальні речі, подумайте, це прямий знак того, що соціальне для Вас зараз найважливіше, у вашому житті однозначно не вистачає духовності. Інакше, якщо уві сні Ви побачите багато духовних образів та знаків (наприклад, Вам снитимуться храми, ікони, боги), також варто задуматись. Можливо, Ви настільки відірвалися від матеріального світу і відійшли до світу духовності, що втратили зв'язок із реальністю та витає у хмарах. Уважно проаналізуйте свої сновидіння, щоб зрозуміти, наскільки в реальному світі Ви живете в гармонії з собою, наскільки Вам вдається дотримуватися правильного балансу між матеріальним та духовним. А тим, хто присвятив своє життя різним духовним практикам, у снах цього дня можуть приходити дивовижні одкровення.
Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...