Translate

вівторок, 10 січня 2023 р.

Магія та езотерика 19 місячна доба

Деякі магічні школи в цей час влаштовували магічні випробування, подібні кельтській “Ночі Дикого Полювання”.
Закон магічного випробування свідчить: якщо ви перемагаєте супротивника, вся його сила переходить до вас. Але для цього він повинен відповідати вашому рівню, а краще – перевершувати його. Якщо ж супротивник відверто слабкіший за вас, то у випадку виграшу ви не тільки не набудете його магічної сили, але втратите половину своєї.
Для захисту себе і дому постарайтеся всю місячну добу тримати в домі запалену свічку, і самі теж перебуваєте ближче біля вогню – він відгонить злих духів і астральних сутностей.

Магія та езотерика

Сатанинський, чаклунський, магічний день. День спокус. День прояву темних талантів, прихованих чаклунських здібностей. День стихії вогню. Дуже ефективний для будь-якої жорсткої магічної діяльності: псування на закриття шляхів, на невдачі, деякі псування на смерть. Як правило, у цей день у людей виявляються стреси, недуги, сняться кошмарні сни, загострюються психічні захворювання, розщеплення свідомості, депресія, страхи – доцільно використовувати ці прояви у своїх інтересах, тобто виконувати псування на божевілля, на кошмари, зомбування, поневолення, придушення волі, оморочки, обплутування свідомості. Так як. символ цього дня – павук, павутина, мережа, то доцільно виконувати роботи із зв'язуванням, наузи, «відьомі сходи», так само ефективними будуть егільєти (як чоловічі, так і жіночі). Особливо ефективними будуть практики, де потрібно використовувати вогонь: спалювати фото, восковий вольт тощо. З чисток добре піде відпал. Заборонено колективну роботу.

Ворожіння

Ворожити суворо забороняється, оскільки в цей період дуже активна негативна астральна суть, яка під час ворожіння проникає в наш світ. Оскільки при справжньому ворожінні завіса між світами піднімається, і людина, що не володіє відповідною підготовкою, може “винести на собі” всіляких злих духів і шкідливі сутності нижчих шарів астрального світу.

Талісмани 19 місячної доби

Символ дня: павук, мережа, золотий павук, павук Рахна. Ці символи говорять самі за себе. Цей день – суперечливий, складний та небезпечний. Павук виступає у ролі творця долі. Символ павука несе у собі як порок, так і чесноту. Сьогодні Ви є воїном, борцем.19 місячний день ніби Вас перевіряє на міцність, чи спроможні Ви утримати завойовані позиції, пройти всі випробування.
Каміння: лабрадор, гагат, хризоліт, зелений гранат. Мінерали цього дня передають свою енергію людині, посилюючи чи зменшуючи її емоції та якості характеру.
Аромат: левзея (маралів корінь) – відновлює форму та яскравість аури. Усуває дефекти енергетичного поля. Допомагає швидко відновити сили після хвороби чи втоми. Підвищує продуктивність сну та релаксації. Активізує фізичну та розумову діяльність. Підвищує швидкість реакції, концентрацію уваги та ментальну продуктивність. Сприяє оптимістичному настрою, допомагаючи позбутися негативних думок.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...