Translate

вівторок, 31 січня 2023 р.

Магія та езотерика 11 місячна доба

Середньовічні маги вважали, що одинадцята місячна доба – це період магічних астральних битв. В цей день, зазвичай, проводилися всілякі охоронні обряди і церемонії, очищувальні практики, направлені на очищення аури від негативних вібрацій і енергій.
Школи чорної магії починали сьогодні магічні битви здійснювали обряди кривавих людських жертвопринесень, займалися некромантією і так далі.

Магія та езотерика

День енергії Кундаліні – сексуальної енергії. Привороти із сексуальним ухилом, спрямовані на розпалювання тілесної пристрасті у цей день ляжуть найкраще. Але треба дуже ретельно подбати про захист і бути вкрай обережними – день досить небезпечний для новачків. Всі практики слід виконувати до кінця, не можна в цей час починати багатоденні ритуали. Цей день якнайкраще підходить для завершення магічних обрядів та здійснення обрядів, до яких довго готувалися. Небажані роботи для покращення добробуту та матеріального благополуччя – результат таких може бути неоднозначним. Ефективною буде робота з камінням. Протипоказано групову роботу. Один з найкращих періодів для проведення ритуалів і церемоній магії, тому що в 11 місячну добу енергія, сили живої природи приходять у стан підвищеної активності.

Ворожіння

Це один їх тих небагатьох місячних днів, коли звертатися до оракула можна з будь-яким питанням. Найбільш вдалими будуть ворожіння, пов’язані з вогнем.

Ворожіння по вогню і смолі
Загадати бажання, а потім кинути у вогонь смолу в порошку і спостерігати за її горінням.
Якщо смола:
✔ запалала вмить  бажання здійсниться дуже скоро;
✔ спочатку димить, а потім загорается  бажання не здійсниться дуже довго;
✔ горить рівним полум’ям  бажання здійсниться, але поступово;
✔ горить нерівно  бажання ніколи не здійсниться.

Талісмани 11 місячної доби

Символ дня: лабіринт, вогняний меч, корона. Потаємний символ – лабіринт, де людина має перемогти у собі Мінотавра.

Каміння: вогненний опал, гематит, сердолік.

Аромат: ромашка – чудовий седативний засіб: знімає стресові, невротичні та депресивні реакції. Усуває безсоння та нормалізує сон. Допомагає впоратися з труднощами та відповідати за свої справи.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...