Translate

четвер, 5 січня 2023 р.

Магія та езотерика 13 місячна доба

Європейські містичні школи вважають, що 13 місячна доба найсприятливіший період для виготовлення амулетів і талісманів, особливо тих які мають круглу форму.
Всі езотеричні школи стверджують, що людина житиме до тих пір, поки їй що-небудь цікаво, доки вона жадає отримувати і реалізовувати нові знання. 
Тому, саме у цей період прийнято давати присвячення, ініціювати учнів у різні таїнства, передавати містичне знання і переводити адептів на новий рівень розвитку.
Цей день також пов`язаний з кармою, тому що колесо – це наше життя, а прядка  тягне життєві нитки. Ми повинні думати про свою карму, про те, що робимо на даному етапі життя, яку карму намотуємо на прядку свого життя, і що навантажили на це колесо за всі минулі роки. Цьому сприятиме заняття з нитками  будь-яке розпускання, розмотування та інше.

Магія та езотерика

Магічний день. День відновлення забутого, загублених знань. День накопичення інформації, повернення до традицій минулого, закріплення минулого. Ефективним є звернення до язичницьких богів, проведення язичницьких обрядів. Будь-які приворотні обряди, м'які та жорсткі, особливо сильні привороти на жіночу кров, любовні енвольтування. Обряди на гроші та удачу. Особливо ефективні у цей день обряди на хлібі та робота з веретеном, пряжею. Ефективними будуть ритуали на омолодження та красу. Сприятливий для посвячень та отримання нових знань. Показано виготовлення амулетів та талісманів на торгівлю та перемогу у судових позовах, особливо якщо вони мають круглу форму. Дозволено роботу у групі. 

Ворожіння

Ворожити зараз практично безглуздо, оскільки майбутнє тільки намічається внаслідок того, що відбувається перехід на новий рівень енергії і людської свідомості.

Талісмани 13 місячної доби

Символ дня: колесо долі – Сансара, «прядка», коло, змія, яка кусає свій хвіст. Колесо зі свастикою всередині – колесо Сансара (символ Сонця). Свастика символізує рух насамперед крові, перистальтику кишечника, циркуляцію енергії ци (прани) каналами нашого організму. Свастика, що йде за годинниковою стрілкою, символізує вічний рух.

Каміння: червоний опал, рубін.

Аромат: неролі – усуває невротичні, астено-депресивні та істеричні реакції. Допомагає від безсоння.Аромат Неролі гармонізує емоційний та енергетичний плани людини. Сприяє прояву шляхетних рис людини. Перешкоджає появі заздрощів і оберігає від поганих вчинків та думок. Заохочує високі та світлі устремління.

Мирного неба, моя Україна💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...