Translate

вівторок, 3 січня 2023 р.

Сон у ніч з 2 на 3 січня

Сни, що приснилися в ніч із 2 на 3 січня, рідко несуть важливу та корисну інформацію. Але, якщо уважно аналізувати свої сновидіння, то можна знайти підказку, яка допоможе здійснити давню мрію. Особливо зверніть увагу, якщо уві сні з Вами поговорить родич. У словах міститься цінна підказка.
Зазвичай цієї ночі сняться хороші сни, але бувають і страшні. Лякатися кошмарів не варто, як і надавати їм великого значення. Просто проаналізуйте побачене та вилучить із нього корисну інформацію.
Якщо ж не хочете розгадувати образи, викиньте їх із голови зі словами: «Куди ніч, туди і сон».
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ПАНІКА

Люди часто відчувають страх, іноді легкий, іноді повністю паралізуючий волю і позбавляючий здатність тверезо мислити. Нерідко подібне відчуття нам доводиться відчувати навіть уві сні, прокидаючись потім у холодному поті, і з серцем, що шалено б'ється в грудях.
Навіщо сниться таке почуття як паніка? Уві сні вона відбиває безпідставні переживання через брак якихось ресурсів, причому як матеріальних, і більш ефемерних (наприклад, інформації). Паніка сниться сумніву у правильності зробленого вибору. Також подібний сон віщує незапланований ремонт.
Сонники допоможуть розгадати нічний сюжет. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться такий сюжет, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

В чому причина паніки?

Бажано встановити, чому впали у моторошне хвилювання уві сні. Ось найактуальніші розшифровки:
✦ Перед іспитом – невпевненість у собі.
✦ Від новин – численні, але дрібні справи.
✦ Через катастрофу, стихійне лихо – сильна образа від сторонніх людей.
✦ Передвесільна метушня – наближається благополучний період.
✦ Страхи незрозумілого походження – перевірка на роботі.

ТОП 5 негативних значень

✦ Сильна паніка сниться до проблем через дії ворогів.
✦ Безпричинна – на жаль про втрачені можливості.
✦ Масова – до страху перед майбутнім.
✦ Бігти в паніці – до появи великих боргів.
✦ Кричати – до тяжкої втрати.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Паніка через навчання сниться до відпочинку.
✦ Через роботу – до нових романтичних стосунків.
✦ Перед виступом – до ухвалення правильного рішення.
✦ Боротися з панікою – до звільнення від комплексів.
✦ Придушити її до виходу зі складної ситуації.

Значення сюжету "паніка" за різними сонниками

Різні сонники можуть пропонувати взаємовиключні трактування образу паніка уві сні. Це з різною позицією дослідників-сомнологів. Одні розглядають образ із погляду психоаналізу, інші спираються на езотерику. Для найточнішого трактування образу паніка уві сні слід спиратися на відомі сонники. Проте слід врахувати, що іноді трактування різних спеціалістів не збігаються.

Сонник Міллера

Сон, в якому ви відчуваєте паніку і розгубленість, отримавши якесь тривожне повідомлення, означає, що стан душевної пригніченості, який вам доведеться випробувати наяву, може спровокувати серйозний нервовий розлад.
Бачити натовп, охоплений панікою через стихійне лихо чи катастрофу, – вам доведеться пережити образ від людей, яких ви не поважаєте.
Додаткові значення:
✦ паніка перед весіллям сниться до непорозуміння у відносинах із коханою людиною;
✦ іспитом – до серйозної розмови;
✦ співбесідою – до важливих змін.

Сонник Фрейда

Відповідно до сонника Фрейда, подібне сновидіння обіцяє поповнення у ній.
Для чоловіків:
✦ впадати в паніку сниться до зради;
✦ піднімати – до перевтоми.
Для жінок:
✦ бачити уві сні, що панікують незнайомі люди – до розчарувань;
✦ близькі  до тривоги.

Езотеричний сонник

Езотеричний сонник паніку розглядає як явище людині наяву енергетичного вампіра, який висмоктуватиме зі своєї жертви всю життєву силу, використовуючи для цього кожну можливість.

Висновок

Проаналізуйте ситуацію та обставини сну, за яких ви зіткнулися з цим неприємним почуттям, і сновидіння підкаже, чого вам дійсно слід побоюватися наяву.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україна💙💛

Місячний календар 3 січня 2023 року

11 місячний день
Загальний опис
11 місячний день – день сильної енергії. Ви можете досягти багато чого, якщо маєте лідерські задатки. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 11-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii
Для політиків це чудовий день розгортати передвиборчу кампанію, спортсмени зможуть розпочати свою кар'єру. Але всім нерішучих людей краще бути обережними (пам'ятайте про аналогію з мечем). Енергетичні сплески повинні бути під вашим контролем, інакше потужність 11 місячного дня обернеться проти Вас.
Якщо у вас цього дня випав з рук будь-який різальний інструмент, це знак того, що неправильно використовується енергія 11-го місячного дня. Будь-яка справа, що здійснюється цього дня, може вийти на рівень Кундаліні, і ви з цими енергіями можете не впоратися. Тому не треба планувати на цей день великі навантаження. Не можна вбивати комах, навіть клопів та тарганів. Не потрібно кидати почати справи. Це також може призвести до неправильного перемикання енергії Кундаліні.
Сьогодні Ви можете побачити, як виконується все задумане або розпочате перші дні місячного місяця. Ведіть активний спосіб життя, не розслабляйтеся і продовжуйте займатися наміченими справами. Починати нових справ сьогодні не слід, хіба що Ви впевнені у своїх силах і зможете довести цю справу до кінця сьогодні, не відкладаючи в довгу скриньку. Заходи, пов'язані з незнайомою діяльністю, можуть бути невдалими, тому виявити обережність та уважність.
Люди, народжені 11-го місячного дня, — могутні маги, вони володіють таємницею Кундаліні, несуть її в собі. Якщо ці люди витрачають правильно енергію Кундаліні, то вони сильні у всьому, що б не робили, і всього можуть досягти в житті за умови, звичайно, що не розпилюватимуться. Якщо ж вони живуть неправильно, то їх найчастіше кусають комахи та собаки.

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♊ Місяць у знаку Близнюки
Рухливість знака сприяє у вирішенні дрібних справ, що накопичилися, відволікають від великих, тому що в цей період поверхневе ставлення до світу не дозволить зосередитися на важливому. У ці дні люди бувають говіркішими, ніж зазвичай. Легкість у спілкуванні допоможе налагодити нові контакти, освоїтись у будь-якому колективі. Через непередбачуваність та вітряність знака може з'явитися почуття занепокоєння про порожній і не раціональний марнування часу.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій – не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися «тверезо» мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком та близькими – це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 11 місячної доби

Енергетика 11 місячного дня, що прокинулася, діятиме насамперед на психіку і підсвідомість, так що в сновидіннях цілком можливі одкровення, яких Ви так чекаєте. Сни цього дня можна тлумачити самостійно за тими відчуттями, які від них залишилися. Якщо сон був приємним, радісним, щасливим, у вашому житті все йде так, як треба. Похмурі, темні, незрозумілі сни – свідчення того, що ви заблукали в лабіринті і не можете знайти вихід. Потрібно переглянути власні плани, щоб намацати той єдиний шлях, який виведе Вас із глухого кута. Поганою ознакою буде, якщо у вашому сні Ви витрачаєте злу енергію і даруєте неприємності: настав час згадати про душу і звільнитися від матеріальної павутини, що огорнула Вас.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...