Translate

пʼятницю, 13 січня 2023 р.

Тлумачення снів ЛІС

Ліс уві сні часто символізує не просто ситуацію, що склалася, а швидше ваше ставлення до неї. Люди часто бачать ліс уві сні: молодий та зелений, осінній, похмурий і навіть казковий. Сон про ліс завжди слід трактувати в контексті: з урахуванням деталей бачення, дій та почуттів. Заросла, непрохідна хаща може символізувати життєвий глухий кут, невдача або збитки. З іншого боку, приємний оку лісовий пейзаж зі співом птахів та сонячним світлом, що проникає крізь крону дерев, сниться до успіху та прибутку. Дізнатися, до чого сниться ліс, можна завдяки трактуванням у різних сонниках. Часто вони різняться, іноді можуть мати протилежне значення. Зрозуміти, який саме сонник найкраще підходить для тлумачення сну, можна лише за допомогою інтуїції та часу: коли передбачена подія здійсниться, стане зрозуміло, який сонник точніше розшифровує символіку сну. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться білий кінь, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Зелений ліс сниться до підвищеної активності. Причому тлумачення поширюється як на фізичні, а й у духовні ресурси. Тобто ви одну за одною генеруватимете перспективні ідеї і відразу ж реалізовуватимете їх.
Сон символізує обставини, які від вас. Нема рації витрачати енергію на боротьбу з тим, що неможливо змінити. Краще зайняти спостережно-вичікувальну позицію та коригувати дії відповідно до ситуації.
Іноді такі сни означають реалізацію давнього задуму. Раніше у вас не вистачало часу та ресурсів на її здійснення, та й обставини не сприяли. А тепер усе складеться найвдалішим чином.

Якщо останнім часом уві сні ви постійно бачите ліс, отже, ваші думки заплуталися, ви погано знаєтеся на поточній ситуації і не розумієте, чого хочете. У такому разі, краще не робити активних дій. Буде розумніше взяти невеликий тайм-аут і подумати.

ТОП 5 негативних значень:
✦ Сухий ліс сниться до невпевненості у своїй привабливості.
✦ Повалений – до загострення хронічного захворювання.
✦ Рубати ліс – до тяжкої втрати.
✦ Сховатися в ньому – на жаль.
✦ Заблукати – до неприємностей через велику кількість незакінчених справ.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Березовий ліс сниться до появи нових перспектив на роботі.
✦ Дубовий – до популярності та багатства.
✦ Жити в лісі – до веселого проведення часу в компанії друзів.
✦ Шукати когось – до добрих повідомлень.
✦ Побачити, як хтось вийшов із лісу, – до звільнення від недоброзичливців.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснився ліс:
✦ у понеділок – до флірту з колегою;
✦ у вівторок – до радісних новин;
✦ у середу – до тимчасової розлуки з рідними;
✦ у четвер – до отримання керівної посади;
✦ у п'ятницю – до примирення після сварки;
✦ у суботу – до серйозної розмови з батьком;
✦ у неділю – до частої зміни настрою.

Сонник для жінок

До чого сниться ліс жінці чи дівчині
Прекрасні пані можуть тлумачити «лісові» сни по-різному. Все залежить від віку та сімейного стану.
✦ Заміжній
Чоловік поїде у відрядження, і у сплячої істотно скоротиться кількість домашніх справ. Таким чином, у неї з'явиться більше часу для догляду за собою та зустрічі з подругами. В деяких випадках ліс сниться до поліпшення взаємин у сім'ї, але таке трактування залежить від подій, які відбувалися уві сні.

✦ Незаміжній
Ліс сниться вільній дівчині до появи багатого шанувальника, який здійснить якусь її мрію. Наприклад, зробить дорогий подарунок або звозить у подорож у далекі країни.

✦ Вагітний
Подібний сон віщує приємні покупки для себе: для краси та для комфорту. Наприклад, у майбутньої мами може з'явитися пара нових суконь, ортопедична подушка, масажер для ніг і щось ще таке.

✦ Молодий
Ліс символізує натовпи шанувальників, які надають знаки уваги симпатичній юній особі. Але її зараз не цікавлять любовні справи. Вона повністю зосереджена на саморозвитку та побудові кар'єри.

✦ Зрілий
З'явиться гарна можливість зміцнити здоров'я і упорядкувати зовнішність. Можливо, хтось подарує жінці сертифікат у СПА салон. Або ж вона придбає путівку до санаторію за дуже вигідною ціною.

Сонник для чоловіків

Мужні чоловіки, як правило, несерйозно ставиться до сну, але символ лісу ігнорувати не варто. Можливо кілька тлумачень, що відповідають віку та сімейному статусу.
✦ Одруженому
Чоловік серйозно замислиться про покращення житлових умов своєї родини. Як мінімум, він може зробити ремонт. Як максимум, задуматися про покупку більш просторої квартири або навіть будівництво будинку.

✦ Холостому
Можливо, донедавна підвищена зайнятість заважала влаштуванню особистого життя сновидця. А тепер чоловік закрутить роман із симпатичною колегою. Таким чином, він нарешті зможе знайти баланс між роботою та любов'ю.

✦ Молодому
Це до веселого дозвілля у компанії друзів. Швидше за все намічається вечірка з гучною музикою, запальними танцями та привабливими дівчатами.

✦ Зрілому
Густий зелений ліс сниться чоловікові до зустрічі зі старими друзями багато років потому. Очікуються приємні теплі бесіди, сповнені спогадів про безтурботну юність.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ в Повний місяць ліс сниться до закінчення періоду невдач;
✦ на спадний Місяць – до перевтоми;
✦ в Молодий місяць – до вигідної співпраці;
✦ на Місяць, що росте – до вдалої поїздки.

Тлумачення сну про ліс залежно від подробиць

Залежно від того, який наснився ліс:

✦ Густий зелений ліс
Сон закликає людину зайнятися зміцненням здоров'я. Насамперед, звичайно ж, потрібно позбутися шкідливих звичок. Також не завадить частіше бувати на свіжому повітрі.
Зелений колір листя на деревах асоціюється з прибутком. Найближчим часом ви отримаєте якийсь фінансовий сюрприз. Наприклад, премію чи лотерейний виграш. А ще, йдучи вулицею, уважно дивіться під ноги – є можливість знайти на тротуарі велику купюру.

✦ Мертвий, висохлий ліс
Зазвичай це трактується сонниками буквально. Він є символом сумів, смутку та втрат. Знак спустошення, провісник хвороб та затяжної депресії. Опале листя сняться до розчарувань, тривог, грошових втрат, швидких несприятливих змін.
✔ Мертві дерева сняться до неприємностей вдома.
✔ Якщо вам довелося пробиратися крізь сухостій мертвих дерев, то на вас чекає переживання ряду втрат, без яких можна обійтися, за умови прийняття правильного рішення.
✔ Якщо в мертвому лісі, що приснився, вирвані дерева, то вас чекає небезпека від згубних пристрастей, будуть загрожувати реальною бідою, якщо їх не позбутися.

✦ Осінній ліс
Такий гарний краєвид сниться людині, яку хвалитимуть за зовнішність, таланти чи якісь добрі вчинки. Не загордтесь і не задирайте ніс, інакше думка оточуючих вас може різко змінитися.

✦ Золотий осінній ліс
Ліс у золотих осінніх тонах символізує багатий життєвий досвід. Це означає, що до помилок та невдач потрібно ставитися філософськи. Замість того, щоб засмучуватися, краще подякуйте долі за цінний урок та накопичену мудрість.

✦ Зимовий ліс
Тлумачення видінь, пов'язаних із зимою, багато в чому залежить від переживань самого сновидця. Якщо побачивши зимовий ліс Ви відчували гіркоту, насправді на Вас чекають непрості часи. Якщо це було почуття радості, наяву Ви надовго набудете душевної гармонії.

✦ Сніговий ліс
Подібне сниться до швидкого та мирного вирішення конфлікту. Замість того, щоб лаятися та скандалити, опоненти конструктивно поговорять та знайдуть рішення, яке влаштує обидві сторони.
 Як сніг накрив ліс щільною білою пеленою, так і від сплячого намагаються приховати якийсь секрет, щоби не ділитися з ним вигодою. Але наш герой розкусить хитрунів і візьме те, що йому належить.
✔ Якщо уві сні ви побачили замерзлий зимовий ліс, то незабаром на вас чекає настання несприятливого періоду.
✔ Якщо ви прогулюєтеся уві сні по засніженому лісі — захворієте і потребуватимете грошей.

✦ Гарний ліс
Хтось виявить щедрість і великодушність щодо сновидця. Наприклад, багатий родич зробить дорогий подарунок або запросить у свій бізнес. А може, якийсь впливовий знайомий замовить слівце перед начальством і допоможе просунутися кар'єрними сходами.

✦ Дрімучий ліс
Цей образ асоціюється з якимось новим для сплячого видом діяльності, з яким він стикається вперше. Звичайно, спочатку буде непросто, але людина досить швидко у всьому розбереться.
 Дрімучий ліс – це чужа душа, яка залишається загадкою. Мабуть, людина так і не зможе остаточно зрозуміти мотиви дій свого співрозмовника. Але й нав'язуватися зі своїми порадами він також не стане.
 Джерело з чистою водою і гладкою поверхнею, знайдене в глухій гущавині, сниться до успіху і творчого натхнення. Побачили у ньому рибок? Чекайте на новини або виконання бажання.

✦ Темний ліс
Це негативні емоції, які ви збираєте в собі, коли мовчите у відповідь на образи, закиди та претензії. Якщо ви не можете дати відсіч кривднику, значить, потрібно шукати інші способи позбавлення негативу. Наприклад, фізичні навантаження чи спілкування з природою.

✦ Сосновий бір
Незабаром може статися гарна подія. Настільки добре, що сплячий на якийсь час забуде про всі свої проблеми, а рутинні турботи відійдуть на другий план.
Можливо, у вашого друга з'явиться новий знайомий, з яким він досить тісно спілкуватиметься. Звичайно, ви ревнуватимете і ображатиметеся, але це неправильна стратегія. Найкраще встановити доброзичливі стосунки з «чужинцем», адже він у вашій компанії ненадовго.

✦ Хвойний ліс
Сон може нагадувати про наближення сезону до простудних захворювань. Якщо побачили хвою, значить, час займатися зміцненням імунітету і запасатися теплими речами.

✦ Нічний ліс
Сновидець зіткнеться з непростим завданням на роботі чи особистому житті. Від того, як він її вирішить, багато в чому залежатиме майбутнє. Причому не лише його власне, а й деяких інших людей.
Нічний ліс також символізує сумніви. Сплячий ніяк не може визначитися, чи варто йому приймати пропозицію та скористатися наданим шансом. У цій ситуації не завадить порада стороннього.

 Ліс із тваринами
Це до невеликої приємної несподіванки. Наприклад, хтось почастує смачною шоколадкою. А може випадковий перехожий просто так подарує букет квітів або зробить комплімент.
 Поява в сновидінні диких звірів попереджає про майбутню сварку з близькою людиною через його безсторонню поведінку.
 Якщо ви тікали від лісової тварини, готуйтеся почути невтішні слова на свою адресу.
 Не виключено, що після сну про лісових тварин ви відвідаєте контактний зоопарк або розплідник. А може, прогулюючись парком, ви побачите на дереві білку і встигнете зробити красиві фотографії рудої красуні.

 Казковий ліс
Така картинка є значущою для творчої людини, яка через роботу та домашніх справ зовсім забула про свої захоплення. У нього знову з'явиться час на улюблену справу, і в майбутньому вона може почати приносити дохід.
Також казковий ліс є символом ілюзій, повітряних замків, яких налаштував собі сновидець, намагаючись відволіктися від суворої реальності. Яким буде його здивування, коли ці фантазії почнуть збуватися.

 Сухий ліс
Будьте дуже обережні з пропозиціями, які надходитимуть найближчим часом. Особливо з тими, що потребують фінансових вкладень. Навіть якщо до вас звертається людина, яку ви добре знаєте, не потрібно сліпо довіряти обіцянкам легких грошей та великої вигоди. Як то кажуть, не все те золото, що блищить.
Також сухий ліс натякає на нудні рутинні справи. На роботі доведеться мати справу з цифрами та сухими фактами – жодної творчості. Вдома теж все буде досить нудно – готування, збирання тощо. Але такі справи також є невід'ємною частиною життя. Не весь час веселитися.

Залежно від дій уві сні:

Згадуючи лісові сновидіння, можна поставити собі питання: як мені у лісі? Що я відчуваю, стоячи біля краю лісу чи входячи до хащі? Кого зустрічаю на лісовій стежці?

✦ Гуляти лісом
Ходити-блукати серед зеленої хащі – шукати виправдання власним вчинкам. Але що зроблено, те зроблено. Замість того, щоб займатися самокопанням, краще просто пробачити себе та рухатися далі.
Іти травою в лісі – витрачати накопичені гроші на щось приємне. Наприклад, накупити собі обновок, оновити смартфон до останньої моделі або відправитися на курорт.
Неспішна прогулянка лісовою стежкою символізує насолоду життям. Відверніться від справ і думок і озирніться навколо. У світі багато прекрасного, просто безліч простих джерел радості.


✦ Тікати з лісу
Подібне може наснитися людині, яка відчуває гострий дефіцит спілкування та уваги. Але він частково сам винен у цій ситуації, оскільки рідко виявляє ініціативу, коли йдеться про контакти з іншими людьми.
Якщо уві сні довелося бігати лісом, людина стане перед вибором. З одного боку, буде щось старе і перевірене, а з іншого – щось принципово нове. Інтуїція підкаже, який із варіантів правильний.

✦ Похід у ліс
Можливо, вам дійсно доведеться відпочити на лоні природи. Наприклад, ви можете вирушити з друзями в похід, на рибалку або по гриби. А може, ви просто поїдете в найближчу посадку, щоб подихати лісовим повітрям і зробити красиві фотографії.
Якщо наснився похід у ліс, отже, сплячий втомився від одноманітної домашньої обстановки. У той момент, коли від рутини стане зовсім несила, з'явиться можливість вибратися на пару днів в гості або в міні-подорож. Людина не проґавить шансу розвіятися.

✦ Спати в лісі
Здається, сновидець не вміє раціонально розпоряджатися часом, тож нічого не встигає. Йому потрібно навчитися поєднувати приємне із корисним. Наприклад, дивитися улюблений серіал під час приготування або приготування. Або слухати освітні подкасти під час прогулянки чи тренування.
А ще сон на траві посеред лісу – це емоційне виснаження. Навколишні постійно приходять до вас зі своїми проблемами, про щось просять, буквально висмоктуючи з вас енергію. Не дивно, що життєвий тонус на нулі. Пора б трохи подумати про себе.

✦ Пожежа у лісі
Пожежа в лісі передбачає радість. Її принесе приїзд родичів, одужання чоловіка чи вагітність. Те, що відбувається, вплине на подальшу долю та взаємини тих людей, які живуть з вами під одним дахом.

✦ Заблукати у лісі
Заблукати в лісі, згідно з сонником, часто доводиться людям, які опинилися в складній життєвій ситуації. Її спровокувала втрата роботи, розлучення, виявлення серйозної хвороби чи смерть близької людини. Зібравшись із силами, ви знайдете шлях, яким рухатися далі.

✦ Збирати гриби у лісі
Сновидіння, у якому довелося збирати гриби у лісі, має кілька тлумачень. Збір їстівних грибів обіцяє вигідне починання. Їм може стати черговий робочий проект, до здійснення якого ви незабаром приступите.

✦ Збір поганок
Збір поганок сниться людям, котрі люблять займатися самообманом. Ви навідріз відмовляєтесь помічати очевидні речі, які псують вам життя. Прагнення видати бажане за дійсне призведе до хворобливих розчарувань.

✦ Збирати ягоди у лісі
Збирати ягоди у лісі – до пристрасного роману. Ви відчуєте тяжіння до людини, яка давно присутня у вашому житті. Зв'язок з ним триватиме недовго, після чого ви залишитеся добрими друзями.

✦ Якщо наснилося, що ви вийшли з лісу
Смуга неприємностей, сварок та поганого настрою нарешті добігає кінця. Незабаром відкриється нова сторінка – щасливіша та успішніша. Якщо сплячий докладе зусиль і проявить терпіння, то зможе змінити життя на краще.
Якщо уві сні ви вийшли з лісу на відкритий простір, то ваші плани злегка порушаться. Можливо, ви щось забудете вдома і доведеться повертатися. Або застрягнете в пробці. Спочатку ви будете злитися на цю ситуацію, але потім виявиться, що завдяки затримці ви уникнули неприємностей або навіть небезпеки.

✦ Наснилося, що ви рубали ліс
Настрій сплячого буде дуже мінливим, він може робити емоційні вчинки, що не піддаються логіці. Наприклад, різко скасувати поїздку, яку місяцями ретельно планував. Або ж, піддавшись імпульсу, зробити дорогу покупку, яка не була передбачена у бюджеті.
Безладна рубка лісу часто сниться людям, які ставлять собі недосяжні цілі й беруться за непосильні справи. У той самий час людина втрачає безліч дрібних, але вигідних можливостей. Тому при побудові планів завжди потрібно пам'ятати, що синиця в руках краща за журавля в небі.

Залежно від того, що бачити у лісі:

✦ Будинок
Неоднозначно трактується сон із будинком у лісі. Якщо будова виглядає добротно, а навколо неї ростуть високі дерева, отже, ви оточені вірними друзями. Старий будиночок у глушині – знак, що вам час відпочити, подбати про здоров'я.

✦ Лісовий туман – до перебування вашої свідомості в полоні оман.
✦ Якщо дерева огорнуті димом, насправді ви страждаєте від забобонів та ілюзій.
✦ Озеро у лісі – якщо воно з чистою водою та красиво – знак благополуччя та гарного життя. 
✦ Якщо уві сні ви знайшли в лісі струмок, то в реальному житті на вас чекає цікавий сюрприз.
✦ Побачити уві сні спокійну річку, що протікає через ліс, означає початок благополучного споглядального періоду життя.
✦ Приснилося знайдене в лісі болото або заросле озеро, попереджає про незриму небезпеку сновидця, що загрожує благополуччю.
✦ Якщо ви уві сні пішли в ліс, будучи точно впевненим у наявності там озера і знайшли його, то насправді вас присвятять в якусь таємницю. Тут водоймище, що загубилося серед дерев, означає ймовірність зміни світогляду.

Значення сюжету "ЛІС" за різними сонниками

Щоб дізнатися про всі варіанти тлумачень, потрібно звернутися не до одного, а відразу до кількох джерел. Щоб інтерпретація сну була максимально правдоподібною, важливими є найдрібніші нюанси. Звертаючись до різних тлумачів, можна скласти найповнішу картину та зрозуміти таємницю сновидіння.

Сонник Міллера

Згідно з сонником Міллера, такий сон віщує зміни в особистому житті.
Якщо наснився ліс, значить, ви вливатиметеся в якийсь новий колектив. Наприклад, змініть роботу і почнете налагоджувати стосунки з новоспеченими колегами. Або переїдете в нову квартиру і спробуєте потоваришувати з сусідами по дому.
Додаткові тлумачення:
✦ Закохані, які вже довго зустрічаються – одружаться. Можна припустити, що рішення буде ухвалено не без тиску з боку батьків чи інших людей із оточення. Проте шлюб буде щасливим і міцним.
✦ Прогулянка густим лісом пророкує збитки в бізнесі та негаразди в сім'ї. Якщо при цьому ви замерзли і хотіли їсти, то вам доведеться вирушити в тривалу подорож, щоб вирішити неприємну проблему.
✦ Гарний, величний ліс – ознака процвітання та задоволень. Якщо такий сон наснився людям, чия професія пов'язана з літературою, то на них чекає слава і визнання читачів.
✦ Зелені ліси сняться до успішності; голі, облетілі  до змін, які будуть для ваших інтересів згубними.
✦ Побачити лісову пожежу  завершіть реалізацію планів, на вас чекає благополуччя і, можливо, достаток.
✦ Ходіння по густому лісі уві сні обіцяє чвари в сім'ї, а також невдачі, пов'язані з роботою. А якщо при цьому ви змерзли і зголодніли, попереду у вас неприємна поїздка.
✦ Ліс мертвий, з висохлими деревами сниться до розчарувань.

Сонник Фрейда

За сонником Фрейда, ліс для закоханої людини означає можливість переконатися у взаємності своїх почуттів. Той, хто подобається сновидцю, зробить йому щось приємне або навіть відкрито заявить про свою симпатію. сниться до успіху в коханні.
Фрейд співвідносив образи лісу та пагорбів, вкритих лісами, з жіночим початком. Тому якщо уві сні ви милувалися деревами, це вказує на потяг до розглядання оголеного тіла.

Сонник Лоффа

Згідно з сонником Лоффа, подібне сновидіння віщує підвищення рівня життя. Зі словом ліс пов'язані різні епітети  чарівний, величний, священний, таємничий, небезпечний. Ліс зазвичай викликає три почуття задоволення, страх і хвилювання при необхідності пройти через нього. Це основні моменти для тлумачення.
✦ Якщо ліс – ключовий образ (всі події відбуваються в ньому, ви добре його запам'ятали і т. д.), то таке сновидіння відображає, як ви сприймаєте своє оточення в реальності, спокійно та легко вам чи, навпаки, складно та не комфортно.
✦ У ліси часто йдуть самітники. Якщо уві сні ви шукаєте саме таку людину, щоб перейняти її мудрість і розкрити свої особливі здібності, то ліс у цьому випадку символізує випробування та пошуки.
✦ Ховались у лісі? Швидше за все, наяву вам теж захочеться сховатись від досягнень технологічної революції та агресивного впливу бізнесу. Вам потрібно перезавантаження, щоб знову набути почуття життєвого спокою.
Якщо уві сні потрібно було пройти крізь ліс, дайте відповідь собі на запитання – кому і з якою метою це було потрібно? Щоб щось знайти чи чогось уникнути?

Важливо, які асоціації пов'язані у вас із лісом наяву. Для вас це місце відпочинку, де можна безтурботно погуляти в тиші і розслабитися, або місце, яке лякає своїми масштабами, невідомістю і можливістю заблукати? У будь-якому разі ліс – це радше романтичне місце, де розкриваються наші бажання та потенційні можливості. Подумайте, про що ви мрієте, як досягти реалізації планів.

Сонник Хассе

За сонником Хассе, такий сон обіцяє здобуття цінного досвіду.
Для жінок:
заповідний ліс сниться до виконання мрії;
тропічний - до успішного вкладення власних коштів.
Кожна деталь сильно змінює значення сну.
Додаткові тлумачення:
✦ Густий і темний ліс вказує на те, що розпочату справу не вдасться завершити, а гарний і зелений обіцяє щасливе сімейне життя.
✦ Якщо ви дивилися на ліс здалеку, то якісь події засмутять вас, а якщо тинялися серед дерев — навпаки, потішать.
✦ Співали в лісі? Настають приємні часи.
✦ Рубали дерева? Придбаєте те чи інше майно.

Езотеричний сонник

Згідно з Езотеричним сонником, такий сон обіцяє необхідність прийняти важливе рішення.
Насамперед, значення має тип лісу.
✦ Листяний вказує на проблеми зі здоров'ям, спровоковані вашим засмученням, хвойний символізує занепадницькі настрої та думки. Але не ставьте на собі хрест завчасно.
✦ Такі похмурі образи, як голий осінній ліс або дерева, що горять, мають позитивне тлумачення. Якщо сказати коротко, то все буде гаразд! З поточними проблемами вдасться розібратися, з нудьги вдасться вибратися, з'являться приводи для свята.
Інші тлумачення:
✦ ялиновий ліс сниться до позитивних емоцій;
✦ кедровий - до участі у вигідному проекті;
✦ сосновий – до підвищення соціального статусу;
✦ ялицевий – до запрошення на урочистий захід.

Висновок

Образ лісу, побаченого уві сні, необхідно тлумачити необхідно не стільки за зовнішніми ознаками, скільки, виходячи з власних емоцій та інтуїції. Лише використання такого підходу допоможуть не тільки знайти вихід із ситуації, але й розібратися в причинах її виникнення.

Ліс – це загадкове і незвідане місце, що приховує безліч таємниць. Після такого сну на людину чекає безліч приємних сюрпризів від оточуючих, а також від Всесвіту. Головне – будьте уважні до підказок, що містяться у деталях бачення. Наслідуючи їх, ви набагато швидше реалізуєте свої мрії.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...