Translate

пʼятницю, 6 січня 2023 р.

Сон у ніч з 5 на 6 січня

Сни нинішньої ночі рідко стають пророчими, тому переживати з їхнього приводу, навіть якщо вони здадуться вкрай неприємними, не слід. А ось звернути на них увагу – необхідно, оскільки вони дають зрозуміти, чи правильно людина розпоряджається властивою їй енергетикою.

Сон з негативним "післясмаком" свідчить про те, що він жертвує однією стороною життя заради іншої  наприклад, присвячує час роботі і геть  чисто забуває про кохану людину  і навпаки.

Жінка в ніч із 5 на 6 січня може побачити домашніх тварин. Якщо це не її власний вихованець, то таке сновидіння скаже про те, що жінка незабаром отримає якісь новини. Можливо, сама стане героїнею пліток.

Чоловікові цієї ночі може наснитися якась боротьба. Важливо буде не стільки те, чим вона закінчилася, скільки чи брав участь у ній. Якщо так  насправді йому потрібно зробити рішучий крок, якщо ні  варто почекати.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково збудеться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі збудеться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів КОРАБЕЛЬ

Корабель уві сні символізує зміну життєвих обставин, надію на краще, готовність до змін. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться корабель, ласкаво просимо на сторінці блогу
Dolina Magii

Тлумачення сну про корабель істотно залежить від того, в яких умовах відбувалося плавання, і, залежно від цього, такий сон може мати як сприятливе, так і небажане значення. Кожен сонник, залежно від особливостей сюжету, дає своє тлумачення. Щоб правильно витлумачити таке бачення, необхідно згадати кожну важливу деталь свого сновидіння, проаналізувати отриману інформацію, і лише після цього заглядати у сонник.

ТОП 5 від'ємних значень:

✦ Корабель, що затонув, сниться до руйнування.
✦ Замерзлий у льодах – до погіршення відносин з чоловіком/дружиною.
✦ Бачити себе капітаном лайнера, що тоне, – до звільнення.
✦ Спостерігати за крахом судна з берега – до тяжкої хвороби.
✦ Плити на військовому кораблі – до втрати близької людини.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Біла яхта сниться до здійснення мрії.
✦ Завантажити на галеон скарби – до відкриття прибуткової справи.
✦ Купити гарний вітрильник – до успіху в коханні.
✦ Розбивати пляшку шампанського об борт корабля – до успіхів у всіх починаннях.
✦ Вирушити до круїзу на величезному лайнері – до позитивних змін у житті.

♀Сонник для жінок
Для жінок:
✦ заміжній жінці корабель сниться до появи суперниці;
✦ розлученої – до нових знайомств;
✦ літній – до приємного сюрпризу;
✦ вагітної – до народження сина;
✦ нареченій – до статку;
✦ молодій дівчині – до романтичного побачення;
✦ незаймана – до зміни кола спілкування.

♂Сонник для чоловіків
Для чоловіків:
✦ одруженому чоловікові корабель сниться до тимчасової розлуки з сім'єю;
✦ розлученому – до відпочинку з друзями;
✦ холостому хлопцеві – до серйозних стосунків;
✦ нареченому – до вдалого шлюбу;
✦ літньому чоловікові – до покращення самопочуття.

🌛Місячний сонник

Інтерпретації з Місячного сонника:
✦ в Повний місяць корабель сниться до застою у справах;
✦ на спадаючий Місяць – до сварок через ревнощі;
✦ в Молодий місяць – до відновлення відносин з колишнім партнером;
✦ на Місяць, що росте – до підвищення на посаді.

Висновок

Після тлумачення того, до чого сниться корабель, бажано прислухатися до порад сонників, навіть якщо немає особливої ​​довіри. Це дуже значущий символ, який уособлює події у вашому житті.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 6 січня 2023 року

14-й місячний день
Загальний опис
Символом 14 місячного дня є труба та мисливський ріг. Необхідно в цей день виявляти особливу увагу до подій, які відбуваються з Вами. Не можна розпорошуватися на дрібниці, а робити сміливі та рішучі дії за допомогою сили потужного місячного дня. Потрібно звернути особливу увагу на той аспект, чого Вас закликають. Цього дня потрібно бути рішучим та давно продумані плани будуть реалізовані. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 14-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога
 Dolina Magii

14-й місячний день – це день початку нових справ. Треба постаратися закласти якомога більше циклів (дзвінки, проекти договорів і т. п.). Почата сьогодні справа йтиме як би сама собою, внаслідок того, що вона відразу охопила достатньо інформації. Нові джерела інформації також постійно будуть включатися і коректувати вашу справу, сприяючи її успіху.

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♋ Місяць у знаку Рак
Час дуже сильного на емоційний стан людини. Ми стаємо м'якими та сприйнятливими до всього, що відбувається навколо нас. Філософське ставлення до себе, свого внутрішнього світу допоможе впоратися із життєвими труднощами. Спокійне і ласкаве спілкування до душі, чуйність до чужих страждань допомагає знайти друзів і помічників.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий  найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 14 місячної доби

Сни 14 місячних діб – сумнівні, зазвичай не здійснюються. Вони не несуть корисної інформації, яку можна було б використати. Але якщо Вам наснився страшний сон, який залишив гнітюче враження, то його краще позбутися. У народі відомий спосіб позбавлення поганого впливу поганого сну за допомогою солі. Потрібно просто поставити сіль у баночці біля голови та біля ніг на ніч, а вранці цю сіль спустити в туалет. Таке чищення ще й зміцнить ваш сон.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...