Translate

вівторок, 17 січня 2023 р.

Сон у ніч на 17 січня

Сон, побачений у ніч на 17 січня, може передбачити Ваше майбутнє. Сни стосуватимуться пошуку рішень проблеми, яка Вас серйозно непокоїть. Загадувати перед сном нічого не треба. Сон саме розкаже, яких труднощів у майбутньому чекати і як їх подолати.
Намагайтеся запам'ятати бачення у подробицях, щоб потім його розшифрувати. Щоправда, у цих снів є недолік – вони переповнені символами та знаками, більшість з яких не несе жодного смислового навантаження. Тому якщо Вам не вдалося розібратися в них, просто забудьте про сновидіння. Це краще, ніж хибно витлумачити сон і повірити в нього. Цієї ночі можуть снитися важкі, неспокійні сни, а побачені в них образи не несуть нічого доброго. Однак часто вони правдиві та можуть містити важливу інформацію.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів ВОДА

Вода уві сні – найчастіше таємниче явище, яке важко подається інтерпретації. Вона може символізувати безліч речей та подій, найголовнішими серед яких є: народження, смерть, очищення, жіночий початок... Більше того, вода – це джерело життя, джерело інформації. Від цих значень, розуміння і залежатиме трактування сну. Саме сни з водою та про воду найбільш інформативні, але при цьому, займаючись тлумаченням сну, необхідно враховувати безліч факторів.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться вода, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Вода – це відображення способу життя сплячого. Залежно від емоційного забарвлення бачення можна зрозуміти, чи задоволена людина своїм нинішнім становищем, чи настав час щось змінювати. Сюжет бачення ніби підказує, у якому напрямку треба діяти, щоб змінити життя на краще.

Часто подібні сни передують якимось важливим подіям, пов'язаним із особистим життям чи кар'єрою. Вода у разі є символом неминучих і несподіваних поворотів долі. Незрозумілі збіги обставин і низка нових знайомств відкриють новий перспективний етап у житті сплячого.

Оскільки вода має приємну спокійну енергетику, вона часто сниться благополучним людям. Якщо ви постійно бачите такі сни, значить ви даремно скаржитесь на життя, адже у вас є все і навіть більше, щоб бути щасливим. Іноді достатньо поглянути на життя під іншим ракурсом, щоб відчути повну задоволеність та гармонію.

ТОП 5 негативних значень

✦ Іржава вода сниться до марних очікувань.
✦ Мильна – до сварки з батьками.
✦ Стояти у воді – до тяжкої втрати.
✦ Обливатись нею – до події з негативними наслідками.
✦ Бачити, що вода кипить, – до серйозної помилки.

ТОП 5 позитивних значень

✦ Мінеральна вода сниться до успішного завершення справ.
✦ Свята – до швидкого досягнення мети.
✦ Носити воду – до збільшення доходів.
✦ Грати в ній – до веселого проведення часу в компанії друзів.
✦ Якщо наснилося, що вода блищала на сонці, то це примирення з ворогом.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли наснилася вода:
✦ у понеділок – до несподіваного багатства;
✦ у вівторок – до вдалого вкладення власних коштів;
✦ у середу – до боротьби за лідерство у колективі;
✦ у четвер – до тимчасових труднощів у справах;
✦ у п'ятницю – до переживань та страхів;
✦ у суботу – до подорожі у великій компанії;
✦ у неділю – до пожежі чи пограбування у квартирі.

Сонник для жінок

Вода має потужну жіночу енергію, тому цей символ дуже важливий для представниць прекрасної статі. Тлумачення сну залежить від віку та соціального статусу сплячої.
✦ Молода дівчина
Сновидиця даремно виявляє недовіру до молодої людини, яка надає їй знаки уваги. Його думки так само чисті, як вода, а наміри найсерйозніші.
✦ Заміжня
Вода може наснитися напередодні серйозної розмови з чоловіком. Діалог буде напруженим, але плідним. У ході розмови ви зможете прояснити та вирішити побутові протиріччя, позначити цілі та плани на найближче майбутнє.
✦ Незаміжня
Якщо вода сниться вільній жінці, отже, на неї накинув оком багатий впливовий кавалер. Це перспективні стосунки, які дають надію на щасливий забезпечений шлюб.
✦ Вагітний
Вода означає, що період вагітності пройде максимально безтурботно завдяки турботі рідних та близьких. Також сон обіцяє легкі пологи.

Сонник для чоловіків

Це перспективний сон для того, хто починає якусь нову справу. Чоловік буде дуже успішним у своїй діяльності. Завдяки старанній та сумлінній роботі, повага та шана прийдуть до нього вже в найближчому майбутньому.
✦ Одруженому
Можливо, останнім часом у сплячого з'явилися сумніви щодо вірності дружини. Вода уві сні свідчить у тому, що це підозри безпідставні, а тривоги марні. Сновидець може бути впевнений у щирості та відданості своєї супутниці життя.
✦ Неодруженому
Затятий холостяк, побачивши уві сні воду, може докорінно змінити своє ставлення до шлюбу. Він зустріне жінку, яка змусить його серце горіти від щирого кохання. Він навіть серйозно захоче створити з нею сім'ю.

🌛Місячний сонник

Розшифровки в залежності від фази Місяця:
✦ у Повний місяць вода сниться до позбавлення від ворогів;
✦ на спадаючий Місяць – до виконання стомлюючої роботи;
✦ у Молодик – до участі у фінансовій афері;
✦ на Місяць, що росте – до появи перешкод на шляху до мети.

Висновок

Вода, будучи найціннішим ресурсом людства, сниться не так. Цей образ входить у нічні бачення, як у житті настає переломний момент, коли настає час прийняття важливих рішень. Будьте уважні до підказок від Всесвіту, не проґавте шанс змінити життя на краще.
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 17 січня 2023 року

25-й місячний день
Загальний опис
25 місячний день – день зосередження та самоспоглядання. Не слід поспішати і метушитися. Корисно отримати уроки зі свого життя, проаналізувати минуле і зосередитися на головному. Поставити свої, а чи не чужі інтереси перше місце. Внутрішній голос та інтуїція допоможуть здобути мудрість. 25 місячна доба – це час підбиття підсумків, духовних роздумів. Саме сьогодні людина має зрозуміти, чи є в неї рухи в житті, чи вона стоїть на місці. Якщо Ви запланували подорож на цей день, то на Вас чекає непередбачений успіх. Дуже сприятливий день для вирішення фінансових питань, а також для зустрічі з людьми, від яких надалі залежить Ваше майбутнє. Починати нові справи сьогодні не можна. Та й за всього бажання не вийде – просто не вистачить сил. Займіться завершенням того, що розпочалося раніше. Намагайтеся сьогодні особливу увагу приділити здоров'ю. Не займайтеся самолікуванням, оскільки це може призвести до негативних наслідків. Зустрічі з родичами та друзями принесуть сьогодні величезне задоволення. Сприятливий день у плані знайомств.
Девіз дня: Festina lente – «квапся повільно»!
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 25-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♏ Місяць у знаку Скорпіон
Підвищені інтуїтивні здібності допомагають у вирішенні будь-яких проблем. Збільшується можливість нових зустрічей, цікавих знайомств. Таємничість знака сприяє дослідницькій діяльності. З'являється прагнення філософії чи містики.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій - не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими - це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 25 місячної доби

Сни в двадцять п'яту місячну добу нерозривно пов'язані з інтуїцією, Вашою підсвідомістю та одкровеннями згори. Їхнє тлумачення стосуватиметься безпосередньо Вашого духовного самовдосконалення. До того ж Вам не доведеться ламати голову для тлумачення цих сновидінь: всі вони будуть зрозумілі та прозорі. Завдяки їм, Ви зможете зрозуміти правильність обраного шляху та визначити свої подальші дії: змінити напрямок або, не згортаючи, слідувати обраному. Якщо нікуди не рватися цього дня, зосередитися на споглядальності та власному духовному зростанні, двадцять п'ятий місячний день буде максимально позитивним та благотворним. Сни сьогодення вважаються віщими. Але можуть також наснитися сни погані та небезпечні. Після таких снів бажано прочитати багато молитов і не вірити в їхнє здійснення. А якщо сновидіння міститиме незрозумілий момент, то просто зверніться до своєї інтуїції. Вона цього дня, Вас не підведе.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...