Translate

понеділок, 9 січня 2023 р.

Сон у ніч на 10 січня

Сни нинішньої ночі часто виявляються пророчими – вони несуть підказку щодо того, чим вам дійсно потрібно займатися в житті. 
Цієї ночі можна побачити сновидіння, що розповідають про виконання бажань, здійснення планів, пов'язаних із облаштуванням сімейного вогнища. Також можете дізнатись відповідь на питання про долю близьких людей.

У ніч з 9 на 10 січня чекайте на сон про способи здійснення своїх планів. Для цього достатньо шепнути на ніч дивлячись: «Святкова ніч, не обдури! Як здійсняться мрії мої – покажи, не приховай». Виконання сну прийде досить скоро. Більше того, Ви напевно знатимете, що всі події, що відбулися, з'явилися вам уві сні. Можливе почуття дежавю.

Поява родичів уві сні означає, що ваші проблеми передані у спадок та їх потрібно вирішувати. Бачити сплутане уві сні – до труднощів та небезпеки. Образи відбивають стан душі. Якщо вони негативні, треба щось змінити.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із понеділка на вівторок

Сон на вівторок збувається в перші десять днів після того, як приснився, ймовірність того, що він здійсниться пізніше вкрай мала, можна навіть сказати, що сон вже не здійсниться. Вівторок – день, яким керує войовничий Марс. Саме Марс спрямовує та налаштовує Вас на рух лише «вгору» і лише вперед. Якщо у Вас у планах великі справи та звершення, то сон з понеділка на вівторок може символізувати ваше прагнення до досягнення мети, він може уособлювати Ваш шлях до самореалізації та саморозвитку. Якщо в день під керуванням Марса, Вам наснився неприємний, важкий і темний сон, можливо це знак і застереження про конфлікти, сварки і навіть змову проти Вас. Якщо сон навпаки був світлим, легким і невимушеним, можна вважати це знаком про те, що великі неприємності обійдуть Вас стороною, а дрібні негаразди вирішаться самі собою, або у Вас вистачить досвіду і сил, щоб вирішити їх по клацанню пальців.

Тлумачення снів Чорна кішка

Чорна кішка присутня у багатьох забобонах. Вважається, що побачити її наяву чи уві сні – до неприємностей. Не варто турбуватися! Містичний образ несе в собі подвійний сенс, а тому трактувати сновидіння варто виходячи з ситуації, яка має пряме відношення до подій, що відбуваються в житті сновидця. З одного боку чорна кішка сниться, як знак уособлення сутності людини, а з іншого – є показником того, як оточуючі ставляться до людини.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться чорна кішка, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

✦ Бачити чорну кішку уві сні означає зрозуміти, що у ворогів насправді добрі наміри. Раніше здавалося, що ці люди готові заподіяти шкоду, вчинити нечесно до Вас. Проте, враження виявиться оманливим. Ті, кого Ви вважали недоброзичливцями – добрі та чуйні особи, тому з ними легко порозумітися.
✦ Ще одне значення з різних сонників – знайомство з людиною, яка кардинально змінить долю. З ним Ви відправитеся у захоплюючу подорож, зважитеся на важливі зміни, переїзд. Не відмовляйтеся від можливостей, що їх відкриває доля. З новим другом на Вас чекає нова сторінка!
✦ Радісне тлумачення сну – події, які викликають переживання, але принесуть позитивні емоції. Це може бути іспит, конкурс талантів чи весілля. Заходи завершаться успішно, придадуть впевненості у собі, а шлюб триватиме довгі роки. Хвилювання перед відповідальною подією – це нормально! Зосередьтеся на хорошому та готуйтеся до важливого дня.

Сонник по днях тижня

За сонником по днях тижня, якщо сновидіння наснилося в ніч на:
✦ понеділок ‒ до тривоги та турбот;
✦ вівторок – до розкриття творчого потенціалу;
✦ середу – до невеликих радощів;
✦ четвер – до вирішення конфлікту або виходу з фінансової кризи;
✦ п'ятницю – до успіху в особистому житті;
✦ суботу – до сімейного благополуччя;
✦ неділя – до проблем у найближчому майбутньому.

Значення сновидіння для жінки

Заміжній жінці скоро доведеться зіткнутися з ревнощами чоловіка. Це почуття нічим не виправдане – ви любите та цінуєте його. Постарайтеся вирішити непорозуміння без сварок, образ та скандалів. Сімейне життя не обходиться без подібних ситуацій, але у вас достатньо мудрості, щоб зберегти теплі, довірчі стосунки з чоловіком.

Значення сновидіння для дівчини

Якщо у кішечки уві сні була темна, красива і лискуча вовна – вона приходила попередити про майбутній день піклування про себе. Виділіть вихідний для відпочинку, доглядових процедур, корисної їжі та дихальної гімнастики. Щоб надовго зберегти молодість та красу, важливо стежити за здоров'ям, користуватися корисною косметикою та правильно харчуватися.

Значення сновидіння для чоловіка

Тримати кішку на руках – до підвищення окладу. Ви заслуговуєте на це! Роки завзятої, сумлінної роботи дадуть плоди. Сновидець незамінний у своїй сфері, тому роботодавець зацікавлений у його присутності у команді. Не припиняйте намагатися, і в майбутньому чекайте на додаткові бонуси. Пам'ятайте – додаткові навички збільшують шанси просуватися кар'єрними сходами.

Сонник Міллера

Згідно з сонником Міллера, прихід чорної кішки уві сні символізує зраду, яка йде з боку близьких родичів. Причому сновидець цим людям колись довіряв, а вони скористалися його довірливістю та наївністю. Даний вчинок порушить життєву рівновагу людини, і він на якийсь час усунеться від суспільства.
Зустріч із бездомною кішкою чорного кольору означає, що насправді сновидець почувається самотнім. Проаналізуйте свої почуття. Можливо, довкола багато людей, яким ви не байдужі, а ви їх просто не помічаєте. Змінювати коло спілкування з часом – це нормальна ситуація. Якщо хтось зникає з вашого життя, його місце обов'язково займе новий добрий друг.

Сонник Фрейда

За Фрейдом чорна кішка – це символ зайвої сексуальної збудливості людини.
Додаткові розшифрування:
✦ Гладити уві сні тварина – бажання мати сексуальні зв'язки з партнером, який значно молодший за віком.
✦ У випадку, коли кішка сама лащиться до вас, сон говорить про вашу сексуальність, яка знаходиться на найвищому рівні і протилежна стать це добре відчуває.
✦ Годувати чорну тварину – у ваших думках є непереборне бажання мати інтимні зв'язки з особами, які не досягли повноліття.
✦ Знущатися з кішки або навіть вбивати її – знак присутності бажання мати секс, який міститиме в собі елементи садизму.

Езотеричний сонник

За Езотеричним сонником, бачити уві сні чорну кішку або кота віщує швидке вирішення складних проблем.

Висновок

Образ чорної кішки завжди викликав багато запитань і привертав до себе увагу. Забобонні люди оминають містичну тварину, а тому подібний сон може їх налякати. Ті ж хто не надає значення повір'ям, навпаки, приймуть сновидіння, як добрий знак. У будь-якому випадку завжди варто звертати увагу на деталі, що супроводжують нічне явище, оскільки вони відіграють основну роль.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 10 січня 2023 року

18 місячний день
Загальний опис
18 місячний день – день самоаналізу. Цього дня необхідно подивитися на себе збоку, відмовитись від ілюзій. Слід зібратися з силами і не підкорятися чужій волі. Зберігати нейтральне становище у відносинах. Сьогодні, як у дзеркалі, відбивається Ваша сутність. Кожна людина має своє дзеркало, в якому вона бачить навколишній світ. У дзеркалі відображаються ваші дії, вчинки, емоції. У 18 місячний день рекомендується дотримуватися у всьому поміркованості, не виявляти гординю і марнославство, не засуджувати, не бажати зла. Щоб з Вами не сталося цього дня, хороше чи погане, треба взяти до уваги та зробити висновки. Адже цей урок призначено саме Вам. Це підказки природи, в якому напрямку Вам треба працювати над собою. Спостерігайте та помічайте будь-які натяки Всесвіту. Зверніть увагу, чи не спотворює Ваше дзеркало реальність, чи криве воно. Оскільки символом 18 місячного дня є ще й мавпа, то треба побоюватися тих людей, які особливо схильні до впливу цього знака. Вони перевертають, спотворюють сенс ваших слів, нав'язують свою думку, передражнюють інших. Вони спотворено сприймають світ, схильні до удавання. З ними небезпечно мати ділові контакти і навіть спілкуватися. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 18-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌔 Молодий місяць, що росте, або 2-а місячна фаза
Період місячного циклу від 1-ї місячної чверті до повного місяця, так званий період істиною Місяця. Енергетика цілющих сил Сонця як ніколи сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці сильні та активні. Емоційний, розумовий та фізичний стан людини розкривається повністю. Відмінний час для активних дій та перемог. Успіх і успіх будуть супроводжувати в особистому, громадському, творчому та діловому житті. Рухайтеся, мандруйте, спілкуйтеся, вкладайте гроші, зміцнюйте своє здоров'я. За пару місячних днів до повного місяця пригальмуйте, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Місячної дороги або Спаленого шляху.

♌ Місяць у знаку Лев
Лев  цар звірів. Знак наповнює людей гордістю та царственістю. Розум стає рішучим і хоробрим, трохи егоїстичним, що прагне лідерства. Звернувшись до когось за допомогою чи порадою, ми швидше за все отримаємо їх, оскільки у людей з'являється схильність до здійснення благородних вчинків. Це час кохання себе та оточуючих, час позитивної творчої енергії.

♂ Вівторок
У цей день тижня світом керує Марс. Енергетика вівторка – чоловіча, ініціативна, войовничо-активна. День активних дій  не можна сидіти склавши руки. Емоції налаштовані до боротьби, першості, перемоги, праці до втоми. Надлишок емоцій може викликати агресію, невиправданий авантюризм. Важливо цього дня тримати під контролем свої емоції, намагатися "тверезо" мислити і тоді у справах все виходитиме. Добре займатися будь-якою фізичною роботою. Добре братися за справи, що потребують нових ідей, ініціативи. Добре займатись бізнесом. Добре розумітися на конкурентах, відстоювати свої права, точку зору. Дуже корисна участь у спортивних заходах та заняття фізкультурою. Будьте обережні у справах, пов'язаних з будинком і близькими  це може призвести до конфлікту. У вівторок бажано виключити справи понеділка, п'ятниці та суботи.

Сни 18 місячної доби

Сни 18 місячних діб, переважно, здійснюються. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Можливі прибутки, покупки, подарунки, обновки. А причиною неприємних та страшних снів може бути ваш внутрішній стан – тривога чи стрес. Поганий сон можна скасувати. Це у ваших силах. Прокинувшись, треба відразу подивитися на яскраве електричне або сонячне світло. У образі сновидінь, як і дзеркалі, відбивається ваша сутність. Навіть дивний сон іноді може містити раціональне зерно. Можна зробити важливий висновок для покращення життєвої ситуації.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...