Translate

четвер, 12 січня 2023 р.

Сон у ніч на 13 січня

Сни в ніч із 12 на 13 січня вважаються пророчими. Ви можете довіряти всьому, що показало Вам бачення. Це допоможе ухвалити правильні рішення у майбутньому. Можливо, що справжній сенс сну Ви зрозумієте лише за кілька днів.
Не забувайте, що це ще й святкові сни, а вони особливі. З одного боку, вони загадкові, таємничі і не одразу можна здогадатися, про що вони хочуть попередити. З іншого – немає снів точніше, ніж у цей час. Особливо, якщо Вам уві сні вдалося поговорити з покійними родичами. Їхні слова особливо цінні, так можна почути цінну пораду.
Є навіть спеціальна змова, щоб почути пораду від родичів. Вимовляють його перед сном:
Родня моя, що на тому світі перебуває,
Я про Вас не забуваю, завжди згадую.
Зі справами мирськими ваші душі розлучилися,
А ваші біди на землі залишилися.
Тепер ці біди на мене навалилися,
Кігтями вчепилися,
Чи не відстають, серце рвуть.
Допоможіть мені!
Нехай ваша порада вбереже мене від бід.
Нехай буде так!
Після цього треба одразу лягати спати.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із четверга на п'ятницю

Сон із четверга на п'ятницю обов'язково збудеться, якщо він пов'язаний із романтичною, любовною частиною Вашого життя. Варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі збудеться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку  сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Покровителькою снів із четверга на п'ятницю є Венера, вона допомагає Вам краще зрозуміти власні почуття, емоції, переживання, серцеві бажання, особливо в любовному руслі.
Сни побачені з четверга на п'ятницю безпосередньо пов'язані з особистим життям людини, її творчим початком та матеріальним та соціальним становищем. Якщо Ви уважно аналізуватимете свої сновидіння, то можливо саме уві сні Ви знайдете підказку, яка допоможе Вам здійснити давню мрію.

Тлумачення снів БІЛИЙ КІНЬ

Кінь зазвичай розглядається уві сні як позитивний символ – коні можуть символізувати силу, витривалість, свободу та пристрасть. Проте трактування сну може відрізнятися залежно від другорядних деталей – наснився кінь чоловікові, жінці чи молодій дівчині. Різні сонники допоможуть розібратися з тим, що означає бачити, як скакати верхи або гладити білу гарну конячку.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться білий кінь, ласкаво просимо на сторінці блогу Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Білий кінь символізує якнайшвидше процвітання та благополуччя. Напевно, Ви багато працювали останнім часом і були по-справжньому захоплені якоюсь важливою справою. Виконана робота не залишиться без уваги та заслуженої винагороди. Вам вдасться не тільки досягти поставленої мети, але й наблизитися до довгоочікуваного, повноцінного відпочинку. Сон із конем білого забарвлення віщує завершення довгострокового проекту, налагодження взаємин із оточуючими.
Вам вдасться визначитись із близьким колом спілкування. Ймовірно, Ви довгий час не могли розібратися з тим, кому варто довіряти і кого можна просити допомоги, багато сумнівалися у щирості близьких. Сновидіння з конем пророкує своєрідне осяяння. Ви точно знатимете, хто входить до вашої групи однодумців та відданих соратників.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Худий білий кінь сниться до розчарування в партнері.
✦ Загнана – до обману з боку колег.
✦ Брудна – до появи ворогів.
✦ Впасти з коня – на нещастя з власної вини.
✦ Мити її – до моральної втоми.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Весільний білий кінь сниться до покращення стосунків з рідними.
✦ Плямиста – до перемоги у конкурентній боротьбі.
✦ Спостерігати за конями на стрибках – до виграшу великої суми.
✦ Вичісувати – до кар'єрного зростання.
✦ Якщо наснилося, що подарували коня, то це до досягнення високого становища у суспільстві.

Сонник по днях тижня

Тлумачення залежно від того, коли сниться білий кінь:
✦ у понеділок – до приємної подорожі;
✦ у вівторок – до обману з боку коханої людини;
✦ у середу – до поліпшення матеріального становища;
✦ у четвер – до запізнення на важливий захід;
✦ у п'ятницю – до появи нового хобі;
✦ у суботу – до необхідності приділити більше уваги сім'ї;
✦ у неділю – до участі у благодійності.

♀Сонник для жінок

Для жінок:
У найближчому майбутньому до Вас звернуться за допомогою, підтримкою та порадою, адже білий колір тварини символізує чемність і поблажливість. Навіть якщо стосунки з цією людиною складалися не найкращим чином, підніміть білий прапор, виявите співчуття. Це допоможе не лише налагодити контакт, а й заручитися щирістю. Подяка у відповідь не змусить себе довго чекати. Бачити білу кобилу  означає, що саме ця людина допоможе Вам у досягненні важливої ​​життєвої мети.
✦ Заміжній
Скакун білого забарвлення  це знак, що вказує на необхідність запастись терпінням. Якщо Вам властива надмірна емоційність та дратівливість, намагайтеся планувати робочий час грамотно. Переривайтеся на відпочинок та займайтеся справою, яка заспокоює, розслаблює. Тоді Вам вдасться з успіхом, у встановлені терміни, завершити розпочате та не кинути важливу, відповідальну роботу на половині, уникнути зайвого стресу та внутрішньої напруги.
✦ Молодий
Якщо Вам наснився білий кінь, на Вас чекає розмова до душі, з'ясування стосунків з давнім другом. Вам вдасться в спокійній обстановці обговорити минулі образи, пробачити один одному і відновити втрачену довіру. Не відмовляйтеся від пропозиції про зустріч чи власне бажання нагадати про себе. Спільне проведення часу залишить виключно позитивні враження і допоможе обзавестися відданим і люблячим другом на все життя.
✦ вагітної – до легких пологів;
✦ нареченій  до вдалого шлюбу;
✦ незайманою – до пліток у жіночому колективі.

♂Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
Сон відображає внутрішній занепокоєння, пов'язане з докорами совісті. Ймовірно, вам у недавньому минулому довелося досягти бажаного обманом або іншим нечесним шляхом, доставити оточуючим певний дискомфорт. Щоб позбавитися почуття провини, дайте усвідомити постраждалому його цінність і значущість. Постарайтеся налагодити контакт, якнайшвидше, і тоді складна ситуація вирішиться сама собою мирним шляхом і без зайвих сварок.
✦ Зрілому чоловікові
Сон із конем білого забарвлення знаменує довгоочікувану зустріч із друзями. Робочі та рутинні зобов'язання, брак вільного часу, особисті справи та інші обставини довго заважали зібратися компанією та організувати спільне дозвілля. Для зустрічі не потрібна вагома причина чи святковий привід. Білий налаштовує на прояв ініціативи – зателефонуйте друзям, від привабливої ​​пропозиції навряд чи хтось відмовиться.
✦ Холостому
Білий жеребець пророкує успішне задоволення ваших амбіцій, підвищення статусу та покращення становища в суспільстві. Насамперед, зміни торкнуться професійної сфери. Ваші старання будуть гідно оцінені, а виконана робота виявиться винагороджена підвищенням, премією або іншими привілеями. Вас переповнить гордість, яка допоможе повірити у свої сили та поставити перед собою нові перспективні життєві цілі.
✦ одруженому чоловікові білий кінь сниться до пошуку додаткового джерела доходу;
✦ розлученому – до нових серйозних відносин;
✦ нареченому – на жаль про втрачену можливість.

🌛Місячний сонник

Тлумачення про Місячний сонник:
✦ в Повний місяць білий кінь сниться до довголіття;
✦ на спадаючий Місяць – до марного занепокоєння;
✦ в Молодий місяць – на щастя;
✦ на Місяць, що росте, – до успіху у справах.

Значення сну по порах року

Білий кінь може трактуватися по-різному. Сон, побачений у певний час року, може символізувати:
✦ взимку – тугу за минулим;
✦ навесні – наснагу;
✦ влітку – позитивний, оптимістичний настрій;
✦ восени – логічне завершення певного життєвого етапу.

Висновок

Білий кінь уві сні символізує якнайшвидші зміни на краще. Трактування сну, залежно від різних деталей побаченого, допомагає усвідомити свої недоліки та зрозуміти, яку тактику поведінки вибрати для якнайшвидшого досягнення сформульованої мети. Не впадайте у відчай, якщо у вашому житті багато труднощів. Образ коня – це безцінний досвід, який допоможе стати успішнішим, щасливішим та компетентнішим у багатьох питаннях.
Щоб правильно зрозуміти сюжет подібного сновидіння, потрібно згадати подробиці про самого коня уві сні. Сонники представляють інтерпретації лише з урахуванням подій, відчуттів і дій, які супроводжували той чи інший образ. Розглянувши різні трактування, до чого сниться білий кінь, можна зрозуміти побачений нічний сюжет. Можливо, потрібно виявити обережність. Загалом це сприятливий знак, який обіцяє щастя та благополуччя.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 13 січня 2023 року

21-й місячний день
Загальний опис
Двадцять перший місячний день – день абсолютної чистоти та благородства. Важливо бути чесними та справедливими, навіть у дрібницях. Якщо реалізація задуманого вимагатиме якихось жертв не зупинятися. Цілком віддатися справі і є можливість придбати абсолютно новий рівень ваших можливостей. Можна перевершити себе і знайти довгоочікувану свободу. Хвороби, що виникають сьогодні, можуть виявитися небезпечними. Часто вони непередбачувані. Хвороба може пройти швидко та без сліду, а може затягнутися. Якщо у Вас на 21 місячний день випало перше побачення, вважайте, що Вам пощастило. Ці відносини часто переростають у серйозні. Цього дня Ви навряд чи бачитимете віщі сни. Як правило, вони не несуть нам жодної цінної інформації і є просто підсвідомим переживанням подій, що відбуваються з нами у реальному житті. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 21-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♎ Місяць у знаку Терези
 Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано дотримуватися міри у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

♀ П'ятниця
У цей день тижня світом править Венера. Енергетика п'ятниці – чуттєва, гармонійна, споглядально-пасивна. День легкий  найкращий день для побачень, розваг, відпочинку та задоволення. Відвідуйте все, що пов'язане з мистецтвом – музеї, виставки, музичні заходи. Насолоджуйтесь красою. Надайте знаки уваги людині, яка подобається. Зав'язуйте партнерські стосунки. Будьте щедрими. Організовуйте домашні вечірки. Завітайте на косметолога, перукаря. Шкідливо усамітнюватися, сумувати та займатися самоаналізом. У п'ятницю не треба займатися справами вівторка, середи та четверга.

Сни 21 місячної доби

Цього дня Ви навряд чи бачитимете віщі сни. Як правило, вони не несуть нам жодної цінної інформації і є просто підсвідомим переживанням подій, що відбуваються з нами у реальному житті. Наскільки символічним не здавався Вам у цей день сон, не варто навіть думати про нього. Не читайте сонники в надії зрозуміти сенс, не переживайте, якщо події та картинки сновидіння були трагічними та жахливими. Так само не варто радіти нічому позитивному, що Ви побачите уві сні. Все це лише спотворена реальність. Тільки один символ нашого сну може мати сьогодні значення. Якщо Вам насниться щось пов'язане з конями, зверніть увагу на ці образи. Це символізує майбутні зміни або випробування, з якими Вам доведеться зіткнутися.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...