Translate

четвер, 26 січня 2023 р.

Магія та езотерика 6 місячна доба

У шосту місячну добу перед вами відкриваються дивовижні можливості в області магії. Зараз найсприятливіший час для новачків, для тих, хто робить перші кроки у сферу окультного. У шосту місячну добу можна здійснювати свої перші досліди та експерименти, проводити простенькі ритуали та церемонії.

Магія та езотерика

Цей час ідеально підходить для виконання магічних ритуалів, особливо, пов’язаних з активним використанням магічних властивостей рослин. День роботи зі словом, тому змови, складені саме цього дня, матимуть дуже велику силу. Обряди на омолодження, вербальні привороти, виготовлення любовного зілля, приворотних духів, обряди на здобуття матеріального добробуту. Колективна робота принесе плоди.

Деякі східні астрологічні традиції в шостий місячний день виконували ритуали, направлені на досягнення безсмертя або продовження життя.
Практично всі магічні школи сходяться на тому, що в цей період відкривається канал безпосереднього зв’язку з Вищими Силами Космосу. Людина отримує можливість сприймати тонкі потоки космічної енергії, інформацію з інших вимірів. З цієї причини вважається, що шоста місячна доба – час отримання одкровень, а також повчань від духовних наставників із інших планів буття.

В окремих духовних школах було прийнято в шостий місячний день вирушати до вчителя за особливими повчаннями, для отримання спеціальних настанов в духовній практиці.

У відьомській традиції в цей місячний день виготовлялися особливі Магічні екстракти, а в школі, друїзму здійснювали таємничу церемонію зрізання гілки омели.

Ворожіння

6 місячна доба – це найкращий день для ворожінь. Практично всіма астрологічними традиціями вважається, що в шосту місячну добу у людини відкриваються здібності до ясновидіння, прогнозу і пророцтва. Недаремно кельтські жреці  друїди  особливо виділяли цей день зі всього Місячного місяця, здійснюючи свої магічні ритуали і, природно, виконуючи мантичні (ворожильні) практики.
Ворожити в цей період можна на все, що завгодно, можна ставити будь-які питання, запитувати оракула на будь-яку тему, оскільки майбутнє перед тим, хто ворожить лежить як на долоні, головне  уміти побачити його і правильно тлумачити. Також в цей час можна використовувати ворожильну техніку будь- яких традицій, від традиційних слов’янських святочних ворожінь, до самих екзотичних  ворожінь по риб’ячій лусці або кокосам. Дуже добре в шосту місячну добу ворожити на рунах.

Талісмани 6 місячної доби

Символ дня: Журавель, знак 6 місячного дня символізує спілкування з Богами. Цей символ допомагає увійти до зміненого стану свідомості. Хмара вважається синонімом пророка. А хто такий пророк? Пророк – провісник від імені Бога, віщун істини. Напевно, з цим пов'язаний посилений прояв інтуїції та телепатичних здібностей у цей день. Внутрішній голос даватиме підказки.

Каміння: цитрин, плазма, гіацинт.

Аромат: кедр – подорожує застійні явища, видаляє енергетичні блоки, посилює енергетику та захищає ауру. Усуває нервозність та розгубленість, упорядковує «розірваність» думок. Підвищує розумову та життєву активність. Ушляхетнює думки і вчинки.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...