Translate

пʼятницю, 27 січня 2023 р.

Магія та езотерика 7 місячна доба

У сьому місячну добу перед вами відкриваються найширші можливості в області окультного, і в першу чергу це стосується магії слова. Зараз приголомшливим ефектом будуть мантри, змови, молитви та інші містичні практики, пов'язані з роботою зі словом.

Магія та езотерика

Це день викриття, активної боротьби. Світлий день. Провокаційний день. Дуже добре для робіт зі стихією повітря, для різних обрядів на вітер. Позитивні роботи зі зверненням до духів стихій, будь-які обряди світлого спрямування, світлі зашити лягають у цей день особливо потужно. Також цей день вдалий для всякого роду чисток, особливо зняття магічного негативу та вигнання «підселенців». Якщо Ви ведете магічну війну – обов'язково скористайтеся впливом цього дня: знімати чужу дію найефективніше буде саме у цю місячну добу. 

У сьомий місячний день необхідно бути обережним, оскільки зараз, навіть найменша помилка у діях любовної магії, може спричинити дуже серйозні наслідки, оскільки астральна енергія перебуває в одному з піків своєї активності. Рекомендується виготовляти любовні амулети, талісмани та обереги.

У цей день любителі чи новачки дуже вразливі. Чаклуни та чорні маги дуже часто цього дня почуваються погано, хворіють і працюють у разі нагальної потреби.

Ворожіння

Ворожіння цього місячного періоду відрізняються високим ступенем точності, але звертатися до оракула бажано з питаннями, що стосуються вашого внутрішнього світу, духовних проблем, а також взаємин з людьми, тобто з тими, які мають відношення до комунікативних зв’язків.
Ворожіння на друга
Узяти кокосову стружку і сліпити з неї за допомогою солодкої води або варива людські фігурки. Фігурок повинно бути стільки, скільки у вас друзів. Поставте фігурки на стіл, під кожну потрібно покласти листок з ім’ям друга.
Почекати дванадцять годин. Фігурки, які до дванадцяти годин розваляться — несправжні друзі.

Ворожіння «Хто мій ворог?»
Узяти чашку з водою і кидати в неї одне за іншим гарбузові насіннячка, повторюючи вголос імена. На якому імені насіннячка зіткнуться один з одним, та людина і є ваш недруг.

Талісмани 7 місячної доби

Символ дня: півень, магічний жезл, Роза Вітрів.

Каміння: сапфір, геліотроп, корал.

Аромат: кориця – зігріває, нарощує та потовщує ауру. Допомагає позбутися почуттів гніву та заздрощів, жалю до себе та зацикленості на минулих проблемах та помилках. Усуває депресивні стани та емоційний холод. Аромат Кориці покращує самопочуття людини, налаштовуючи оптимістичний лад. Розвиває оптимізм, особистісну цілісність, віру у свої сили та самоповагу. Аромат створює затишну атмосферу довіри та доброзичливості. Сприяє покращенню пам'яті та підвищує працездатність.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...