Translate

суботу, 14 січня 2023 р.

Сон у ніч на 15 січня

Сон у ніч із 14 на 15 січня є віщим. Від снів цієї ночі слід очікувати інформації про взаємини з конкретною людиною – суперником, ворогом, який завдає найбільших неприємностей. 
Сни нинішньої ночі дають зрозуміти, що найбільше непокоїть людину на цьому життєвому етапі, і підказують, як вирішити проблему, якщо вона існує.

Також варто звернути увагу на час, коли приснився сон. Сон, що приснився до півночі здійсниться, але доведеться трохи почекати, з півночі до 3-ї ранку – сон повинен виповниться в найближчі три місяці, сон, що прийшов на світанку не змусить Вас довго чекати свого виконання.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із суботи на неділю

Побачений сон із суботи на неділю збувається цього ж дня. Події, які він віщує, залежить від настрою сновидіння. Якщо ви побачили щось хороше, то, напевно, варто чекати втілення. У разі негативного забарвлення бачення воно може ніяк не проявити себе в реальному житті.

Тлумачення снів ГОРІХИ

Запам'ятати, як побачили горіхи уві сні, під силу небагатьом. Але якщо вранці Вам вдасться згадати, що головними об'єктами сну були вони, то цікаво дізнатися, що це означає. Бачити уві сні горіхи – це завжди до хорошого, а саме до стабільності: у здоров'ї, настрої, фінансовому плані. Але конкретніше розтлумачити «горіховий» сон можна, якщо пригадати важливі деталі: розмір, смак, форму та сорт горіхів. А також які дії проводили з горіхами: збирали, їли, чистили тощо.
Для того щоб правильно розшифрувати «горіховий» сон – краще звернутися до відомих сонників, вони знаються на цьому.
Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сняться горіхи, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

Коротке тлумачення сну

Горіхи символізують цілісність та багатство матеріальних та духовних цінностей. Сновидіння пророкує здобуття внутрішньої гармонії, особистісне зростання. У свою чергу такі зміни сприятливо вплинуть і на інші сфери життя – кар'єру, самореалізацію, взаємини з близькими, стан здоров'я. Вам тільки залишиться грамотно розпоряджатися наявними ресурсами для досягнення поставленої мети.

Залиште спогади про негативний досвід у минулому. Час для розпачу та нещасть давно минув. Тепер у вас є все потрібне, щоб відчути гармонію. І до цього добробуту привели саме минулі, як здається, помилки. Насправді ж скоро з'ясується, що все, що не робилося, було на краще. Прийміть цю істину та відпустіть негативні емоції назавжди.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Порожні горіхи сняться до втрати великої суми.
✦ Гнилі – до розчарування в коханій людині.
✦ Перебирати горіхи – до виконання низькооплачуваної роботи.
✦ Додавати їх у страву – до здійснення легковажного вчинку.
✦ Бачити, як хтось розсипав горіхи, – на жаль.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Лісовий горіх сниться до отримання великого прибутку.
✦ Мускатний – до популярності та багатства.
✦ Горіхи у шоколаді – до вигідної покупки.
✦ У цукрі – до виконання бажання.
✦ Якщо наснилося, що дали горіхи, то це до сприятливого збігу обставин.

Сонник по днях тижня

Тлумачення в залежності від того, коли наснився горіх:
✦ у понеділок – до небезпечної ситуації;
✦ у вівторок – до візиту родичів;
✦ у середу – до отримання вигідної ділової пропозиції;
✦ у четвер – до бійки;
✦ у п'ятницю – до покращення стану здоров'я;
✦ у суботу – до небажання брати на себе відповідальність за будь-що;
✦ у неділю – до швидкої закоханості.

Сонник для жінок

✦ Молодий
Снилися горіхи – прислухайтеся до порад із боку. Сновидіння говорить про вашу категоричність і неприйняття оцінки ситуації, що склалася у вашому житті. Не виключено, що поради виявляться справді корисними та перспективними. Особливо це стосується фінансової сфери.

✦ Зрілий
Сон про горіхи характеризує вас як людину, достатньої імпульсивної, яка звикла діяти на поводі у емоцій. Якщо ви перестанете робити поспішні висновки в неоднозначних ситуаціях, вдасться зберегти добрі взаємини з близькими людьми і показати себе як людину врівноважену, розважливу, завбачливу.

✦ Заміжній
Горіхи сняться, якщо перед вами стоїть питання, що вимагає складання точного плану, чи то майбутній ремонт житла, чи покупка нової нерухомості. Справа по-справжньому серйозна, тому вимагає детального опрацювання всіх можливих наслідків та перспектив. Тому разом із чоловіком ретельно оцініть всі ризики, перш ніж почати рухатися до поставленої мети. Важливо вибрати найбільш перспективний варіант.

✦ Незаміжній
На вас чекає якась суєта, але від перебування в таких умовах можна отримати справжнє задоволення, навіть передчуття. Можливо, це спонтанне рішення вирушити у відпустку або кардинально змінити стиль, підготувати за короткий час все до проведення важливого заходу, а може, несподіване побачення з об'єктом обожнювання. Якщо вам наснилися горіхи, будьте готові проявити себе з найкращого боку.

Сонник для чоловіків

✦ Молодому
Горіхи сняться, якщо наяву ви виявляєте надмірну наполегливість у суперечках. Ви не звикли залишатися неправими, але для цього необов'язково намагатися маніпулювати чи вдаватися до інших махінацій, щоб переконати співрозмовника. Якщо ви компетентні у питанні, шукайте вагомі докази вашої правоти, формулюйте докази доступно.

✦ Зрілому
Багато різних горішків говорять про те, що ви звикли діяти за принципом «ти мені, я тобі». Це не меркантильність, а швидше бажання відчути свою важливість, справжню подяку, визнання. Проте оточуючі можуть інтерпретувати такий підхід інакше. Вам слід задуматися про вимоги щодо себе, що транслюються в суспільство.

✦ Одруженому
Бачили уві сні горіхи – значить, у вас є можливість зробити приємний сюрприз для того, хто вам по-справжньому дорогий. Подумайте, чим ви можете порадувати кохану, які її інтереси та переваги. Уважне ставлення до підготовки сюрпризу обов'язково буде гідно оцінено вашою другою половинкою.

✦ Холостому
Наближається час, коли можна братися за нові справи, зайнятися тим, чим раніше ніяк не наважувалися. Навіть ризик припуститися помилки – не привід відмовлятися від отримання яскравих вражень. Надайте події нотку авантюризму. Починайте роботу легко, не переживаючи за результат. Якщо нічого продуктивного і не вийде – це аж ніяк не відобразиться на вашому житті.

🌛Місячний сонник

Розшифровка в залежності від фази Місяця:
✦ в Повний місяць горіх сниться до досягнення мети;
✦ на спадаючий Місяць – до моральної та фізичної втоми;
✦ в Молодий місяць – до відвідування розважального заходу;
✦ на Місяць, що росте, – до радісних спогадів.

Висновок

Горіхи уві сні віщують збагачення  духовне, матеріальне, психологічне. Це може бути здобуття нових знань, опрацювання внутрішньоособистісних конфліктів, знайомство з людиною, уготованою долею. Так чи інакше, пам'ятайте, що ви непомірно багаті, і цей факт не обов'язково має бути обумовлений наявністю пачки купюр у гаманці. Залишається тільки побажати, щоб усі позитивні трактування швидше здійснилися!
Спокійної, тихої ночі. Мирного неба, моя Україно💙💛 Daryaved

Місячний календар 15 січня 2023 року

23-й місячний день
Загальний опис
Почалася четверта, остання фаза місяця. Попереду дні Гекати – тяжкі, небезпечні дні. Вже сьогодні Ви можете відчути, як у Вас зароджується страх. Предмети падають із рук, організм ослаблений. Виникає апатія та небажання діяти. Це нормально, не звинувачуйте себе. Вам просто не вистачає енергії, адже Місяць поступово зменшується. 23 місячний день предки пов'язували з розгулом кровопивців, вампірів. Нестача енергії змушує людину добувати її з інших людей. Сьогодні на Вас можуть чинити моральний тиск, не піддавайтеся на провокації та проганяйте бажання мститись. Дуже складний день, насичений важкими та агресивними енергіями. Одночасно він може стати і днем ​​покаяння, прощення та самопожертви. Так як енергія в 23 місячну добу зменшується, то її треба витрачати на найнеобхідніше. Сьогодні спостерігаються часті сварки, конфлікти, бійки. Необхідно дотримуватися врівноваженості та спокою. Людина схильна до сильного впливу Космосу. У негармонійних людей енергія йде не в те русло, виливаючись у скандали. А гармонійним і тренованим людям енергія приносить лише користь, прямує на творення та творчість. 23 місячний день не любить порожньої балаканини, яка веде до конфліктів і пліток. Сьогодні діє принцип, що мовчання – це золото. 
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 23-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌘 Стара спадна Місяць або 4-а місячна фаза
Період місячного циклу від 3-ї місячної чверті до молодика. Енергетика цілющих сил Сонця йде на спад. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці ослаблені та не захищені. Емоційний стан людини згасає, але раціональна складова ще велика. Час мудрості та роздуми. Відмінний час для підбиття підсумків та аналізу подій у місячних днях місячного місяця, що завершуються. Сприятливий час для різноманітних обговорень, нарад і передачі досвіду. Найкращий час виправити своє здоров'я. Усі оздоровчі процедури сприятливі. Фізичні навантаження мають бути помірними. За пару місячних днів до молодика посиліть свою увагу, оскільки настане період несприятливих місячних днів, які називаються днями Гекати.

♎ Місяць у знаку Терези
Час прагнення емоційного рівноваги. Увага розсіяна і важко зосередитися на окремих питаннях та речах. Якщо вам все подобається і у вас чудовий настрій, то ви досягли рівноваги між духовним і матеріальним. Небезпечно впадати в крайнощі, бажано дотримуватися міри у всьому. Намагайтеся відкласти справи, які потребують негайного вирішення.

☉ Неділя
Цього дня тижня світом керує Сонце. Енергетика неділі – життєлюбна, сприятливо-пасивна. День безумовного кохання та щедрості. День святкування та підготовки до світлого майбутнього. У неділю потрібно розпочинати нові справи, будувати плани, приймати важливі рішення та радіти всьому навколишньому. Рекомендуються активний відпочинок, прогулянки природою, фізичні вправи, відвідування храму. Цього дня ходять у гості, відзначають різні події, танцюють, співають, веселяться від душі. У неділю не можна займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 23 місячної доби

Сни 23 місячних діб – оманливі, часто виявляються порожніми. Отже, якщо ваші сни навіть сповнені занепокоєння та переживань, не звертайте уваги, не надавайте їм жодного значення. Сни цього дня нечасто несуть корисну інформацію. Весь негатив двадцять третього місячного дня шукатиме виходу у ваших сновидіннях, тож не варто чекати сьогодні легких і безтурботних снів. В основному, сновидіння цього дня дуже сумбурні, незрозумілі, збиті в одну купу, але найголовніше – тяжкі та неприємні. Незважаючи на це, вони містять масу корисної інформації, яка при правильному тлумаченні допоможе вам зрозуміти самих себе. Через складність і витіюватість снів цього дня краще довірити їхнє тлумачення фахівцям. Вони допоможуть зрозуміти, що за внутрішній конфлікт у вас назрів, як пережити з мінімальними втратами цю трансформацію свідомості, який шлях вибрати. При правильному тлумаченні можна розрубати той гордієвий вузол, який вже давно мучить вас, але ви ніяк не можете зрозуміти, у чому суть ваших мук. Сни двадцять третього місячного дня допоможуть вам усвідомити це. Тільки так можливий подальший рух уперед. Незважаючи на складність, двоїстість та суперечливість двадцять третього місячного дня, сильні особи зможуть обернути надлишок його енергії собі на користь.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...