Translate

суботу, 14 січня 2023 р.

Магія та езотерика 23 місячна доба

23 місячна доба 
– це період розв’язування “вузлів”, карм, день, коли ви маєте можливість звільнитися від минулого. Сьогодні рекомендується виконувати очищувальні практики, динамічні медитації.

Магія та езотерика

У 23 місячну добу займатися магічними операціями можна лише професіоналам. Любителі та новачки в жодному разі не повинні стикатися з областю окультного, оскільки це небезпечно для їхнього здоров'я. Сатанинський день. Енергія цього дня войовнича та важка. Енергетика цієї доби важка і темна, і дуже потужна. Вона провокує людину на агресію та насильство. У цей день добре вдаються важкі псування на відібрання чогось на свою користь: здоров'я, удачі, краси та молодості; обряди на боржників, насильницькі нав'язування думок, «забійні» оморочки. Перекиди та перекидання на інших ідеально підходять для проведення цього дня. Надзвичайно ефективні різного гатунку і отвороты, т.к. У цей день особливо виражена конфліктність у людських загалом і зокрема любовних стосунках. Хороша у цей день робота з деревами. Не можна цього дня стригти нігті та різати себе (навіть у жертовних цілях). Категорично заборонено групову роботу. Цієї доби корисно обкурювати приміщення, де Ви живете і тим більше, де проводите магічні ритуали. Можна виготовляти талісмани на успіх судових справах. Якщо правильно використовувати енергетику 23 місячного дня, то людині розкриваються здібності цілителя.

Ворожіння

Від ворожіння бажано утриматися. Це  день нестабільності енергетичних потоків, тому ні на одне поставлене оракулу питання ви не одержите точну і ясну відповідь – все буде туманно і, як правило, не відповідати істині.
У двадцять третю місячну добу стає активна шкідлива астральна сутність, яка часто заважає мантичним (ворожильним) практикам.
Звертатися до оракула цієї місячної доби потрібно лише з питаннями, що стосуються смерті або ситуацій, що загрожують Вашому життю.

Талісмани 23 місячної доби

Символ дня: крокодил, який прагне Вас схопити, вкусити, проковтнути.

Каміння: чорний нефрит, топаз, крокодиліт, сардер.

Аромат: орхідея – цей аромат чудово заліковує душевні рани, утихомирює гнів, покращує настрій. Запах Орхідеї перенаправляє людину в русло позитивних дій та емоцій. Допомагає у вирішенні спірних питань. Аромат Орхідеї допомагає зробити правильний вибір та прийняти правильне рішення.
Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...