Translate

пʼятницю, 13 січня 2023 р.

Магія та езотерика 22 місячна доба

Двадцять друга місячна доба – день мудрості і знання. 
Це час, який бажано присвятити вивченню давніх магічних трактатів та книг. Корисно провести цю добу в роздумах, а також це найсприятливіший період для того, щоб приступити до вивчення астрології.
Крім того, добре виготовляти талісмани та амулети, спрямовані на розвиток творчих та паранормальних здібностей.

Магія та езотерика

Глибина, гострота і тонкість думки властива особам, сповненим премудрості. 22-й місячний день вважається днем ​​здобуття мудрості та таємних знань. Добре в 22 місячну добу виготовляти амулети та талісмани, спрямовані на розвиток творчих та паранормальних здібностей. У 22 місячну добу можна проводити присушування, виготовлення амулетів на збереження кохання, та весільні обереги. Дуже дієвими є приворотні зілля або інші ритуали, пов'язані з їжею.

Ворожіння

Це магічний день, день ворожіння. Можна в 22 місячну добу ворожити, дізнаватися про долю і майбутнє, накопичувати і передавати свій досвід і знання. Надзвичайно ефективні звані кулінарні ворожіння, засновані на використанні продуктів. Такими, зазвичай, є народні методи отримання прогнозів.

Але пам’ятаєте, що будь-який прогноз, це тільки прогноз, а не раз і назавжди встановлений факт. Завжди можна щось змінити. Тому якщо на ваше питання під час ворожіння буде несприятлива відповідь, не зневіряйтеся, при належній старанності завжди можна все змінити. Прийдешнє бере свої витоки в сьогоденні, робіть все сьогодні правильно, завтра ваше життя стане краще, ніж зараз.

Ворожіння по 9 ґудзикам
Для ворожіння знадобляться 5 великих ґудзиків, бажано одного розміру, а також 4 ґудзики середніх розмірів.
Узяти ґудзики в праву руку і різким рухом кинути через ліве плече.
Якщо біля вас опиниться:
✔ більше ґудзиків середнього розміру – найближчим часом вас чекають неприємності і тривоги, що виникли в сім’ї труднощі не даватимуть спокою і на роботі;
✔ великі ґудзики, що близько лежать до лівої ноги – везіння у всіх справах, міцний достаток і сімейні радощі. В майбутньому все буде відмінно;
✔ великі ґудзики розташовані ближче до правої ноги – пощастить людям, які займаються комерцією. Бізнес буде успішним, всі комерційні операції принесуть небувалий дохід;
✔ однакова кількість великих і маленьких ґудзиків – незабаром у вас всього буде порівну – трішки радощів, трішки жалю.

Талісмани 22 місячної доби

Символ дня: символами 22 місячної доби є «Слон Ганеша з обламаним іклом», «Свиток» (книга) та «Золотий ключик». Індійський Бог мудрості Ганеша допомагає всім, хто прагне нових і таємних знань, хто передає свій накопичений досвід і свій багаж знань іншим. Духовний пошук і знання мають бути спрямовані лише на творення.

Каміння: блакитний агат та нефрит, синій сапфір та яшма. Вони мають у цей день максимальну силу на людину.

Аромат: майоран – цей аромат має здатність швидко відновлювати душевну рівновагу після сильного стресу, серйозних неприємностей, горя та втрат. Еліксир проти страху. Усуває занепокоєння, втому та безсоння. Майоран усуває параліч волі. Він насичує енергетичне поле людини оптимізмом, впевнено йти вперед і досягати поставленої мети спокійно і швидко.

Мирного неба, моя Україно💙💛
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...