Translate

середу, 11 січня 2023 р.

Сон у ніч на 12 січня

Сни, побачені в ніч із 11 на 12 січня, 
– яскраві та красиві – часто бувають схожі на барвисте та захопливе кіно, але, як і сни попередньої ночі, вони не справджуються. Єдине, що можна – і треба – зробити, це прожити під його сприятливою енергетичною атмосферою наступного дня.
Якщо сни нинішньої ночі неприємними, навіть страшні, лякатися не варто – це лише відображення того «сміття», якого підсвідомість наполегливо хоче позбутися.
Бажаєте знати, як правильно трактувати побачене, пишіть у особисті повідомлення dolina_magii Послуга платна. Працюю дистанційно. Daryaved

Сон із середи на четвер

Сон на четвер буде віщим з великою ймовірністю, якщо сон наснився під ранок, швидше за все він виповниться в неділю.
Віщі сни з середи на четвер особливо яскраво врізаються в пам'ять, після пробудження Ви можете згадати кожну деталь та відтворити сюжет нічного марева у найдрібніших подробицях.
Сни четверга управляються Юпітером, тому все, що Вам наснилося, безпосередньо буде пов'язане з Вашою роботою. Якщо Ви знаходитесь у пошуку, то саме сон із середи на четвер може підказати яку сферу діяльності чи професію вибрати, щоб робота приносила не лише гроші, а й задоволення. Але тільки правильне розшифрування допоможе пролити світло на майбутнє:
✦ Вночі у четвер можна побачити справу, яка виявиться призначенням усього життя і при цьому принесе гідний дохід. І нехай Вас не бентежить, що воно виявиться Вам незнайомим чи нездійсненним.
✦ Не ігноруйте чотири сни, якщо в них були присутні колеги, знайомі, друзі, начальство та інші персонажі. Їхня поведінка уві сні дасть найкращу підказку.
✦ Якщо наснилося, що в ніч на четвер Вас нагороджували, хвалили за заслуги або ж Ви святкували щось разом із товаришами по службі, то незабаром гарантовано просунетеся по службі.
✦ Якщо ж бачення надто швидко забулося або в ньому не сталося нічого гідного та значного, то період вимушеного застою триває. Можливо, вам час взагалі поміняти роботу або зайнятися іншою справою? Підказки шукайте все в тих же снах.
✦ Якщо уві сні з середи на четвер Ви були у піднесеному настрої, брали участь у якомусь святі або веселому заході, знайте, серед колег та начальства Ви можете розраховувати на допомогу, яка швидше за все призведе до кар'єрного зростання та успіху у робочих справах.

Тлумачення снів ВОРОГ

Побачити уві сні ворога – знак підступів недоброзичливців, перешкод у справах та внутрішньої боротьби із самим собою. Тільки ретельний аналіз сновидіння, і співвідношення побаченого з реальним життям і кропітка робота з сонником допоможе визначитися, до чого сниться ворог. Якщо Ви бажаєте дізнатися, до чого сниться ворог, ласкаво просимо на сторінці блогу
Dolina Magii
Однак сонників дуже багато, тому вибирати тлумачення потрібно дуже обережно. Щоб правильно витлумачити таке бачення, необхідно згадати кожну важливу деталь свого сну, проаналізувати отриману інформацію, і лише після цього заглядати у сонник.

ТОП 5 негативних значень:

✦ Бігати від ворога сниться до серйозної сварки з другом.
✦ Битися з ним – до догани та ризику втратити премію.
✦ Збити на машині – до втрати важливих документів.
✦ Якщо наснилося, що ворог прийшов у гості, то це до несправедливих звинувачень.
✦ Пригощає алкогольним напоєм – до пліток.

ТОП 5 позитивних значень:

✦ Вбити ворога і сісти у в'язницю сниться до підвищеного інтересу протилежної статі.
✦ Видирати йому волосся – до отримання важливої ​​поради від малознайомої людини.
✦ З'ясовувати з ним стосунки – до повернення вкраденої речі сновидцю.
✦ Ворог у лікарні – до приємного сюрпризу.
✦ У труні – до позбавлення від страхів.

Сонник по днях тижня
Значення сонника по днях тижня:
✦ у понеділок ворог сниться до успіху у справах;
✦ у вівторок – до подолання труднощів;
✦ у середу – до веселої вечірки;
✦ у четвер – до інтриг з боку недоброзичливців;
✦ у п'ятницю – до нетривалої хвороби;
✦ у суботу – до знайомства з лицемірною людиною;
✦ у неділю – до перешкод на шляху до цілей.

♀Сонник для жінок

Для жінок:
✦ нареченій ворог сниться до сварки з нареченим;
✦ незаймана – до виконання бажання;
✦ жінці одружена – до конфліктів у сім'ї;
✦ незаміжньою – до вдалого завершення справ;
✦ вагітної – до складних пологів.

♂Сонник для чоловіків

Для чоловіків:
✦ холостому чоловікові ворог сниться до придбання житла;
✦ одруженому – до зради подружжя;
✦ нареченому – до появи суперника.

🌛Місячний сонник

Трактування з Місячного сонника:
✦ в молодик ворог сниться до хвороби;
✦ на Місяць, що росте – до подолання труднощів;
✦ у повний місяць – до знайомства з двоособовою людиною;
✦ на спадний Місяць – до отримання премії.

Додаткові тлумачення:

✦ Ворога свого бачити уві сні – це попередження, що Вам може загрожувати небезпека. Якщо Ваш ворог уплутався в бійку з Вами, то проблему у Вас виникнуть не дитячі. Однак, якщо Ви переможете його у бійці, то неприємності Вас пройдуть.
✦ Якщо у сновидінні ваші вороги кидаються на Вас вилами – то Вам хтось таємно шкодить.
✦ Зустрітися з ворогом уві сні – ознака хвороби, яка, на щастя, триватиме недовго.
✦ Якщо уві сні Ви зі своїм ворогом розпиваєте вино, горілку або інші алкогольні напої і весело проводите час, то цей сон означає, що скоро ворог стане Вашим другом.
✦ Вбити свого ворога уві сні означає, що насправді більше він нічого поганого Вам не завдасть. Однак якщо ворог покійний ожив, значить проблем від нього буде вдвічі більше.
✦ Якщо Вам наснилося, як Ви скидаєте свого ворога на шибениці – це до успіху у всіх справах.
✦ Бачити уві сні, що Ви ненавидите когось, – означає, що Ви і наяву відчуватимете дивне погане почуття до цієї людини і ваші підозри в її чесності виявляться справедливими.
✦ Якщо у сновидінні ваші вороги голодують, не маючи коштів прогодуватись – то Вам вдасться обійти
✦ Якщо у сновидінні ворог простягає Вам руку, то цей сон означає, що насправді Ви помиритеся з ним.
✦ Якщо уві сні ваш ворог усміхається Вам, сприятливий знак. Сон передбачає, що Ви зможете без особливих зусиль досягти всіх своїх цілей у майбутньому, одночасно випередивши всіх своїх конкурентів. Швидше за все, це буде схоже на ваш шлях до успіху, тому залиште свої турботи і насолоджуйтесь періодом блаженних перемог, що наближається.
✦ Сон, в якому Вам доводилося взаємодіяти з затятим ворогом жінкою, яка не має прототипу наяву, і який існує виключно у вашому сновидінні, може бути виключно сприятливою ознакою. Сон передбачає, що в найближчому майбутньому ваші справжні конкуренти, які намагаються поставити під загрозу ваш успіх, будуть знищені без будь-яких додаткових зусиль з вашого боку.

Висновок

Сон  відбитків реалій. Тому так важливо запам'ятовувати головні події, що відбуваються уві сні, та правильно їх інтерпретувати. Навколо кожного з нас є досить багато людей, розділити яких можна на три категорії – друзі, знайомі та вороги. Дуже часто людина, яка приходить уві сні, може злякати більшою мірою, ніж це могло б статися в реальному житті. Різні тлумачення появи персонажа дає будь-який сонник, ворог уві сні переважно інтерпретується як символ негативного.
Спокійної, тихої ночі.
Мирного неба, моя Україна💙💛 Daryaved

Місячний календар 12 січня 2023 року

20 місячний день Загальний опис
Двадцятий день – день важливих вчинків. Цей день є досить серйозним. Він пов'язаний із духовним перетворенням, подоланням сумнівів та пізнанням космічного закону. Не можна виявляти злість і зарозумілість. Бажано набратися рішучості, впевненості та з легкістю реалізувати важливі, давно відкладені справи. Якщо ви давно планували якийсь важливий вчинок і не могли на нього наважитися, сьогоднішній день ідеально підходить для його вчинення. Не піддавайтеся гордині та зарозумілості. Не бурчіть, а сконцентруйтеся на подоланні перешкод. Коли візьмете мету, не уявіть собі занадто багато. Сприймайте свою перемогу як природне явище вашого життя. Сьогодні зручний день для практики усвідомлених сновидінь. Нічні мрії можна замовити. Можна опинитися у чужому сні чи побачити вирішення проблеми. Багато сьогоднішніх снів згодом збуваються.
Якщо Ви бажаєте дізнатися детальніше про 20-й місячний день, ласкаво просимо на сторінку блога Dolina Magii

🌖 Доросла спадна Місяць або 3-я місячна фаза
Період місячного циклу від повного місяця до 3-ї місячної чверті. Енергетика цілющих сил Сонця дуже сприятлива. Це період, коли процеси в людському організмі та психіці зміцнені та врівноважені. Емоційний стан людини одягається в раціональну форму. Воля і фізична сила дозволяють з великим успіхом реалізовувати раніше розпочаті справи. Відмінний час для прояву трудової та розумової активності. Самостійність та розкутість підсвідомості сприятливо позначаються прийняття важливих і доленосних рішень. Дуже плідний час для саморозвитку, творчості та творення.

♍ Місяць у знаку Діва
 У ці дні людям властива самокритичність, практичність. У цей час характерна пильна увага до чогось, у тому числі до самого себе. Інтелектуальні здібності та аналітичне мислення допоможе у вирішенні насущних життєвих справ, аналізі вчинків та плануванні подальшої діяльності. Сприятливий час для вирішення побутових проблем та наведення порядку.

♃ Четвер
Цього дня тижня світом керує Юпітер. Енергетика четверга – розважлива, сприятлива, соціально-активна. День державних та громадських справ. День матеріального процвітання. Займайтеся суспільно-політичною діяльністю, законами, юриспруденцією, розширенням сфер впливу, адмініструванням, професійним просуванням. Вивчайте іноземні мови. Сприятливі відносини пов'язані з грошима, майном, торгівлею. Добре мандрувати. Будь-яким проблемам цього дня не можна давати розвиватися, треба їх гасити одразу. Чи не прагнете на себе брати лідерство. У четвер не треба займатися справами понеділка, середи та суботи.

Сни 20 місячної доби

Сни 20 місячного дня особливі. Якщо перед сном сформулювати питання, важливе для Вашого життя чи долі, то уві сні можна отримати відповідь. Можна навіть спробувати комусь наснитися. У цю місячну добу краще, ніж у решту, вдаються «запрограмовані» сни, треба тільки перед сном уявити собі, куди ви хочете відправитися, що побачити. Прокидаючись, можна примовляти: «добрий сон – здійснися, а поганий – відв'яжися.» Ви переконаєтесь у правильності сну на четвертий день.

Добрих снів😴🌛🌝
Більше інформації про тлумачення снів Ви знайдете на блозі Dolina Magii
Про те, чи здійсниться нічне бачення, залежить не тільки від його змісту,
але й від того, в який день тижня і в який час доби наснився сон.
А ще точніше зрозуміти, що наснилося, допоможе Місячний календар снів.
Крім цього, що означає видіння,
підкаже розклад на сновидіння за Ленорман.
Пишіть у особисті повідомлення dolina_magii
Працюю дистанційно
Послуга платна
Daryaved

Немає коментарів:

Дописати коментар

Обереги, амулети, талісмани: як вибрати та зарядити

З давніх-давен люди вдавалися до створення різних магічних артефактів, щоб убезпечити себе або залучити потрібні енергії та блага. Як правил...